Brug adresseudvidelser

Når du konfigurerer adresseudvidelser til dine annoncer, gør du det nemmere for potentielle kunder at ringe til eller besøge din virksomhed og finde ud af, hvor den ligger.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan konfigurere adresseudvidelser, afhængigt af den aktuelle kontokonfiguration og -adgang. Hvis du har brug for en introduktion, er det en god idé først at læse artiklen Om adresseudvidelser.

Du kan fjerne adresseudvidelser når som helst. Se, hvordan du fjerner udvidelser.

Før du begynder

Du kan aktivere adresseudvidelser på din konto på to forskellige måder:

1. Hvis du sælger produkter eller tilbyder ydelser via større forhandlere, er det nemmest at tilføje kædebutiksadresserne direkte på din konto i Google Ads (anbefales).
  2. Hvis du ikke kan se de relevante forhandlere på denne liste, eller hvis du foretrækker en alternativ metode, kan du vælge at linke til en virksomhedsprofil.

Uanset hvilken metode du vælger, er de steder, du tilføjer, kvalificerede til at blive vist sammen med en hvilken som helst søge-, display- eller videoannonce på din konto. Adresseudvidelser kan også blive vist sammen med billed- og videoannoncer.

Hvis du vil tildele steder til bestemte kampagner eller annoncegrupper, skal du konfigurere filtre, når du opretter dine adresseudvidelser.

Valgfrie indstillinger

Du kan vælge at aktivere opkaldsrapportering (denne indstilling anbefales). Hvis du vil se opkaldsrapportering for opkald fra adresseudvidelser, skal du aktivere rapportering på kontoniveau. Få oplysninger om, hvordan du administrerer opkaldsrapportering for dine kampagner

Bekræft dit telefonnummer

Vi bekræfter telefonnumrene med adresseudvidelser, så vi kan være sikre på, at de repræsenterer den virksomhed, der promoveres. Få flere oplysninger om bekræftelse af telefonnumre til opkalds- og adresseudvidelser

Vejledning

Tilføj adresseudvidelser

1. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Klik på den blå plusknap , og klik derefter på + Adresseudvidelser.
  3. I trinnene nedenfor kan du se, hvordan du føjer kædebutiksadresser direkte til din konto i Google Ads eller linker en virksomhedsprofil.

Brug kædebutiksadresser i Google Ads

Husk! Kædebutiksadresser opdateres automatisk, når butikker åbner, flytter eller lukker, mens der kan gå op til en dag, før opdateringer af steder i Profiladministrator kan ses på din Google Ads-konto.
  1. Når du konfigurerer adresseudvidelser, får du mulighed for at vælge en eller flere kæder. Klik på Vælg udvalgte steder for at se udvalgte kædebutikker, der er identificeret som et godt match for det land, der er knyttet til din konto.
  2. Følg vejledningen for at tilføje de specifikke kædebutiksadresser, hvor dine produkter sælges.
  3. Klik på Gem.
  4. Hvis du ikke ejer kædebutikkerne, men er producent, som sælger produkter eller tilbyder ydelser på disse steder, skal du bruge adresseudvidelser for affiliates i stedet for adresseudvidelser. Hvis du vil tilføje adresseudvidelser for affiliates, skal du klikke på plusknappen og derefter klikke på Adresseudvidelse for affiliates.

Du kan tilpasse stederne yderligere på kampagne- eller annoncegruppeniveau. Du kan vælge at tilføje alle steder på kontoniveau, du kan bruge Lokationsgrupper for kun at bruge nogle af stederne på kontoniveau, eller du kan vælge "Ingen affilierede kæder" for at forhindre, at udvidelsen bliver vist i bestemte kampagner eller annoncegrupper.

Find og link til din virksomhedsprofil

Som et alternativ til kæder, eller hvis dine kædebutikker ikke er tilgængelige på Googles liste, kan du også linke din Google Ads-konto til en virksomhedsprofil og vise adresserne i Virksomhedsprofil som adresseudvidelser i Google Ads. Hvis du vil bruge denne mulighed, skal du have adgang til den profiladministrator, der viser dine adresser.

Tjek, om din virksomhed allerede er på Virksomhedsprofil (det er mange virksomheder allerede). Da Virksomhedsprofil-bekræftelsen tager tid, skal du ikke konfigurere en ny virksomhedsprofil, hvis din virksomhed allerede har en.

