Konversioarvojen määrittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää ja muuttaa konversioarvoja sekä määrittää raporttien valuuttoja tai numeerisia arvoja.

Jos haluat määrittää tapahtumakohtaisia arvoja tai vaihtelevia konversioarvoja, seuraa tapahtumakohtaisten konversioarvojen seurantaa käsittelevän artikkelin ohjeita.

Ohjeet

Voit määrittää konversioarvon määrittäessäsi konversiotapahtumaa tai muuttaa aiemmin määritetyn konversiotapahtuman arvon seuraamalla alla olevia ohjeita. Voit määrittää konversioarvon niin usein kuin haluat. Muista kuitenkin, että muutokset vaikuttavat vain muutoksen jälkeen tapahtuviin konversioihin ja että muutokset tulevat yleensä voimaan muutaman tunnin kuluessa.

Voit muuttaa konversioarvoa seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Mittaus-kohdasta Konversiot.
  4. Klikkaa muutettavan konversiotapahtuman nimeä.
  5. Klikkaa Muokkaa asetuksia.
  6. Klikkaa Arvo. Valitse, miten haluat seurata näiden konversioiden arvoa yrityksellesi.
  7. Klikkaa Tallenna
  8. Klikkaa Valmis