Filtrér dine lokationer for udvidelser med lokationsgrupper

Når du har synkroniseret din Google My Business-konto og din Google Ads-konto eller tilføjet kædebutiksadresser på din konto, er disse adresser kvalificerede til at blive vist på hele din konto. Du kan tildele specifikke adresser på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau. Brug lokationsgrupper til at filtrere på kampagne- eller annoncegruppeniveau og filtre til at filtrere på kontoniveau.

I den resterende del af denne artikel gennemgår vi et eksempel på brug af lokationsgrupper og filtre for adresseudvidelser, der er oprettet via Google My Business.

Eksempel

Lad os sige, at du ejer to restauranter: Jensens grillhus og Jensens pølser. Du vil gerne køre en kampagne udelukkende for dit grillhus. Det kan du gøre ved at oprette et filter, hvor det kun er de restauranter, hvor virksomhedsnavnet er lig med "Jensens grillhus", der medtages.

Før du begynder

Sørg for, at din Google Ads-konto er linket til din Google My Business-konto, og at dine lokationer er synkroniseret med Google Ads. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger adresseudvidelser.

Vejledning

Sådan tilføjer du lokationsgrupper og redigerer dem på kampagne- eller annoncegruppeniveau

Inden du følger nedenstående fremgangsmåde skal du følge vejledningen i oprettelse af lokationsgrupper.

Trin 1. Filtrér dine adresser fra Google My Business
  1. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Klik på plusknappen , og vælg Adresseudvidelser.
  3. Vælg "Kampagne" eller "Annoncegruppe", alt efter om du vil filtrere adresser til en kampagne eller en annoncegruppe. Hvis du tilføjer en adresseudvidelse på annoncegruppeniveau, skal du også vælge den ønskede annoncegruppe.
Trin 2. Tilføj en lokationsgruppe i Google Ads
  1. Vælg en af følgende muligheder:
    1. Alle synkroniserede lokationer
    2. Lokationsgrupper: Markér afkrydsningsfeltet ud for den lokationsgruppe, du har oprettet for restauranten "Jensens grillhus", på menuen.
    3. Ingen steder
  2. Klik på Gem.
Rediger en lokationsgruppe på annoncegruppe- eller kampagneniveau
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på Udvidelsestype på den blå bjælke over tabellen, og vælg Adresseudvidelser på rullemenuen.
  4. Alle adresseudvidelser, du har filtreret på annoncegruppe- eller kampagneniveau, bliver vist sammen med din Google My Business-konto. Find den adresseudvidelse, du vil redigere, og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon, når det vises ud for den.
  5. Foretag de ønskede ændringer, og klik på Gem.

Sådan tilføjer og redigerer du filtre på kontoniveau

Bemærk! Denne mulighed er kun tilgængelig for adresseudvidelser, der er oprettet via Google My Business. Den er ikke tilgængelig for adresseudvidelser med udvalgte lokationer.
  1. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Vælg den Google My Business-konto, du vil føje filtre til.
  3. Klik på Føj til på den blå bjælke over tabellen.
  4. Vælg Konto på rullemenuen.
  5. Hold markøren over den konto, du vil foretage ændringer på, og klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon, når det vises.
  6. Gør følgende i sektionen "Begræns antallet af lokationer, der synkroniseres med Google Ads":
    • Angiv din virksomheds navn. Filtre virker kun, hvis du har indtastet oplysninger, der eksakt matcher det ord, du har valgt. Hvis du f.eks. angiver et filter for virksomhedsnavnet "Jensens", bliver virksomheder med navnet "Jensens grillhus" ikke filtreret fra.
    • Du kan indsnævre antallet af adresser yderligere med specifikke etiketter. Der skal føjes etiketter til adresser i Google My Business, før du anvender filtre i Google Ads. Tilføj etiketnavnet, og klik på + Eller for at udvide din adresseliste.
  7. Klik på Udfør.