Hvis din virksomhed ikke har brugt Virksomhedsprofil før, skal du starte med at oprette en konto. Gå til Kom godt i gang med Virksomhedsprofil for at få en vejledning.

Link til enhver virksomhedsprofil

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Adresseudvidelse.
  4. Dit domæne burde blive vist automatisk. Hvis det ikke vises, kan du angive et domæne for at finde potentielle virksomhedsprofiler.
  5. Vælg Lande ved at klikke på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon. Klik på Gem.
  6. På listen nedenunder kan du finde den virksomhedsprofil, der bedst matcher din virksomhed. Klik på Vælg.
  7. Bekræft, at den korrekte virksomhedsprofil vises i forhåndsvisningen, og klik på Fortsæt.

Din anmodning sendes til mailadressen for den virksomhedsprofil, du har valgt. Når din anmodning er godkendt for den pågældende konto, kan den vises som adresseudvidelse sammen med dine annoncer.

Link til en virksomhedsprofil, du administrerer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Adresseudvidelse.
  4. Klik på Link til en konto, jeg kender.
  5. Vælg Vælg en virksomhedsprofil, som jeg administrerer. Vælg en konto i rullemenuen.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Filtrer efter din virksomheds navn eller etiketter, hvis det er nødvendigt. Klik på Udfør.

Link til en virksomhedsprofil ved hjælp af en mailadresse

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Adresseudvidelse.
  4. Klik på Link til en konto, jeg kender.
  5. Vælg Anmod om adgang til en anden virksomhedsprofil. Angiv kontoens mailadresse.
  6. Klik på Fortsæt. Der sendes en anmodning til mailadressen for virksomhedsprofilen. Når anmodningen er godkendt, vil adresser fra denne konto være kvalificerede til at blive vist som adresseudvidelser sammen med dine annoncer.

Rediger adresser eller adresseetiketter i Virksomhedsprofil

1. Identificer den person, der administrerer Virksomhedsprofil for din virksomhed, og bed derefter den pågældende person om at tilføje din Google Ads-mailadresse som enten ejer eller administrator. Det kan være en god idé at sende vedkommende denne vejledning til Virksomhedsprofil: Tilføj og fjern ejere og administratorer for lokationsgrupper.
  2. Når profiladministratoren inviterer dig til virksomhedsprofilen, sendes der en invitation til den mailadresse, der er knyttet til din Google Ads-konto. Acceptér denne invitation.
  3. Når du har accepteret invitationen fra virksomhedsprofilen, skal du logge ind på din virksomhedsprofil for at foretage eventuelle ændringer i dine adresser. Du kan finde en vejledning til dette i Rediger din virksomhedsprofil på Google.

Når du er blevet administrator af en virksomhedsprofil, kan du linke til Google Ads ved at følge ovenstående vejledning, "Find og link til en virksomhedsprofil, du administrerer"

Konfigurer adresseudvidelser på kampagne- og annoncegruppeniveau

Inden du følger nedenstående trin, skal du sørge for, at du har konfigureret adresseudvidelser på kontoniveau.

1. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Klik på plusknappen , og vælg Adresseudvidelse.
  3. Du kan vælge at tilføje en kampagne. Hvis du vil tilføje en annoncegruppe, skal du klikke på "Føj til" i rullemenuen og derefter vælge de kampagner eller annoncegrupper, som du vil føje adresseudvidelsen til.
  4. Du kan vælge at konfigurere adresseudvidelser på kampagne- eller annoncegruppeniveau ved at bruge en af de fire valgmuligheder under menuen "Vis min annonce med".
    • Alle synkroniserede adresser: Brug alle adresseudvidelser, der er synkroniseret på kontoniveau.
    • Lokationsgrupper: Vælg individuelt de placeringer, der skal bruges i kampagnen/annoncegruppen (der kan vælges op til 20 steder).
    • Ingen adresseudvidelser: Deaktiver adresseudvidelser i kampagnen/annoncegruppen. Hvis du vælger denne mulighed, vises adresseudvidelser ikke i den valgte kampagne/annoncegruppe.
  5. Klik på Gem. Du kan se indstillingerne for adresseudvidelser på kampagne- og annoncegruppeniveau i visningen "Tilknytninger" for siden Udvidelser.