Angiv konverteringsværdier

I denne artikel beskriver vi, hvordan du angiver eller ændrer konverteringsværdier, og hvordan du angiver valutaer eller numeriske værdier for dine rapporter.

Hvis du vil angive transaktionsspecifikke værdier eller konverteringsværdier, der varierer, skal du følge fremgangsmåden i denne artikel om sporing af transaktionsspecifikke konverteringsværdier.

Vejledning

Du kan angive en konverteringsværdi, når du opretter en konverteringshandling, eller følge nedenstående vejledning for at ændre værdien for en allerede oprettet konverteringshandling. Du kan ændre konverteringsværdien lige så tit, du vil. Du skal blot huske på, at ændringerne kun gælder for konverteringer, der finder sted efter ændringen, og at ændringer normalt træder i kraft inden for et par timer.

Følg denne fremgangsmåde for at ændre en konverteringsværdi:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Konverteringer under "Måling".
  4. Klik på navnet på den konverteringshandling, du vil ændre.
  5. Klik på Rediger indstillinger.
  6. Klik på Værdi. Vælg, hvordan den værdi, som disse konverteringer har for din virksomhed, skal spores.
  7. Klik på Gem
  8. Klik på Udfør