Definisjon av fremhevede Shopping-annonser

1. april 2021 fjerner vi annonsegrupper med fremhevede Shopping-annonser, og vi slutter da å vise annonser du har av denne typen. Du kan fortsatt se resultatdata om fjernede annonser og annonsegrupper i kontorapportene dine.

Dette er en type Shopping-annonse med informasjon om en rekke relaterte produkter. Det er mer sannsynlig at disse annonsene vises for folk som søker med generelle termer og ikke etter spesifikke produkter. Du kan bruke disse annonsene for å markedsføre et spesifikt varemerke eller introdusere bedriften din med et spesialutvalg av varer.

Du kan opprette disse annonsene med Shopping-kampanjer, og annonsene kan vises på Google Shopping-områder, Google-søkenettsteder og på nettsteder som tilhører Googles søkepartnere.

Fremhevede Shopping-annonser er tilgjengelige i disse landene:

Australias flagg

Australia

Brasils flagg

Brasil

Canadas flagg

Canada

Tysklands flagg

Tyskland

Frankrike

Frankrike

Hongkong

Hongkong

Irland

Irland

India

India

Indonesia

Indonesia

Malaysia

Malaysia

Netherlands flag

Nederland

New Zealand flag

New Zealand

The Philippines

Filippinene

Singapore

Singapore

South Africa

Sør-Afrika

Sweden

Sverige

Taiwan

Taiwan

United Arab Emirates

De forente arabiske emirater

United Kingdom

Storbritannia

United States

USA

Du kan opprette fremhevede Shopping-annonser via Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil markedsføre enkeltprodukter, kan du lese om Shopping-produktannonser.

Finn ut mer