Angi leveringsmåte for annonser

Du kan styre hvor lenge budsjettet ditt varer ved å velge standard eller akselerert leveringsmåte for annonser. Standard levering er standardinnstillingen for alle kampanjer. Med denne innstillingen fordeles budsjettet ditt jevnt utover hele døgnet. Med akselerert levering brukes budsjettet ditt raskere opp, vanligvis tidlig på dagen.

Hvis kampanjen har et begrenset budsjett, kan det gjennomsnittlige dagsbudsjettet for kampanjen bli brukt opp tidlig på dagen, og dermed blir ikke annonsene dine vist resten av døgnet. På grunn av dette anbefaler vi ikke akselerert levering for de fleste annonsører. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du angir leveringsmåter for annonser i kampanjer.

Slik angir du leveringsmåte for individuelle kampanjer:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på kampanjen du vil angi leveringsmåte for.
  4. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre.
  5. Klikk for å åpne Dagsbudsjett-vinduet, og klikk deretter på Leveringsmåte
  6. Velg Standard eller Akselerert
  7. Klikk på Lagre

Slik angir du leveringsmåte for flere kampanjer samtidig:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Merk av for kampanjene du vil angi leveringsmåte for.
  5. Klikk på Endre øverst til venstre ovenfor kampanjene dine, og velg deretter «Endre leveringsmåte».
  6. Velg Standard eller Akselerert
  7. Klikk på Forhåndsvisning for å kontrollere endringen av leveringsmåten i kampanjene dine (anbefales).
  8. Klikk på Bruk

Linker til beslektet innhold