Fremhævet Shopping-annonce: Definition

Fra og med den 1. april 2021 bliver annoncegrupper med fremhævede Shopping-annoncer fjernet, og annoncerne i dem kan dermed ikke længere vises. Effektivitetsdata for fjernede annoncer og annoncegrupper vil stadig være tilgængelige i kontorapporter.

En type Shopping-annonce, der indeholder oplysninger om flere relaterede produkter. Disse annoncer vises fortrinsvis, når folk søger efter mere generelle termer frem for et bestemt produkt. Du kan altså bruge dem til at annoncere for et konkret brand eller til at præsentere din virksomhed ved hjælp af udvalgte produkter.

Du kan oprette disse annoncer med Shopping-kampagner, og annoncerne kan vises på Google Shopping-ejendommen, Google Søgning og Google-søgepartnere.

Fremhævede Shopping-annoncer er tilgængelige i disse lande:

Australiens flag

Australien

Brasiliens flag

Brasilien

Canadas flag

Canada

Tysklands flag

Tyskland

Frankrig

Frankrig

Hongkong

Hongkong

Irland

Irland

Indien

Indien

Indonesien

Indonesien

Malaysia

Malaysia

Netherlands flag

Holland

New Zealand flag

New Zealand

The Philippines

Filippinerne

Singapore

Singapore

South Africa

Sydafrika

Sweden

Sverige

Taiwan

Taiwan

United Arab Emirates

Forenede Arabiske Emirater

United Kingdom

Storbritannien

United States

USA

Du kan oprette fremhævede Shopping-annoncer via Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil annoncere for individuelle produkter, kan du overveje at bruge Shopping-produktannoncer.

Få flere oplysninger