Om automatiske udvidelser

Med automatiske udvidelser får du mere effektive annoncer og flere muligheder for at få nye kunder. Når det forventes, at en automatisk udvidelse kan forbedre din annonces effektivitet, oprettes den automatisk i Google Ads og vises under din annonce. De fleste automatiske udvidelser er kvalificerede til at blive vist sammen med alle annoncetyper, men nogle få vises kun på stationære og bærbare computere.

Sådan fungerer de

Det koster ikke noget at vise udvidelser sammen med dine annoncer, men du debiteres typisk som normalt for klik på din annonce og for visse interaktioner, som udvidelserne giver mulighed for.

Undtagelse: Du debiteres ikke for klik på udvidelser med sælgerbedømmelser (men klik på selve annoncerne bliver debiteret som normalt).

Udvidelser øger generelt annonceeffektiviteten, så der er større sandsynlighed for, at der bliver klikket på dine annoncer. Google Ads debiterer højst for to klik (pr. eksponering) på hver enkelt annonce og dens udvidelser. Du kan fravælge automatiske udvidelser under Fjern udvidelser.

Automatiske udvidelser er kompatible med kampagner og annoncegrupper, der også bruger manuelle udvidelser. Vi anbefaler, at du bruger alle de manuelle udvidelser, der passer til din virksomhed. Få flere oplysninger om udvidelser

Se automatiske udvidelser

Du kan få adgang til dine automatiske udvidelser i sektionen "Annoncer og udvidelser" i Google Ads.

1. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på Udvidelser på undersidemenuen til venstre.
  3. Vælg Automatiske udvidelser nederst på siden.

De forskellige typer automatiske udvidelser

Udvidelser med dynamiske undersidelinks

Udvidelser med undersidelinks hjælper folk med at komme hen til det rigtige sted på dit website. Hvis du f.eks. har en restaurant, kan dine undersidelinks omfatte links med følgende tekst: Åbningstider, Menu, Levering. Få flere oplysninger om udvidelser med dynamiske undersidelinks

Bemærk! I forbindelse med videoannoncer fungerer udvidelser med dynamiske undersidelinks kun i videokampagner, der bruger målene "Salg", "Kundeemner" eller "Websitetrafik".

Eksempel

Walters Hundebageri
Annonce www.eksempel.dk
Håndlavede kiks og godbidder. Det fortjener din hund!
Specialtilbud · Om os · Hundekiks · Sunde kostvaner

Udvidelser med dynamisk websiteinfo

Websiteinfo består af ekstra beskrivende tekst, der hjælper folk til at få en bedre fornemmelse af de produkter og tjenester, som din virksomhed tilbyder. Få flere oplysninger om udvidelser med dynamisk websiteinfo

Eksempel

ACME Elektronik - Teknikbutik med fuld service
Annonce www.eksempel.dk
Køb computere, smartphones, videospil m.m. hos ACME Elektronik.
Services: Teknisk support, genbrug, computerreparationer, undervisning

Automatiske adresseudvidelser og adresseudvidelser for samarbejdspartnere

Adresseudvidelser kan hjælpe brugerne med at finde dine fysiske virksomhedsadresser ved at vise dine annoncer med din adresse, rutevejledning til din placering eller afstanden til din virksomhed. På samme måde kan adresseudvidelser for affiliates hjælpe potentielle kunder med at finde forhandlere, der sælger dine produkter (hvis du f.eks. er elektronikproducent og samarbejder med forhandlere om salg af fjernsyn og andre enheder). Brugerne kan klikke eller trykke på disse udvidelser for at få flere oplysninger om placeringer, der er relevante for din virksomhed. Adresseudvidelser og adresseudvidelser for samarbejdspartnere kan også indeholde et telefonnummer eller en opkaldsknap, så brugerne nemt kan ringe til dine virksomhedsadresser eller dine forhandlere. Få flere oplysninger om adresseudvidelser og adresseudvidelser for affiliates.

Vigtigt! Hvis du ikke har føjet placeringer til din konto, matcher Google Ads automatisk din virksomhed med kendte placeringer (baseret på forskellige kontoegenskaber, f.eks. landingssider) og føjer oplysningerne til din konto, så udvidelserne kan oprettes. For at sikre den højeste grad af nøjagtighed anbefaler vi dog, at du tilføjer placeringsoplysninger manuelt.

Udvidelser med sælgerbedømmelser

Med sælgerbedømmelser vises der en kombination af oplysninger og anmeldelser ud for annoncerne, så folk kan se, hvilke annoncører der har fået positive bedømmelser for god service. Få flere oplysninger om annonceudvidelser med sælgerbedømmelser

Eksempel

Dortes Designersko
Annonce www.eksempel.dk

4.0 ★★★★ bedømmelse for www.dortessko.dk
Gratis forsendelse og returfragt på stort udvalg af mærkevaresko.

Dynamiske infoudvidelser

Dynamisk infoudvidelser hjælper brugerne med at beslutte, om de skal besøge dit website, ved at vise relevante oplysninger om de produkter og tjenester, der tilbydes på dit website. Hvis en annoncørs landingsside nævner potentielt brugbare oplysninger såsom "25 års erfaring", "Book online" og "Certificerede teknikere", kan disse oplysninger vises automatisk sammen med annonceteksten som dynamiske infoudvidelser. Få flere oplysninger om dynamiske infoudvidelser