Shopping‑tuotemainoksen määritelmä

Shopping‑tuotemainos on mainos, joka sisältää tietoja tuotteesta, esimerkiksi tuotteen kuvan, nimen ja hinnan, sekä linkin kauppaasi. Tuotetiedot lähetetään linkitetyn Google Kauppiaskeskus ‑tilin kautta.

Voit luoda Shopping-tuotemainoksia Shopping‑kampanjoissa, ja mainokset voivat näkyä Google Shopping ‑palvelussa, Google Haussa, Google Kuvahaussa ja Googlen hakukumppaneiden sivustoilla.

Lue lisää