Filtrér dine steder efter udvidelser

Når du har synkroniseret din Google My Business-konto og din Google Ads-konto eller tilføjet kædebutiksadresser på din konto, er disse adresser kvalificerede til at blive vist på hele din konto. Derefter kan du bruge stedbaserede grupper (eller filtrere efter virksomhedsnavn eller etiket, hvis dine steder kommer fra Google My Business), hvis du vil tildele specifikke adresser til din konto eller bestemte kampagner eller annoncegrupper.

Stedbaserede grupper er den anbefalede metode til at filtrere efter steder, og den er effektiv, uanset om der er tale om steder, der er synkroniseret fra Google My Business, eller om du bruger kædebutiksadresser i dine annoncer. Du kan få flere oplysninger om stedbaserede grupper her.

Hvis dine steder er synkroniseret fra Google My Business, kan du også bruge filtre. I den resterende del af denne artikel gennemgår vi et eksempel på brug af filtre.

Lad os sige, at du ejer to restauranter: Jensens grillhus og Jensens pølser. Du vil gerne køre en kampagne udelukkende for dit grillhus. Det kan du gøre ved at oprette et filter, hvor det kun er de restauranter, hvor virksomhedsnavnet er lig med "Jensens grillhus", der medtages.

Før du begynder

Sørg for, at der er linket til din Google My Business-konto, og at dine steder er synkroniseret med Google Ads. Gå til Brug adresseudvidelser for at få en vejledning.

Vejledning

Sådan tilføjer og redigerer du filtre på kampagne- eller annoncegruppeniveau

Trin 1. Filtrér dine adresser fra Google My Business
  1. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Klik på plusknappen , og vælg Adresseudvidelser.
  3. Vælg "Kampagne" eller "Annoncegruppe", alt efter om du vil filtrere adresser til en kampagne eller en annoncegruppe. Hvis du tilføjer en adresseudvidelse på annoncegruppeniveau, skal du også vælge den ønskede annoncegruppe.
Trin 2. Tilføj et filter i Google Ads

Vælg en af følgende muligheder:

1. Alle synkroniserede adresser.
  2. Synkroniserede adresser med en bestemt etiket eller et bestemt virksomhedsnavn.
    1. Angiv din virksomheds navn. Filtre virker kun, hvis du har indtastet oplysninger, der eksakt matcher det ord, du har valgt. Hvis du f.eks. angiver et filter for virksomhedsnavnet "Jensens", bliver virksomheder med navnet "Jensens grillhus" ikke filtreret fra.
    2. Du kan indsnævre antallet af adresser yderligere med specifikke etiketter. Tilføj etiketnavnet, og klik på + Eller for at udvide din adresseliste.
  3. Konkrete adresser, du vælger. Du kan vælge op til 20 specifikke adresseudvidelser på listen.
  4. Ingen adresser
  5. Klik på Gem
Rediger filtre på annoncegruppe- eller kampagneniveau
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser og derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på Udvidelsestype på den blå bjælke over tabellen, og vælg Adresseudvidelser på rullemenuen.
  4. Alle adresseudvidelser, du har filtreret på annoncegruppe- eller kampagneniveau, bliver vist sammen med din Google My Business-konto. Find den adresseudvidelse, du vil redigere, og klik på blyantikonet Rediger, når det vises ud for den.
  5. Foretag de ønskede ændringer, og klik på Gem.

Sådan tilføjer og redigerer du filtre på kontoniveau

1. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Vælg den Google My Business-konto, du vil føje filtre til.
  3. Klik på Føj til på den blå bjælke over tabellen.
  4. Vælg Konto på rullemenuen.
  5. Hold markøren over den konto, du vil foretage ændringer på, og klik på blyantikonet Rediger, når det vises.
  6. Gør følgende i sektionen "Begræns antallet af adresser, der synkroniseres med Google Ads":
    1. Angiv din virksomheds navn. Filtre virker kun, hvis du har indtastet oplysninger, der eksakt matcher det ord, du har valgt. Hvis du f.eks. angiver et filter for virksomhedsnavnet "Jensens", bliver virksomheder med navnet "Jensens grillhus" ikke filtreret fra.
    2. Du kan indsnævre antallet af adresser yderligere med specifikke etiketter. Der skal føjes etiketter til adresser i Google My Business, før du anvender filtre i Google Ads.  Tilføj etiketnavnet, og klik på + Eller for at udvide din adresseliste.
  7. Klik på Udfør.