Shopping-annons med sortiment: Definition

Från och med den 1 april 2021 tas annonsgrupper med framhävda Shopping-annonser bort och annonser i dessa annonsgrupper slutar visas. Resultatinformation för borttagna annonser och annonsgrupper är fortfarande tillgänglig i kontorapporterna.

En typ av Shopping-annons som innehåller information om flera liknande produkter. De här annonserna visas snarare när personer söker med mer generella termer än när de söker efter en särskild produkt. Annonstypen passar därför bra när du vill annonsera om ett visst varumärke eller presentera ditt företag med ett visst produktsortiment.

Du kan skapa dessa annonser med Shopping-kampanjer. Annonserna kan visas på egendomen Google Shopping, på Google Sök och hos Googles sökpartner.

Framhävda Shopping-annonser är tillgängliga i följande länder:

Australiens flagga

Australien

Brasiliens flagga

Brasilien

Kanadas flagga

Kanada

Tysklands flagga

Tyskland

Frankrike

Frankrike

Hongkong

Hongkong

Irland

Irland

Indien

Indien

Indonesien

Indonesien

Malaysia

Malaysia

Netherlands flag

Nederländerna

New Zealand flag

Nya Zeeland

The Philippines

Filippinerna

Singapore

Singapore

South Africa

Sydafrika

Sweden

Sverige

Taiwan

Taiwan

United Arab Emirates

Förenade Arabemiraten

United Kingdom

Förenade kungariket

United States

USA

Du kan skapa framhävda Shopping-annonser med Google Ads och Google Ads API (AdWords API). Om du vill annonsera om enskilda produkter kan du använda Shopping-annonser med produkt

Läs mer