Shopping-annons med sortiment: Definition

En typ av Shopping-annons som innehåller information om flera liknande produkter. De här annonserna visas snarare när personer söker med mer generella termer än när de söker efter en särskild produkt. Annonstypen passar därför bra när du vill annonsera om ett visst varumärke eller presentera ditt företag med ett visst produktsortiment.

Du kan skapa annonserna i Shopping-kampanjer och de kan visas i Google Shopping, på Google Sök och hos Googles sökpartner.

Framhävda Shopping-annonser kan användas i Australien, Filippinerna, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Hongkong, Irland, Indien, Indonesien, Kanada, Malaysia, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, Sydafrika, Taiwan, Tyskland och USA. Du kan skapa framhävda Shopping-annonser med hjälp av den nya Google Ads-upplevelsen och Google Ads-API:et (AdWords API:et). Om du vill annonsera enskilda produkter kan du använda Shopping-annonser med en produkt.

Läs mer