Studievejledning til Mobile Advertising-vurdering

Optimer dit website til mobilenheder

Optimering af dit website til mobilenheder

I denne artikel får du nogle gode råd til, hvordan du kan gøre dit website mere mobilvenligt.

Dette er del 1 i en serie på 2 dele. I del 2 kommer vi ind på, hvordan du optimerer dine annoncer til mobilenheder.

Før du begynder: Derfor er det så vigtigt, at du optimerer dit website til mobilenheder

Det er vigtigt, at dit website fungerer godt på mobilenheder, så hvis du endnu ikke har investeret i at gøre det mobilvenligt, er det på høje tid at gøre det. Her er blot nogle få af årsagerne til, at din virksomheds profil på mobilenheder er så afgørende:

• Mobilvenlige websites bliver vist højere oppe i søgeresultaterne
  • Mobilsøgninger udgør over halvdelen af ​​søgningerne på Google.dk
  • For mange annoncørers vedkommende stammer størstedelen af trafikken fra personer, der benytter mobiltelefoner
  • Hvis dit website ikke er mobilvenligt, er der 5 gange så stor sandsynlighed for, at de besøgende forlader det med det samme eller inden for kort tid

Er dit website mobilvenligt?

Forestil dig, at du selv er en potentiel kunde, når du åbner dit website på din telefon. Hvor hurtigt indlæses websitet? Hvor let er det at finde det, du søger?

Når folk besøger dit website via en mobilenhed, forventer de at kunne finde svar med det samme. De vil have et hurtigt overblik over din virksomhed, så de hurtigt kan afgøre, om de er interesserede. Deres oplevelse på dit website har stor betydning for, hvilket indtryk de får af din virksomhed, og hvor sandsynligt det er, at de bliver kunder hos dig.

På et website, der er optimeret til mobilenheder, er der fokus på enkel og intuitiv navigation, så folk nemt kan finde det, de søger.

Lad os tage et kig på et par af de elementer, der gør et mobilwebsite effektivt:

Optimering af mobilwebsite
Indlæses dit website hurtigt? Næsten halvdelen af ​​de besøgende forlader et mobilwebsite, hvis siderne ikke indlæses inden for 3 sekunder. Minimer indlæsningstiden (den tid, der går, før en webside bliver vist på skærmen), så de besøgende hurtigt og nemt kan navigere rundt på dit website.

Is it easy to navigate?

Er dit website nemt at navigere på? Det kan være svært for brugerne at finde det, de søger, på en lille skærm. Jo mere de besøgende skal søge eller zoome ind for at finde oplysninger, desto større er sandsynligheden for, at de bliver frustrerede og forlader websitet. Du kan gøre det lettere for de besøgende at finde det, de søger, ved at forenkle menuen på dit website og sørge for, at de kan se stort set alle oplysninger uden at skulle zoome ind for at læse dem.

Is it easy to take action?

Er det nemt at foretage handlinger på dit website? De besøgende på dit mobilwebsite skal nemt og hurtigt kunne foretage helt almindelige handlinger såsom at kontakte dig, søge efter et produkt eller foretage et køb. Sørg så vidt muligt for at minimere det antal trin, der skal udføres for at udfylde en formular eller fuldføre en transaktion.

Find ud af, hvor hurtigt dit website indlæses på mobilenheder, og få løsninger til, hvordan du nemt og hurtigt kan optimere det:

Er dit website designet i overensstemmelse med dit aktuelle forretningsmæssige mål?

Det kan godt være, at dit mobilwebsite indlæses hurtigt og er let at navigere på, men dets effektivitet afhænger af, om det giver folk lyst til at handle hos dig.

For at finde ud af, hvordan du bedst optimerer dit website til mobilenheder, skal du gøre dig klart, hvilket forretningsmæssigt mål der er vigtigst for dig. Hvad vil du gerne have, at kunderne skal gøre på dit website? Købe et bestemt produkt? Udfylde en kontaktformular? Når du har gjort dig klart, hvilken handling du gerne vil have de besøgende til at foretage på dit website, er der større sandsynlighed for, at de rent faktisk foretager den pågældende handling.

