Opret displayannoncer med adresseudvidelser

Displayannoncer med adresseudvidelser kan hjælpe dig med at få folk til at besøge dine fysiske butikker. På den måde kan du skabe en forbindelse mellem dine onlinedisplayannoncer og dit offlinesalg.

I denne artikel forklarer vi, hvordan du opretter annoncer med adresseudvidelser på Displaynetværket. Hvis du vil vide, hvordan du bruger adresseudvidelser på Søgenetværket, skal du læse artiklen Brug adresseudvidelser.

Vejledning

Sådan opretter du en displayannonce med adresseudvidelser

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på udvalgte konti. Kontakt din Google-repræsentant, hvis du vil have flere oplysninger

1. Klik på Kampagner på sidemenuen.
  2. Klik på plusknappen (), og vælg Ny kampagne.
  3. Vælg Opret en kampagne uden et mål.
  4. Vælg kampagnetypen Display.
  5. Vælg Almindelig displaykampagne
  6. Udfyld oplysninger om kampagnen, rul ned til bunden af siden, og vælg NY ANNONCE.
  7. Vælg Displayannonce for sted.
  8. Upload dine aktiver.
  9. Klik på FØJ TIL ANNONCEGRUPPE. Når annoncen er gennemgået og godkendt, begynder din nye displayannonce med adresseudvidelser at blive vist.

Opret displayannoncer med adresseudvidelser, når du har oprettet din kampagne

1. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen.
  2. Klik på plusknappen (), og vælg Displayannonce for sted.
  3. Upload dine annonceaktiver.
  4. Klik på GEM. Når annoncen er gennemgået og godkendt, begynder din nye displayannonce med adresseudvidelser at blive vist.
Vigtigt! Hvis du har en displaykampagne, der er konfigureret med adresseudvidelser, kan Google Ads automatisk tilføje din virksomhedsadresse, dine åbningstider og andre oplysninger i de displayannoncer, du har oprettet. Det er specifikt tekstannoncer, responsive annoncer og billedannoncer i formatet 300 x 250, der kan blive udvidet med din virksomheds adresseoplysninger med henblik på at generere mere trafik til dine virksomhedsadresser.