Shopping-annons med produkt: Definition

En typ av annons som innehåller information om en produkt med till exempel bild, titel, pris och länk till din butik. Produktinformationen skickas in via ett länkat Google Merchant Center-konto.

Du kan skapa dessa annonser med Shopping-kampanjer. Annonserna kan visas på Google Shopping-egendomen, på Google Sök, på Google Bilder och hos Googles sökpartner.

Läs mer