Tjek effektiviteten af automatiske udvidelser

Automatiske udvidelser vises kun, når det forventes, at de vil forbedre din tekstannonce. Du kan se, hvornår automatiske udvidelser er blevet vist, og få indblik i deres effekt ved at tjekke dine udvidelsers effektivitet. Denne artikel gennemgår hvordan.

Før du begynder

Læs Om automatiske udvidelser, før du begynder. Blandt typerne af automatiske udvidelser er sælgerbedømmelser, automatiske opkaldsudvidelser, automatiske sms-udvidelser, dynamiske infoudvidelser, udvidelser med dynamisk websiteinfo og udvidelser med dynamiske undersidelinks.

Effektivitet og rapporter

Lad os sige, du gerne vil se, hvor effektive dine annoncer med sælgerbedømmelser er, f.eks. antallet af klik eller eksponeringer, når de blev vist sammen med din annonce. Du kan gennemgå dine effektivitetsdata med rapporten Automatiske udvidelser