Konversioarvojen määrittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit asettaa tai muuttaa konversioarvoja sekä määrittää raporteillesi valuuttoja tai numeerisia arvoja.

Jos haluat määrittää tapahtumakohtaisia arvoja tai vaihtelevia konversioarvoja, seuraa tapahtumakohtaisten konversioarvojen seurantaa käsittelevän artikkelin ohjeita.

Ohjeet

Voit asettaa konversioarvon määrittäessäsi konversiotoimintoa tai muuttaa nykyisen konversiotoiminnon arvon seuraamalla alla olevia ohjeita. Voit määrittää konversioarvon niin usein kuin haluat. Pidä kuitenkin mielessä, että muutokset vaikuttavat vain muutoksen jälkeen tapahtuviin konversioihin ja että muutokset tulevat voimaan yleensä muutaman tunnin kuluessa.

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Voit muuttaa konversioarvoa seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Työkalut-välilehteä ja valitse Konversiot.
  3. Etsi taulukosta muutettava konversiotoiminto ja klikkaa sen nimeä.
  4. Klikkaa Muokkaa asetuksia.
  5. Klikkaa Arvo. Valitse, miten haluat seurata tämän konversiotoiminnon arvoa.
  6. Klikkaa Valmis.
  7. Klikkaa Tallenna.
  8. Klikkaa Valmis