Laajennusten poistaminen

Laajennusten avulla mainoksiisi lisätään yritystäsi koskevia tietoja, mikä yleensä parantaa mainostesi tehokkuutta. Jos kuitenkin haluat poistaa laajennukset, seuraa tämän artikkelin ohjeita.

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Manuaaliset laajennukset

Poista manuaalinen laajennus kampanjasta seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja sitten sivun yläosasta Laajennukset.
  3. Valitse poistettavien laajennusten vasemmalla puolella olevat ruudut ja klikkaa sinisestä palkista Muokkaa.
  4. Valitse avattavasta valikosta Poista.

Laajennuksen poistaminen yhdestä kampanjasta ei poista sitä muista kampanjoista.

Automaattiset laajennukset

Automaattisten laajennusten avulla mainostesi laatua voidaan parantaa lisäämällä niihin tietoja yrityksestäsi tai muuttamalla mainosten muotoa. Google Ads ‑järjestelmä lisää automaattisia laajennuksia tekstimainoksiisi silloin, kun laajennukset voivat parantaa mainosten tehokkuutta.

Jos automaattinen laajennus poistetaan käytöstä, sitä ei enää näytetä tilin mainosten yhteydessä.

Poista automaattinen laajennus käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja sitten sivun yläosasta Automaattiset laajennukset.
  3. Klikkaa oikealta kolmen pisteen valikkoa  ja valitse Lisäasetukset.
  4. Klikkaa Poista tietyt automaattiset laajennukset käytöstä ja valitse haluamasi laajennukset.
  5. Valitse laajennuksen käytöstä poistamisen syy ja lisää kommentteja.
  6. Klikkaa Poista käytöstä.

Huomioitavaa

Kun poistat automaattiset puhelu- tai viestilaajennukset käytöstä, uusia automaattisia laajennuksia ei enää luoda, mutta aiemmin luotuja laajennuksia saatetaan edelleen näyttää mainostesi yhteydessä.