Fjern adresseudvidelser

Følg nedenstående vejledning for at deaktivere eller fjerne adresseudvidelser. Få flere oplysninger om adresseudvidelser.

Sådan deaktiverer du adresseudvidelser på kampagne- eller annoncegruppeniveau

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på den blå plusknap, og vælg derefter Adresseudvidelse i rullemenuen.
  4. Vælg at fjerne din adresseudvidelse enten på kampagne- eller annoncegruppeniveau via rullemenuen.
  5. Klik på blyantikonet Rediger, og markér derefter afkrydsningsfelterne ud for de specifikke kampagner eller annoncegrupper, du vil fjerne adresseudvidelsen fra.
  6. Vælg "Ingen adresseudvidelse".
  7. Klik på Gem.

Sådan fjerner du adresseudvidelser på hele din konto*

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for din adressudvidelse på kontoniveau.
  4. Klik på Rediger i den blå bjælke øverst, og vælg derefter Fjern i rullemenuen.

* Vigtigt! Hvis du fjerner adresseudvidelser fra din konto, kan du ikke bruge virksomhedsadresser til målretning eller budgivning, og du kan ikke spore konverteringer via butiksbesøg, så vi anbefaler ikke at gøre det.