Om specifikationer for lysboksannoncer

Lysboksannoncer giver dig mulighed for at vise avancerede, interaktive annoncer på hele Google Displaynetværket. I denne artikel beskrives specifikationerne for lysboksannoncer, der er oprettet ved hjælp af en skabelon.

Sådan fungerer det

Læs Om lysboksannoncer for at få flere oplysninger om disse annoncer. Se Opret en lysboksannonce, hvis du er klar til at begynde at bruge lysboksannoncer.

Grundlæggende aktiver

Her er specifikationerne for grundlæggende aktiver for lysboksannoncer, der oprettes med Google Ads-skabeloner:

Knap med opfordring til handling

Beskrivelsen for knappen med opfordring til handling i udvidet format. Medmindre annoncen bruger tilpassede invitationer (beskrevet nedenfor), genererer Google Ads automatisk knapteksten.

Endelig webadresse for opfordring til handling

Når der klikkes på billedet for knappen med opfordring til handling, videresendes brugeren til denne webadresse. Webadressen skal matche domænet for den annoncerede webadresse. Webadressen er kompatibel med opgraderede webadresser og sporingsskabeloner. Få flere oplysninger om opgraderede webadresser.

Billeder til tilpasset invitation (valgfrit)

Disse tilpassede invitationer kan bruge filer i alle Interactive Advertising Bureau-størrelser. Aktiverne skal være i tre forskellige størrelser, 728 x 90, 160 x 600 og 300 x 250, men 320 x 50 bruges også ofte.
  • Statiske bannere (Flash og HTML5 understøttes ikke)
  • Minimal opløsning: 72 PPI
  • Maks. 200 kB

Med tilpassede invitationer stilles der krav om, at du medtager enten tekst med en opfordring til handling eller udvidelsesikonet () (varianter og erstatninger er ikke tilladt).

Hvad angår tekst til opfordringer til handling, skal du medtage muligheden Hold markøren over for at udvide til computere og muligheden Tryk for at udvide til mobilenheder. Opfordringen til handling i annonceoverskriften er beskrivelsen til knappen med opfordring til handling i udvidet tilstand. Opfordringen til handling må maksimalt indeholde 20 tegn (ti tegn, hvis der er tale om sprog, hvor der anvendes tegn med dobbelt bredde, f.eks. kinesisk, japansk og koreansk).

Tilpassede sidehovedbilleder

Brug et tilpasset sidehovedbillede, som repræsenterer din produktkategori, dit brand eller din virksomhed. Der er tre forskellige kvalificerede billedstørrelser: 350 x 75, 900 x 125 og 1.200 x 150. Alle størrelser er valgfri.

Endelig webadresse

Den endelige webadresse er webadressen på din landingsside, hvor folk bliver ledt hen, når de klikker på din annonce. Webadressen er kompatibel med opgraderede webadresser og sporingsskabeloner (inklusive tilpassede parametre). Få flere oplysninger om opgraderede webadresser.

Logo

Logoet er det billede, der vises i annoncens overskrift, og det bruges både i invitationsformat og udvidet format. De bedste resultater opnås med et gennemsigtigt billede, f.eks. en transparent PNG-fil, der er optimeret til god kontrast på en halvgennemsigtig, sort eller hvid baggrund med 80 % gennemsigtighed.

• PNG- eller JPG-fil
  • Den maksimale filstørrelse er 200 kB
  • Minimumdimensionerne er 50 x 50 pixels

Logoklikwebadresse

Når der klikkes på det udvidede logobillede, videresendes brugeren til denne webadresse. Webadressen skal matche domænet for den annoncerede webadresse. Logoklikwebadressen er kompatibel med opgraderede webadresser og sporingsskabeloner. Få flere oplysninger om opgraderede webadresser.

Meddelelse

En beskrivelse, der kan bruges i invitationstilstand og udvidet tilstand. Brug eksempelvisningen af annoncen til at se, hvordan meddelelsen roterer og vises på forskellige enheder. Meddelelsens anden og tredje linje, som er valgfrie, ruller hvert ottende sekund, i takt med at annoncen animeres.

• Mindst én linje og maks. tre linjer
  • Der er ingen tegnbegrænsning, men det anbefales at bruge under 35 tegn pr. linje

Billedaktiver

Billederne vises både i billedgalleriet og på miniaturebillederne. Du kan oprette op til ti billedgallerier med maksimalt ti billeder i hvert galleri.

Billedspecifikationer

Filformat: PNG eller JPG

Filstørrelse: Maks. 200 kB

Billeddimension: Maks. 1.024 x 1.050

Opløsning: Over 200 PPI for billeder med høj opløsning (hvis der er tale om et billede, der skal vises på Retina-enheder, skal det eksporteres med dobbelt pixelbredde og -højde).