Du bør fokusere på designmæssige forbedringer, der tilskynder de besøgende til at foretage den ønskede handling i henhold til dine konkrete marketingmål. Her er et par målspecifikke forslag:

Øg onlinesalget

• Gør det nemt at navigere på websitet. Strømlin din websitemenu, og stræb efter at gøre alt indhold synligt, så brugerne ikke er nødt til at zoome ind for at læse det.
  • Gør det nemt for de besøgende at finde oplysninger. Brug udvidelige produktbilleder for at sikre, at de besøgende nemt kan se dine produkter, før de træffer beslutning om et køb.
  • Gør det nemt for de besøgende at foretage et køb. Sørg for, at navigationsknapper og knapper såsom "Køb nu" er placeret et tydeligt sted. Genbrug om muligt allerede indtastede kontooplysninger, så de besøgende skal indtaste så få oplysninger som muligt.
  • Gør det muligt for de besøgende at genoptage en transaktion på en computer. Gør det nemt for folk at vende tilbage til indkøbsvognen og fuldføre købet fra deres computer.
Få flere telefonopkald
  • Brug klik for at ringe-knapper eller links. Sørg for, at folk ikke er nødt til at huske dit nummer eller zoome ind for at se det.
  • Komprimer dine menupunkter. Gør det tydeligt, at et opkald er den nemmeste måde at komme i kontakt med din virksomhed på. Vis et klikbart telefonnummer eller en knap på alle sider på dit website.
  • Undgå distraherende elementer. Hold promoveringer og lignende ude i siden, så de besøgende kan fokusere på at ringe til dig.
Få flere onlinekundeemner
  • Gør dine formularer enkle. Sørg for, at de besøgende har nem adgang til dine formularer, at der kun skal indtastes få oplysninger, og at det er nemt at indtaste disse med tommelfingeren.
  • Begræns behovet for at bruge rulle- og zoomfunktionerne. Din formular må ikke fylde mere end den plads, der er tilgængelig på en mobilskærm. Hvis de besøgende skal rulle eller zoome, øges risikoen for fejl, når de indtaster deres oplysninger.
  • Brug kun relevante datafelter. Sørg for, at de oplysninger, du anmoder om i din formular, er nemme at få adgang til og nemme at validere. Brug validering til at vise fejl for felter, der mangler at blive udfyldt helt eller delvist.
Tilskynd til butiksbesøg
  • Tilskynd de besøgende til at besøge din fysiske butik. Gør det tydeligt for folk, at det er bedst at besøge din fysiske butik. Vis et kort, en knap, der angiver din virksomheds fysiske adresse, eller et ikon, der linker direkte til din virksomheds fysiske adresse og åbningstider, på alle sider på websitet.
  • Vis kun relevant indhold. Strømlin navigationen på dit website, så der ikke vises flere oplysninger end dem, der skal til for at overbevise folk om, at de bør besøge din butik.
  • Undgå distraherende elementer. Promoveringer kan være med til at overbevise folk om, at de bør besøge din butik, men de må ikke gøre det sværere at navigere på websitet.
Oplysninger og brandbevidsthed
  • Gør det nemt at navigere. Brug en simpel menu og større tekst for at gøre det lettere for folk at finde de relevante oplysninger, inden de forpligter sig til at foretage et køb. En mobilskærm er mindre end en computerskærm, så sørg for at komprimere dine menupunkter, så de besøgende kan bevare fokus.
  • Brug et ensartet design på alle enheder. Jo længere tid det tager en kunde at træffe beslutning om at foretage et køb, desto større er sandsynligheden for, at vedkommende søger på flere forskellige enheder (computer, tablet og mobiltelefon), inden transaktionen fuldføres. Uanset hvilken enhed de bruger, bør du gøre det nemt for dem at fortsætte, hvor de slap, ved at gemme deres valg.
  • Vis et link til startsiden. Hvis en person har ramt en blindgyde i sin søgning, skal du sikre, at det er nemt for vedkommende at komme tilbage til startsiden og starte forfra.

Samarbejd med din webudvikler

Der er forskellige metoder til at gøre dit website mobilvenligt, så når det gælder design og implementering af ændringer, bør du samarbejde med din webudvikler om at finde den optimale løsning.

De fleste virksomhedsejere vælger at bruge et responsivt design, hvilket betyder, at der oprettes et websitelayout, som automatisk tilpasses den aktuelle skærmstørrelse, opløsning og enhed. Andre virksomhedsejere foretrækker at have særskilte versioner af deres website til hhv. computere og mobilenheder. Vi anbefaler, at du samarbejder med din webudvikler om at finde den mest hensigtsmæssige løsning til lige netop din virksomhed samt de aktuelle websiterelaterede behov og webudviklerressourcer.

Gå til del 2: Sådan optimerer du dine annoncer til mobilenheder