Angi leveringsmåte for annonser

Du kan styre hvor lenge budsjettet ditt varer ved å velge standard eller akselerert leveringsmåte for annonser. Standard levering er standardinnstillingen for alle kampanjer. Med denne innstillingen fordeles budsjettet ditt jevnt utover hele døgnet. Med akselerert levering brukes budsjettet ditt raskere opp, vanligvis tidlig på dagen.

Hvis kampanjen har et begrenset budsjett, kan det gjennomsnittlige dagsbudsjettet for kampanjen bli brukt opp tidlig på dagen, og dermed blir ikke annonsene dine vist resten av døgnet. På grunn av dette anbefaler vi ikke akselerert levering for de fleste annonsører. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du angir leveringsmåter for annonser i kampanjer.

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Slik angir du leveringsmåte for individuelle kampanjer:

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen øverst på siden.
  3. Klikk på navnet på kampanjen som skal leveres, under Alle kampanjer.
  4. Klikk på Innstillinger-fanen.
  5. Under «Budgivning og budsjett» klikker du på Leveringsmåte (avansert). Vær oppmerksom på at hvilke innstillinger som er tilgjengelige, varierer etter kampanjetypen du velger. Sammenlign kampanjetypene i detalj, og finn ut hvordan du kan bytte til en annen kampanjetype.
  6. Klikk på Endre ved siden av «Leveringsmåte».
  7. Velg Standard (standardinnstillingen) eller Akselerert.
  8. Klikk på Lagre.

Slik angir du leveringsmåte for flere kampanjer samtidig:

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen øverst på siden.
  3. Klikk på Innstillinger-fanen.
  4. Merk av for alle kampanjene du vil endre.
  5. Velg Avanserte innstillinger > Leveringsmåte på «Endre»-menyen.
  6. Velg den leveringsmåten du ønsker for kampanjene du har angitt, i feltet som åpnes.
  7. Valgfritt: Vi anbefaler at du klikker på Forhåndsvis endringene for å kontrollere endringen av leveringsmåten i kampanjene dine.
  8. Klikk på Gjør endringer.

Linker til beslektet innhold