Sådan løser du problemer, der har medført, at Google Ads-displaykampagner ikke bliver kørt eller ikke genererer ret meget trafik

Nogle gange kan du komme ud for, at dine displaykampagner ikke genererer så mange eksponeringer som forventet, eller at der ikke bruges ret meget af det angivne daglige budget. I denne artikel kan du læse om nogle typiske årsager til, at annoncer ikke bliver vist, og hvordan du kan bruge værktøjerne i Google Ads til at foretage fejlfinding.

Før du begynder

Det kan du forvente, når en kampagne er aktiveret

Hvis du har aktiveret din displaykampagne for nylig, kan der gå et stykke tid, før du begynder at opnå eksponeringer via din kampagne. Det kan der være flere forskellige årsager til:

• For at sikre, at annoncerne overholder alle politikrelaterede krav, tager det 24-48 timer at gennemgå nyligt oprettede eller redigerede annoncer.
  • Når det gælder kampagner, hvor der bruges automatiske budstrategier, kan der opleves udsving mht. effektivitet eller ændringer mht. forbrug, i takt med at Google Ads optimerer til det mål, du har angivet.
  • Hvis du ændrer dine kampagneindstillinger, kan der gå et stykke tid, før Google Ads har justeret visningen iht. ændringerne.

Gå til siden Kampagner på din Google Ads-konto

Anbefalinger

Via anbefalinger kan du finde frem til muligheder for at øge effektiviteten, hvis din displaykampagne ikke bliver kørt eller ikke genererer ret meget trafik. Du kan f.eks. holde øje med nedenstående eksempler på anbefalingstyper, når du foretager fejlfinding af disse problemer.

Typiske anbefalingstyper til løsning af problemer med kampagner, der ikke bliver kørt:

• Kampagnen er ikke startet eller er afsluttet
  • Opret eller genaktiver en annoncegruppe
  • Kontobudgettet er opbrugt
  • Alle annoncer er afvist

Typiske anbefalingstyper til løsning af problemer med lav trafik:

• Juster dine CPA-mål
  • Forhøj dine budgetter

Gå til siden Anbefalinger på din Google Ads-konto

Brug diagnostisk indsigt til at finde ud af, hvorfor annoncerne i din kampagne ikke bliver vist

Diagnostikindsigt fremhæver problemer, der kan begrænse din kampagnes mulighed for at vise annoncer. Diagnostikindsigt anbefaler også, hvordan du kan løse disse problemer. Få flere oplysninger om diagnostikindsigt.

Eksempel: En annoncør har hverken opnået konverteringer eller trafik efter at have oprettet en kampagne. Ved hjælp af diagnostikindsigt finder annoncøren ud af, at annoncerne i kampagnen ikke bliver vist, fordi aktiverne er blevet afvist, og annoncøren får vist en anbefaling om at løse de problemer, der har ført til afvisning af aktiverne.

Hvis du stadig ikke har opnået eksponeringer af din annonce, når der er gået 2 hverdage, kan du tjekke de almindelige årsager, der er angivet i denne artikel.

11 almindelige årsager til, at displayannoncer ikke bliver kørt eller ikke genererer ret meget trafik

1. Kontoproblemer

Hvis din konto er suspenderet, eller hvis der er problemer med faktureringen på kontoen, kan du ikke køre dine annoncer, før problemet er løst.

Få flere oplysninger om kontoproblemer.

2. Der er politikrelaterede problemer med annoncegrupper, aktiver eller annoncer, eller de er ikke aktive

Selvom din kampagne er aktiveret, skal du sørge for, at der er aktive annoncegrupper, aktiver eller annoncer i kampagnen.

Få flere oplysninger om annoncegrupper, aktiver eller annoncer, der ikke er aktive eller har politikproblemer.

3. Datointervaller og start- og slutdato

I Google Ads får du vist effektivitetsdata for det datointerval, du vælger.

Få flere oplysninger om datointervaller og start- og slutdatoer for kampagner.

4. Auktionsdynamik

Andre annoncører, som deltager i de samme auktioner som dig, kan påvirke din kampagnes mulighed for at blive vist.

Få flere oplysninger om auktionsdynamik.

5. Lave budmål og optimeringsmål

Selvom det kan være muligt at få vist annoncer med et meget lavt bud, så vil din kampagne sandsynligvis ikke deltage i eller vinde så mange auktioner, og dine annoncer får muligvis ikke nogen eksponeringer.

Få flere oplysninger om lave budmål og optimeringsmål.

6. Lavt budget

Hvis du har et lavt budget, vises dine annoncer muligvis ikke så ofte, mens Google Ads sørger for, at din kampagne ikke bruger mere end din forbrugsgrænse.

Få flere oplysninger om lavt budget.

7. Displaykampagnemålretningen er for smal

Målretningsindstillinger kan hjælpe dig med at finde de brugere, som er mest interesseret i din virksomhed, men hver gang du tilføjer målretning, eller hvis du har problemer med dine remarketinglister, indsnævrer du dine annoncers potentielle rækkevidde.

Få flere oplysninger om Displaymålretning er for smal.

8. Målretning overlapper andre kampagner eller annoncegrupper

Du kan have flere kampagner eller annoncegrupper på din konto, som er kvalificeret til at deltage i overlappende auktioner på grund af tilsvarende søgeord eller andre former for målretning.

Få flere oplysninger om Målretning overlapper med andre kampagner eller annoncegrupper.

9. Konverteringssporing

Hvis din kampagne bruger automatisk budgivning til at optimere i forhold til at opnå konverteringer, men ikke får tilstrækkelige konverteringsdata, eller din konverteringssporing ikke er konfigureret korrekt, kan din annonce have begrænset visning.

Få flere oplysninger om konverteringssporing.

10. Utilstrækkelig dækning mht. aktiver til annoncemateriale og mangfoldighed (annoncekvalitet)

Hvis du kører en aktivbaseret kampagne, f.eks. en kampagne med responsive displayannoncer, er det vigtigt, at du sikrer dig, at du har en bred vifte af annoncemateriale på tværs af annonceformater.

Få flere oplysninger om lav dækning af aktiver til annoncemateriale og mangfoldighed (annoncekvalitet).

11. Målgruppesegmenter er deaktiveret, fjernet eller tilbagekaldt

Hvis nogle af dine databaserede målgruppesegmenter (som tidligere blev betegnet "remarketinglister") bliver afvist, kan du se, at status for dine datasegmenter bliver ændret til "Deaktiveret" på grund af politikovertrædelse på din Google Ads-konto. Du modtager i så fald en mail om problemet.

Få flere oplysninger om Målgruppesegmenter er deaktiveret, fjernet eller tilbagekaldt.