Conversiewaarden instellen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u conversiewaarden kunt instellen of wijzigen en hoe u valuta's of numerieke waarden voor uw rapporten kunt instellen.

Als u transactiespecifieke waarden (of variërende conversiewaarden) wilt instellen, volgt u de stappen in dit artikel voor het bijhouden van transactiespecifieke conversiewaarden.

Instructies

U kunt de conversiewaarde instellen wanneer u een conversieactie instelt of de onderstaande instructies volgen om de waarde voor een bestaande conversieactie te wijzigen. U kunt de conversiewaarde zo vaak opnieuw instellen als u wilt. Vergeet echter niet dat de wijzigingen alleen van toepassing zijn op conversies die plaatsvinden nadat de wijzigingen zijn aangebracht en dat het doorgaans een paar uur duurt voordat de wijzigingen van kracht worden.

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

Volg deze stappen om een conversiewaarde te wijzigen:

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tabblad Hulpprogramma's en selecteer Conversies.
  3. Ga in de tabel naar de conversieactie die u wilt wijzigen en klik op de bijbehorende naam.
  4. Klik op Instellingen bewerken.
  5. Klik op Waarde. Selecteer hoe u de waarde voor deze conversieactie wilt bijhouden.
  6. Klik op Gereed.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Klik op Gereed