Conversiewaarden instellen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u conversiewaarden kunt instellen of wijzigen en hoe u valuta's of numerieke waarden voor uw rapporten kunt instellen.

Als u transactiespecifieke waarden (of variërende conversiewaarden) wilt instellen, volgt u de stappen in dit artikel: Transactiespecifieke conversiewaarden bijhouden.

Instructies

U kunt de conversiewaarde instellen wanneer u een conversieactie instelt of de onderstaande instructies volgen om de waarde voor een bestaande conversieactie te wijzigen. U kunt de conversiewaarde zo vaak opnieuw instellen als u wilt. Vergeet echter niet dat de wijzigingen alleen van toepassing zijn op conversies die plaatsvinden nadat de wijzigingen zijn aangebracht en dat het doorgaans een paar uur duurt voordat de wijzigingen van kracht worden.

Volg deze stappen om een conversiewaarde te wijzigen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van uw account op het gereedschapspictogram .
  3. Klik onder 'Meting' op Conversies.
  4. Klik op de naam van de conversieactie die u wilt wijzigen.
  5. Klik op Instellingen bewerken.
  6. Klik op Waarde. Selecteer hoe u de waard wilt bijhouden die deze conversies hebben voor uw bedrijf.
  7. Klik op Opslaan
  8. Klik op Gereed