Standaardwaarden: definitie

Standaardwaarden in advertentieaanpassers bieden u de mogelijkheid om een alternatieve waarde op te geven voor elk stukje aangepaste tekst in uw advertenties. Zo worden uw advertenties altijd weergegeven, ook als u geen datafeed gebruikt.

Stel dat u een campagne uitvoert waarmee u reclame maakt voor uw snoepwinkel en dat u een advertentiegroep heeft waarmee u uw chocoladerepen promoot. Het codefragment dat u in uw advertentietekst invoegt, zou er dan als volgt uit kunnen zien:

{=Productfeed.Snoeptype:Chocolade} Als u dit doet, wordt Chocolade weergegeven als het type snoep niet in uw advertentie kan worden ingevoegd.

Standaardwaarden zijn optioneel. Als een advertentie echter meer dan één advertentieaanpasser bevat, moet u standaardwaarden opgeven voor elke aanpasser.

Gerelateerde links

Informatie over advertentieaanpassers

Tekstadvertenties met aangepaste tekst maken