Om IF-funktioner

IF-funktioner giver dig mulighed for at indsætte et bestemt budskab i din tekstannonce, når en bestemt betingelse er opfyldt, og en standardtekst, når betingelsen ikke er opfyldt. Dette gør, at dine annoncer bliver skræddersyet til hver enkelt søgning og mere relevante for potentielle kunder. I modsætning til annoncetilpasninger for udvidede tekstannoncer bruger IF-funktioner ikke et feed.

Bemærk! IF-funktioner understøttes p.t. ikke for responsive søgeannoncer.

Sådan fungerer det

IF-funktioner fungerer kun for annoncer, der vises på Søgenetværket. IF-funktioner er parametre, der er anbragt inden for tuborgklammer {dvs. sådan her}. Parameteren erstattes af tekst, du har angivet, når din annonce udløses af en persons søgning. Du kan indsætte IF-funktioner hvor som helst i din tekstannonce bortset fra i feltet med den endelige webadresse.

Understøttede mål

Mål Attribut Kode Eksempel

enhed

mobile

{=IF(device=mobile, text to insert):default text}

{=IF(device=mobile,Hurtig\, nem mobilbooking):Prisgaranti}

målgruppe

ethvert gyldigt brugerlistenavn på din konto

{=IF(audience IN(<userlist1>,<userlist2>),text to insert):default text}

{=IF(audience IN(returning visitors, cart abandoners),30%):25%}

Tip! Hvis du målretter efter målgruppe, skal du sikre dig, at dine annoncer overholder politikken vedrørende tilpasset annoncering.

Husk!

• Visse specialtegn skal "escapes" i IF-funktioner ved hjælp af en omvendt skråstreg (\). Ved at bruge "escape" for et tegn i kildekoden, kan man sikre sig, at tegnet vises korrekt.
  • Enkelte anførselstegn ('), dobbelte anførselstegn ("), enkelte krøllede anførselstegn (‘ ’) og dobbelte krøllede anførselstegn (“ ”) skal "escapes", hvis de bruges inde i en streng-literal (" ").
  • Omvendt skråstreg (\) skal altid "escapes".
  • Et kolon (:) skal "escapes", hvis det er en del af et feednavn eller attributnavn.
  • Et komma (,) skal "escapes", når det bruges i strenge uden anførselstegn.
  • Parenteser () skal "escapes", når de bruges i brugerlistenavne uden anførselstegn.
  • Hvis der bruges anførselstegn i en streng, der er omgivet af en anden type anførselstegn, skal de ikke "escapes". Eksempel: Du kan bruge et enkelt anførselstegn i en streng, hvis den er omgivet af dobbelte anførselstegn (" ' ").

Eksempler

Skræddersy dit budskab til mobilbrugere.

Google Ads Google Søgning

Overskrift 1: Basketballsko til børn

Overskrift 2: Spar 20 % på de kendte mærker

Overskrift 3: Familieejet virksomhed

Beskrivelse: Få de bedste sko til den bedste pris. {=IF(device=mobile,Free Shipping on Mobile Orders!):Buy Now!}

Mobil

Basketballsko til børn | Spar 20 % på de kendte mærker | Familieejet virksomhed
Annonce www.example.com
Få de bedste sko til den bedste pris. Gratis forsendelse for mobilordrer!

Computer

Basketballsko til børn | Spar 20 % på de kendte mærker | Familieejet virksomhed
Annonce www.example.com
Få de bedste sko til den bedste pris. Køb nu!

Giv personer, der har forladt indkøbsvognen, et ekstra incitament til at fuldføre transaktionen.

Google Ads Google Søgning

Overskrift 1: Basketballsko til børn

Overskrift 2: Spar {=IF(audience IN(Cart Abandoners),30%):20%} på de kendte mærker

Overskrift 3: Familieejet virksomhed

Beskrivelse: Få de bedste sko til den bedste pris. Gratis levering. Køb nu!

Målgruppe = personer, der har forladt kurven

Basketballsko til børn | Spar 30 % på de kendte mærker | Familieejet virksomhed
Annonce www.example.com
Få de bedste sko til den bedste pris. Køb nu!

Andre målgrupper

Basketballsko til børn | Spar 20 % på de kendte mærker | Familieejet virksomhed
Annonce www.example.com
Få de bedste sko til den bedste pris. Køb nu!
Tip! Tegnbegrænsningen for dine annoncer kan variere for sprog, hvor der bruges tegn med dobbelt bredde. Sørg for, at dine annoncer følger de redaktionelle retningslinjer i annonceringspolitikken.