Om adressetillegg for samarbeidspartnere

Hvis du selger produktene dine via kjedeforhandlere, kan du ved hjelp av adressetillegg for samarbeidspartnere nå ut til forbrukerne når de bestemmer seg for hva og hvor de skal kjøpe. Med slike adressetillegg blir det enklere for folk å finne butikker i nærheten som selger produktene dine.

I denne artikkelen forklarer vi hva adressetillegg for samarbeidspartnere er. For veiledning om hvordan du konfigurerer dem, gå til Bruk adressetillegg for samarbeidspartnere.

Merk

Adressetillegg for samarbeidspartnere er for øyeblikket bare tilgjengelige for kjedeforhandlere og bilforhandlere i utvalgte land. For å se hvilke land dette gjelder kan du opprette et adressetillegg for samarbeidspartnere.

Slik fungerer de

Slik kan du skaffe deg nye kunder ved hjelp av adressetillegg for samarbeidspartnere i Søkenettverket:

1. Noen søker etter et produkt på Google.

2. Annonsen din blir vist med adressetillegget for samarbeidspartnere.

3. Personen ser den nærmeste butikken som selger produktet ditt, enten som en adresse eller på et kart.

4. Personen bruker en mobilenhet, og kan trykke for å få veibeskrivelse til butikken.

5. Personen drar rett til butikken og kjøper produktet ditt.

Slik kan du skaffe deg nye kunder ved hjelp av adressetillegg for samarbeidspartnere i Displaynettverket eller på YouTube:

1. Noen som oppfyller målrettingskriteriene dine, blar gjennom nettsteder eller apper i Displaynettverket eller ser videoer på YouTube.

2. Personen er i nærheten av området der produktet ditt selges, eller har vist interesse for dette området.

3. Bannerannonsen eller videoannonsen din blir vist sammen med adressetillegget for samarbeidspartnere, bedriftsbilder, åpningstider og en butikkoversikt.

4. Personen ser annonsen, klikker på «Veibeskrivelse» og drar til en butikk som selger produktet ditt.

Når bør du bruke dem?

Hvis du er produsent og selger produkter via store kjedeforhandlere, kan du bruke adressetillegg for samarbeidspartnere for å hjelpe folk med å finne butikker i nærheten som selger produktet ditt. Hvis du vil annonsere for din egen bedriftsbeliggenhet, bør du bruke adressetillegg i stedet.

Enkel konfigurering

For å konfigurere adressetillegg for samarbeidspartnere i Google Ads, naviger til Utvidelser-siden, legg til et nytt adressetillegg for samarbeidspartnere på kontonivå, og angi butikkjedene der produktene dine selges. Vi tar oss av resten.

Når du har lagt til adressetillegg for samarbeidspartnere på kontonivå, kan forhandlerne du har valgt, vises i forbindelse med alle kampanjer og annonsegrupper i den aktuelle kontoen. For å tilpasse hvilke adressetillegg for samarbeidspartnere som vises for bestemte kampanjer eller annonsegrupper, opprett et nytt adressetillegg for samarbeidspartnere for den ønskede kampanjen eller annonsegruppen. I motsetning til standard adressetillegg er det ikke nødvendig å opprette noen tilknytning til en Google Min bedrift-konto når du bruker adressetillegg for samarbeidspartnere.

Linker til beslektet innhold