Showcase Shopping ‑mainos: Määritelmä

Showcase Shopping ‑mainos on Shopping-mainostyyppi, joka sisältää tietoja useista toisiinsa liittyvistä tuotteista. Näitä mainoksia näytetään todennäköisemmin, kun käyttäjät tekevät hakuja yleisemmillä termeillä tietyn tuotteen sijaan. Voit mainostaa Showcase Shopping ‑mainoksilla tiettyä brändiä tai oman yrityksesi tuotevalikoimaa.

Voit luoda Showcase Shopping -mainoksia Shopping‑kampanjoissa, ja mainokset voivat näkyä Google Shoppingissa, Google‑haussa ja Googlen hakukumppaneiden sivustoilla.

Showcase Shopping ‑mainokset ovat käytettävissä seuraavissa maissa: Australia, Etelä-Afrikka, Filippiinit, Hongkong, Indonesia, Intia, Irlanti, Iso-Britannia, Kanada, Malesia, Ranska, Saksa, Singapore, Taiwan, Uusi-Seelanti, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat ja Yhdysvallat. Voit luoda Showcase Shopping ‑mainoksia uudessa Google Adsissa ja Google Ads ‑sovellusliittymässä (AdWords-sovellusliittymässä). Jos haluat mainostaa yksittäisiä tuotteita, tutustu Shopping-tuotemainoksiin.

Lisätietoja