Angi leveringsmåte for annonser

Du kan styre hvor lenge budsjettet ditt varer, ved å velge standard eller akselerert leveringsmåte for annonser. Standard levering er standardinnstillingen for alle kampanjer. Med denne innstillingen fordeles budsjettet ditt jevnt utover hele døgnet. Med akselerert levering brukes budsjettet ditt raskere opp, vanligvis tidlig på dagen.

Hvis kampanjen har et begrenset budsjett, kan det gjennomsnittlige dagsbudsjettet for kampanjen bli brukt opp tidlig på dagen, og dermed blir ikke annonsene dine vist resten av døgnet. På grunn av dette anbefaler vi ikke akselerert levering for de fleste annonsører. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du angir leveringsmåter for annonser i kampanjer.

Siden 2019 har ikke akselerert levering kunne brukes i verken søkekampanjer, Shopping-kampanjer eller delte budsjetter. Fra og med april 2020 kan ikke lenger budsjetter med akselerert levering brukes i noen Google Ads-kampanjetyper.

Sånn kan du angi leveringsmåte for enkeltkampanjer:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på kampanjen der du vil angi leveringsmåte.
  4. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre.
  5. Klikk for å åpne Dagsbudsjett-vinduet, og klikk så på Leveringsmåte
  6. Velg Standard eller Akselerert
  7. Klikk på Lagre

Sånn kan du angi leveringsmåte for flere kampanjer samtidig:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av kampanjene der du vil angi leveringsmåte.
  5. Klikk på Rediger øverst til venstre ovenfor kampanjene dine, og velg så «Endre leveringsmåte».
  6. Velg Standard eller Akselerert
  7. Klikk på Forhåndsvisning for å kontrollere endringen av leveringsmåten i kampanjene dine (anbefales).
  8. Klikk på Bruk

Link til beslektet innhold