Definisjon av Shopping-annonser for presentasjon

Dette er en type Shopping-annonse med informasjon om forskjellige relaterte produkter. Det er mer sannsynlig at disse annonsene vises for folk som søker med generelle termer og ikke etter spesifikke produkter. Du kan bruke disse annonsene for å markedsføre et spesifikt varemerke eller introdusere bedriften din med et spesialutvalg av varer.

Du kan opprette disse annonsene med Shopping-kampanjer, og annonsene kan vises på Google Shopping, Google Søk og hos Googles søkepartnere.

Fremhevede Shopping-annonser er tilgjengelige i Australia, Canada, De forente arabiske emirater, Frankrike, Hong Kong, India, Irland, Indonesia, Malaysia, New Zealand, Filippinene, Singapore, Storbritannia, Sør-Afrika, Taiwan, Tyskland og USA. Du kan opprette fremhevede Shopping-annonser i den nye utgaven av Google Ads samt via Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil markedsføre enkeltprodukter, kan du lese om Shopping-produktannonser.

Finn ut mer