Sporingsskabelon: Definition

Sporingsoplysninger indsættes i sporingsskabelonen. Du kan bruge webadresseparametre til at tilpasse din endelige webadresse. Når der klikkes på en annonce, bruges oplysningerne til at oprette webadressen for din landingsside.

• En sporingsskabelon på annoncegruppe-, kampagne- eller kontoniveau gælder for alle annoncerne i den pågældende annoncegruppe eller kampagne eller på den pågældende konto.
  • Hvis du definerer flere sporingsskabeloner på forskellige niveauer, bruges den mest specifikke skabelon.
  • Sporingsskabelonen på søgeordsniveau er den mest specifikke efterfulgt af sporingsskabelonen på annonceniveau, annoncegruppeniveau, kampagneniveau og kontoniveau.
  • Du kan se, hvilken sporingsskabelon der anvendes, i kolonnen "Sporingsskabelonkilde".
  • Med Parallel Tracking kan brug af HTTP i dette felt have en negativ indvirkning på dine systemer til klikmåling/omdirigering:
    • Google har ikke kontrol over de efterfølgende omdirigeringer, men i Google Ads bruges der altid HTTPS til det første sporingskald, også selvom dette ikke er angivet i webadressen.
    • Alle efterfølgende omdirigeringer skal være HTTPS, og omdirigeringerne skal også være på serversiden.