Konversioarvojen määrittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää ja muuttaa konversioarvoja sekä määrittää raporttien valuuttoja tai numeerisia arvoja.

Jos haluat määrittää tapahtumakohtaisia arvoja tai vaihtelevia konversioarvoja, seuraa tapahtumakohtaisten konversioarvojen seurantaa käsittelevän artikkelin ohjeita.

Ohjeet

Voit määrittää konversioarvon määrittäessäsi konversiotapahtumaa tai muuttaa aiemmin määritetyn konversiotapahtuman arvon seuraamalla alla olevia ohjeita. Voit määrittää konversioarvon niin usein kuin haluat. Pidä kuitenkin mielessä, että muutokset vaikuttavat vain muutoksen jälkeen tapahtuviin konversioihin ja että muutokset tulevat voimaan yleensä muutaman tunnin kuluessa.

Voit muuttaa konversioarvoa seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Mittaus-kohdasta Konversiot.
  4. Klikkaa muutettavan konversiotapahtuman nimeä.
  5. Klikkaa tietosivun oikeasta alakulmasta Muokkaa asetuksia.
  6. Valitse Arvo. Valitse, miten haluat seurata näiden konversioiden arvoa yrityksellesi.
  7. Klikkaa Tallenna.
  8. Klikkaa Valmis.
Hyvä muistaa: Voit muokata online-konversioita vain, jos olet käyttänyt tapahtumissasi tapahtumatunnusta. Google Ads tunnistaa muokattavan konversion laskentataulukossasi olevan tapahtumatunnuksen ja konversiotapahtuman nimen perusteella. Koska jokaiselle konversiolle annetaan myös muokkausaika, pystyt ryhmittelemään konversiodatasi niin, että näet, paljonko aikaa on kulunut konversion ja sen muokkauksen välillä. Lue lisää konversionmuokkauksista.