Fremhævet Shopping-annonce: Definition

En type Shopping-annonce, der indeholder oplysninger om flere relaterede produkter. Disse annoncer vises fortrinsvis, når folk søger efter mere generelle termer frem for et bestemt produkt. Du kan altså bruge dem til at annoncere for et konkret brand eller til at præsentere din virksomhed ved hjælp af udvalgte produkter.

Du kan oprette disse annoncer i forbindelse med Shopping-kampagner, og annoncerne kan blive vist på Google Shopping og Google Søgning samt hos Googles søgepartnere.

Fremhævede Shopping-annoncer er tilgængelige i disse lande:

Australia flag Australien Brazil Flag Brasilien Canada flag Canada Germany flag Tyskland
France Frankrig Hong Kong Hongkong Ireland Irland India Indien
Indonesia Indonesien Malaysia Malaysia Netherlands flag Holland New Zealand flag New Zealand
The Philippines Filippinerne Singapore Singapore South Africa Sydafrika Sweden Sverige
Taiwan Taiwan United Arab Emirates Forenede Arabiske Emirater United Kingdom Storbritannien United States USA

Du kan oprette fremhævede Shopping-annoncer via Google Ads og Google Ads API (AdWords API). Hvis du vil annoncere for individuelle produkter, kan du overveje at bruge Shopping-produktannoncer

Få flere oplysninger