Om Google-videopartnere

Bemærk! Hvis du har en eksisterende kampagne, der i øjeblikket vises på Google TV via Google-videopartneres netværk, bliver din eksisterende kampagne automatisk inkluderet i Google TV-netværket fra og med den 16. oktober 2023.  Få flere oplysninger om, hvordan du fravælger den, ved at gå til Om Google TV-netværket i Google Ads.
Fra og med den 30. september 2021 bruger nye videokampagner med handling, som du opretter i Google Ads, automatisk Google-videopartnere. Med videokampagner med handling kan du fortælle dit brands historie med længere overskrifter og få adgang til de mest effektive steder som f.eks. YouTubes startfeed, afspilningssiden, feedet Afspil som næste og Google-videopartnere – alt sammen i én og samme kampagne. Da vi gerne vil sikre, at du får den bedst mulige effektivitet på tværs af alle Google-netværk, er det ikke muligt at fravælge Google-videopartnere for videokampagner med handling.

Google-videopartnere er websites og mobilapps af høj kvalitet fra vores udgivere. De giver dig mulighed for at vise dine videoannoncer andre steder end på YouTube.

Videopartnerudgivere er nøje udvalgt og skal overholde Googles standarder for beholdningskvalitet. Videopartnerudgivere skal også overholde de politikker, der gælder for deres platform til annonceadministration (som kan omfatte Google Ad Manager, AdMob eller AdSense). Vores sikkerhedsgaranti mht. videoannoncer , hvori det ikke er muligt at tjene penge på at vise annoncer sammen med bestemte typer indhold, gælder både for YouTube- og Google-videopartnere.

I denne artikel kan du læse om fordelene ved at bruge Google-videopartnere, understøttede mål og annonceformater for Google-videopartnere, og hvor annoncer kan vises hos Google-videopartnere.

Google video partners for Google Ads

Fordele ved at bruge Google-videopartnere

Vis annoncer sammen med indhold, der passer til dit brand

Vores videopartnere er førende udgivere med websites og apps inden for kategorier som spil, sport, underholdning, nyheder osv.

Vis annoncer på forskellige enheder

Videoannoncer hos Google-videopartnere kan vises på computere, på tablets, i mobilbrowsere, i mobilapps og på tv-skærme. Annoncerne leveres i en videoafspiller eller som en mellemliggende annonce, når de vises i mobilapps.

Google video partners ad content placement [infographic]

Bestem, hvor dine annoncer skal vises

Med videoannoncer hos Google-videopartnere får du adgang til de samme effektive kontrolelementer, indstillinger for indhold og målretningsmuligheder som dem, du kender fra YouTube. Takket være følgende funktioner har du altid kontrol over, hvor dine annoncer kan blive vist:

• Målretning efter målgruppe: Definer, hvem du vil nå ud til, ved hjælp af forskellige målgruppesegmenter. Få flere oplysninger om målretning efter målgruppe til videokampagner.
  • Indholdsmålretning: Definer, hvor dine annoncer skal vises hos Google-videopartnere baseret på placeringer, emner, søgeord og enheder. Få flere oplysninger om indholdsbaseret målretning for videokampagner.
  • Indholdsekskluderinger: Indhold hos videopartnere kategoriseres ved hjælp af digitale indholdsetiketter på samme måde som på YouTube. Indhold til voksne og indhold uden etiketter er som standard ekskluderet fra videokampagner. Du kan også bruge beholdningstyper til at fravælge grupper af følsomt indhold, der ikke passer til dit brand eller budskabet i din kampagne. Få flere oplysninger om indholdsekskluderinger for videokampagner.
  • Placeringsekskluderinger: Se, hvor annoncerne er blevet vist, på fanen "Hvor annoncer blev vist" under "Placeringer" i Google Ads. Du kan ekskludere placeringer, der ikke egner sig til dit brand eller ikke er effektive for din målgruppe. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer ekskluderinger til dine videokampagner.

Få større rækkevidde og gennemslagskraft – ikke bare på YouTube

• Rækkevidde: Via Google-videopartnere kan du øge dine videoannoncers rækkevidde og engagere andre brugere end YouTube-brugere. Annoncører kan øge rækkevidden med op til 20 % for et givet budget ved at føje Google-videopartnere til deres kampagne. Du kan bruge de samme målretningsindstillinger på YouTube og hos Google-videopartnere og segmentere din rapportering for at måle effektiviteten efter netværk. Se, hvordan du kan nå ud til en bred målgruppe og opbygge kendskab med video.
  • Videovisninger: Når en instream-annonce, der kan springes over, bliver set hos en Google-videopartner, tæller det som en visning på din YouTube-video.
  • Synlighed: Den gennemsnitlige synlighed for videoannoncer, der bruger Google-videopartnere, er 90 % (kilde: Interne Google-data (globale), april 2019).
  • Konverteringer: Med Videokampagner med handling kan du føje en opfordring til handling (CTA, call-to-action), en overskrift og et afsluttende skærmbillede til din videoannonce og opnå flere konverteringer til en lavere pris. Tidligere undersøgelser viser, at annoncører, som føjede Google-videopartnere til Videokampagner med handling (med budgivning baseret på mål-CPA), fik mere end 10 % af deres konverteringer fra Google-videopartnere og opnåede mere end 20 % lavere CPA'er (kilde: Interne Google-data (globale), oktober-november 2019).
  • Gennemslagskraft: Ved at vise annoncer hos Google-videopartnere kan du skabe større opmærksomhed om dine produkter og gøre potentielle kunder mere interesserede i dit brand. Ifølge resultaterne af over 1.000 identiske undersøgelser på tværs af YouTube og Google-videopartnere opnås der stort set samme brandpåvirkning ved at køre Videokampagner for handling-annoncer på YouTube og hos Google-videopartnere. (kilde: Verdensomspændende metaanalyse af brandpåvirkning hos Google-videopartnere, 2019).

Understøttede mål og annonceformater

Vælg et af følgende mål i Google Ads, hvis du vil vise dine annoncer hos Google-videopartnere:

• Salg
  • Kundeemner
  • Websitetrafik
  • Produkt- og brandovervejelse
  • Brandbevidsthed og rækkevidde

Dit videoannonceformat skal også være understøttet for at blive vist hos Google-videopartnere. Understøttede videoannonceformater omfatter:

Inkluder Google-videopartnere i dine videokampagner

Google-videopartnere inkluderes som standard i de fleste videokampagner. Når du opretter en kampagne eller ser dine kampagneindstillinger i Google Ads, kan du udvide sektionen "Netværk" for at se de annoncenetværk, der er omfattet af kampagnen. Google-videopartnere vises som "Videopartnere på Displaynetværket" i sektionen "Netværk".

Det anbefales, at du inkluderer Google-videopartnere i dine kvalificerede videokampagner for at opnå større rækkevidde og omkostningseffektivitet. Hvis en aktiv videokampagne ikke inkluderer Google-videopartnere, eller din videokampagne benytter et annonceformat, der ikke automatisk medtager Google-videopartnere, kan du opdatere dine kampagneindstillinger.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på rullemenuen Alle kampagner øverst.
  5. Vælg Videokampagner.
  6. Vælg den kampagne, som du vil føje Google-videopartnere til.
  7. Klik på den ønskede videokampagne på siden "Indstillinger".
  8. Udvid sektionen "Netværk".
  9. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Videopartnere på Displaynetværket".
  10. Klik på Gem. Din videokampagne er nu kvalificeret til visning hos Google-videopartnere.