Ta bort adresstillägg

Följ anvisningarna nedan om du vill stänga av eller ta bort adresstillägg. Läs mer om adresstillägg.

Inaktivera adresstillägg på kampanj- eller annonsgruppsnivå

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Annonser och tillägg på sidmenyn och klicka sedan på Tillägg högst upp på sidan.
  3. Klicka på den blå plusknappen och välj sedan Adresstillägg på rullgardinsmenyn.
  4. Välj att ta bort adresstillägget på kampanj- eller annonsgruppsnivå via rullgardinsmenyn.
  5. Klicka på pennikonen Redigera
  6. Välj Inga adresstillägg.
  7. Klicka på Spara.

Ta bort adresstillägg från hela kontot*

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Annonser och tillägg på sidmenyn och klicka sedan på Tillägg högst upp på sidan.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn ovanför tabellen till höger och byt från tilläggsvyn till kopplingsvyn.
  4. Markera rutan vid adresstillägget på kontonivå.
  5. Klicka på Redigera i det blå fältet högst upp och välj Ta bort på rullgardinsmenyn.

* Viktigt: Om du tar bort adresstillägg från ditt konto kan du inte använda företagsadresser för inriktning och budgivning, och du kan inte spåra konverteringar från butiksbesök, så det är inte något vi rekommenderar.