Mainosten näyttötavan määrittäminen

Määrittämällä mainosten näyttötavaksi normaali tai nopeutettu voit vaikuttaa siihen, kuinka kauan budjettisi riittää. Kaikkien kampanjoiden oletusasetuksena on normaali näyttö. Se pyrkii jakamaan budjetin tasaisesti koko päivälle. Nopeutettu näyttö kuluttaa päiväbudjetin paljon nopeammin, yleensä päivän alkupuolella.

Jos kampanjallasi on rajallinen budjetti, kampanja voi käyttää keskimääräisen päiväbudjetin loppuun jo aikaisin päivällä ja aiheuttaa sen, että mainoksiasi ei enää näytetä. Tämän takia nopeutetun näytön käyttöä ei suositella useimmille mainostajille. Tässä artikkelissa kerrotaan kampanjoiden mainosten näyttötapojen määrittämisestä.

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Voit määrittää yksittäisen kampanjan jakelutavan seuraavasti:

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa sivun yläosassa olevaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa näytettävän kampanjan nimeä Kaikki kampanjat -kohdassa.
  4. Klikkaa Asetukset‑välilehteä.
  5. Klikkaa Hintatarjoukset ja budjetti -osion Jakelutapa (lisäasetus) -kohtaa. Huomaa, että tiettyjen asetusten (kuten tämän) käytettävyys voi riippua valitsemastasi kampanjatyypistä. Vertaa kampanjatyyppejä ja selvitä, miten tyypin voi vaihtaa.
  6. Klikkaa Jakelutapa-kohdan vieressä Muokkaa.
  7. Valitse Normaali (oletus) tai Nopeutettu.
  8. Valitse Tallenna.

Voit määrittää jakelutavan useille kampanjoille kerralla seuraavasti:

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa sivun yläosassa olevaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa Asetukset‑välilehteä.
  4. Valitse muokattavien kampanjoiden valintaruudut.
  5. Valitse Muokkaa-valikosta Lisäasetukset > Jakelutapa….
  6. Valitse avautuvasta kentästä haluamasi jakelutapa valitsemillesi kampanjoille.
  7. Valinnainen: Suosittelemme klikkaamaan Esikatsele muutokset -kohtaa, niin näet, miten kampanjoiden jakelutapa muuttuu.
  8. Valitse Tee muutokset.