Definisjon av Shopping-annonser for presentasjon

Dette er en type Shopping-annonse med informasjon om forskjellige relaterte produkter. Det er mer sannsynlig at disse annonsene vises for folk som søker med generelle termer og ikke etter spesifikke produkter. Du kan bruke disse annonsene for å markedsføre et spesifikt varemerke eller introdusere bedriften din med et spesialutvalg av varer.

Du kan opprette disse annonsene med Shopping-kampanjer, og annonsene kan vises på Google Shopping, Google Søk og hos Googles søkepartnere.

Fremhevede Shopping-annonser er tilgjengelige i disse landene:

• Australia
  • Brasil
  • Canada
  • Tyskland
  • Frankrike
  • Hongkong
  • Irland
  • India
  • Indonesia
  • Malaysia
  • Nederland
  • New Zealand
  • Filippinene
  • Singapore
  • Sør-Afrika
  • Sverige
  • Taiwan
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA

Du kan opprette fremhevede Shopping-annonser ved å bruke Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil markedsføre enkeltprodukter, kan du lese om Shopping-produktannonser

Finn ut mer