Fremhævet Shopping-annonce: Definition

En type Shopping-annonce, der indeholder oplysninger om flere relaterede produkter. Disse annoncer vises fortrinsvis, når folk søger efter mere generelle termer frem for et bestemt produkt. Du kan altså bruge dem til at annoncere for et konkret brand eller til at præsentere din virksomhed ved hjælp af udvalgte produkter.

Du kan oprette disse annoncer i forbindelse med Shopping-kampagner, og annoncerne kan blive vist på Google Shopping og Google Søgning samt hos Googles søgepartnere.

Fremhævede Shopping-annoncer er tilgængelige i disse lande:

• Australien
  • Canada
  • Tyskland
  • Frankrig
  • Hongkong
  • Irland
  • Indien
  • Indonesien
  • Malaysia
  • Holland
  • New Zealand
  • Filippinerne
  • Singapore
  • Sydafrika
  • Sverige
  • Taiwan
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA

Du kan oprette fremhævede Shopping-annoncer ved hjælp af den nye version af Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil annoncere for individuelle produkter, kan du overveje at bruge Shopping-produktannoncer.

Få flere oplysninger