Definisjon av Shopping-annonser for presentasjon

Dette er en type Shopping-annonse med informasjon om forskjellige relaterte produkter. Det er mer sannsynlig at disse annonsene vises for folk som søker med generelle termer og ikke etter spesifikke produkter. Du kan bruke disse annonsene for å markedsføre et spesifikt varemerke eller introdusere bedriften din med et spesialutvalg av varer.

Du kan opprette disse annonsene med Shopping-kampanjer, og annonsene kan vises på Google Shopping, Google Søk og hos Googles søkepartnere.

Fremhevede Shopping-annonser er tilgjengelige i disse landene:

Australia flag Australia Brazil Flag Brazil Canada flag Canada Germany flag Tyskland
France Frankrike Hong Kong Hongkong Ireland Irland India India
Indonesia Poland Malaysia Malaysia Netherlands flag Nederland New Zealand flag New Zealand
The Philippines Filippinene Singapore Singapore South Africa Sør-Afrika Sweden Sverige
Taiwan Taiwan United Arab Emirates De forente
arabiske emirater
United Kingdom Storbritannia United States USA

​​​​​​​Du kan opprette fremhevede Shopping-annonser ved å bruke Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil markedsføre enkeltprodukter, kan du lese om Shopping-produktannonser

Finn ut mer