Billedformat: Der er ikke noget obligatorisk billedformat, men 16:9 passer til de fleste skærmstørrelser og -retninger.

Billedtekst

Der kan føjes billedtekster, anden form for tekst og opfordringer til handling (CTA, call to action) til alle billeder. HREF-afslutningslinks skal overholde politikkerne vedrørende displaydomæner.

Den maksimale længde for sprog med enkeltbytetegnsæt (SBCS, single-byte character set), f.eks. engelsk, fransk og spansk, er følgende:

• Titel: 40 tegn
  • Tekst: 100 tegn
  • Opfordring til handling: 20 tegn

Den maksimale længde for sprog med dobbeltbytetegnsæt (DBCS, double-byte character set), f.eks. kinesisk, japansk og koreansk, er følgende:

• Titel: 25 tegn
  • Tekst: 75 tegn
  • Opfordring til handling: 15 tegn

Videoaktiver

Du kan føje videoer til din annonce ved at søge på YouTube, uploade en video fra din computer eller vælge blandt de videoer, du har brugt for nylig. Hver video skal have sit eget aktivkort (billedannonce, grafikkort eller produktgallerikort).

Andre videoer end YouTube-videoer

• Videocodec: H.264, MPEG-2 eller MPEG-4 foretrækkes
  • Lydcodec: MP3 eller AAC foretrækkes
  • Accepteres kun for lysboksannoncer, der er oprettet med Google Ads-skabeloner

YouTube-videoer

• En maksimal varighed på fire minutter anbefales
  • YouTube-annoteringer og infokort er synlige og understøtter handling i understøttede browsere

Automatisk afspilning

Hvis lysboksannoncer, der er oprettet med Google Ads-skabeloner, har videoer, vil de begynde at afspille den første video automatisk (uden lyd), når nogen klikker for at udvide annoncen på en enhed, der understøtter automatisk videoafspilning (primært computere og visse tablets). Videoer afspilles stadig, når der klikkes på dem på mobilenheder, efter de er blevet udvidet. Den første video afspilles automatisk, og yderligere videoer afspilles, når de vælges. Hvis brugeren skifter tilbage til en tidligere video, forbliver den pågældende video på pause, indtil der klikkes på den.

Automatisk forhåndsvisning

Lysboksannoncer med video forhåndsvises automatisk i bannere og afspilles uden lyd på kompatible enheder (primært computere og nogle tablets).

Videoforsidebilleder (valgfrit)

Videoforsidebilledet er et alternativt billede i høj opløsning, der vises, før videoen afspilles og i baggrunden, mens videoen afspilles. Hvis der ikke uploades et videoforsidebillede, bruger annoncen videoens standardminiaturebillede. Dette kan have en lav opløsning, hvis videoen ikke har en tilstrækkeligt høj opløsning. Videoforsidebilleder bør have en afspilningsknap, så brugerne ved, at de kan afspilles.

• PNG, JPG eller GIF
  • Maks. 200 kB
  • Mindst 200 PPI for billeder i høj opløsning
    (Bemærk! Upload et billede med dobbelt så stor pixelbredde og -højde, så dine billeder vises på bedste vis på enheder med Retina-skærme.)
  • Der er ikke noget obligatorisk billedformat, men 16:9 passer til de fleste skærmstørrelser og -retninger

Kortaktiver

Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du har en adresseudvidelse tilknyttet den valgte kampagne. Kortet centreres omkring din startadresse, som typisk er din virksomhedsadresse. Få flere oplysninger om visning af lokale virksomhedsoplysninger med adresseudvidelser.

Produktaktiver

Link dit Google Merchant Center-feed til din engagementskampagne for at knytte dit marketingfeed til din lysboksannonce.

Stilmuligheder

Tema: Vælg et mørkt eller lyst visuelt tema.

Kontrastfarve: Vælg kontrastfarve for brandede elementer vha. farvevælgeren eller ved at indtaste en hex-farvekode.

Baggrundsfarve: Brug farvevælgeren, eller angiv en hex-farvekode for at vælge baggrundsfarven.

Udtoningsgennemsigtighed for baggrund: Vælg 0-100 % som gennemsigtighed for baggrundsfarvens udtoning i det visuelle tema, hvor 0 % er helt gennemsigtig og 100 % er fuldstændig uigennemsigtig.

Navn på Google-skrifttype: Vælg en skrifttype fra google.com/fonts, som ser ud til at passe til forhåndsvisningerne for både computer- og mobilskærmstørrelse. Bemærk! Det er ikke alle skrifttyper fra google.com/fonts, der er tilgængelige til brug i Annoncegalleri.

Bemærk!

Du kan læse om DoubleClick Studio her.