Opprett videokampanjer med bumperannonser

Med bumperannonser, som er korte videoer, kan du kommunisere med flere kunder og øke bevisstheten rundt merkevaren din ved å formidle korte, minneverdige budskap. Du kan opprette kampanjer med bumperannonser i Google Ads med Video-kampanjetypen.

Sånn fungerer det

• Videoene kan ikke vare i mer enn seks sekunder, og seerne kan ikke hoppe over disse annonsene.
  • Når noen spiller av bumperannonsen din, får det ingen innvirkning på videoens visningstelling på YouTube.
  • Med bumperannonser blir det brukt budgivning med mål-CPM (kostnad per tusende visning). Det innebærer at du betaler hver gang annonsen din blir vist 1000 ganger.
  • Bumperannonser fungerer som regel godt sammen med TrueView-annonser. Finn ut mer om TrueView-videoannonseformater. Det korte formatet kan være spesielt effektivt på mobil ettersom folk kan se videoer uansett hvor de er.

Nedenfor går vi gjennom hvordan du konfigurerer kampanjer for bumper-videoannonser i Google Ads.

Før du begynner

Før du konfigurerer kampanjer med bumperannonser, bør du ha kjennskap til videokampanjer og videoannonseformater. I kampanjer med bumperannonser må du bruke videoer som varer i seks sekunder eller mindre, og videoene må være lastet opp på YouTube.

Veiledning

Sånn kan du opprette kampanjer med bumperannonser:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen og så på den blå plussknappen , og velg Ny kampanje.
  3. Velg Merkevarebevissthet og rekkevidde-målet.
  4. Velg Video som kampanjetype.
  5. Velg Bumperannonse.
  6. Gi kampanjen et navn.
  7. Fastsett budsjettet. Velg nettverk, steder du vil målrette annonsene mot, språket til kundene dine og eventuelle avanserte innstillinger.
  8. Gi annonsegruppen et navn.
  9. Angi ønsket mål-CPM-bud.
  10. Skriv inn nettadressen for YouTube-videoen din (videoen kan ikke vare i mer enn seks sekunder) under «Opprett en videoannonse», og følg fremgangsmåten for å opprette videoannonsen.
  11. Velg Bumperannonse under Videoannonseformat.
  12. Skriv inn videoens endelige nettadresse, visningsadresse og nettadressealternativer.
  13. Velg om du vil at videoens tilleggsbanner skal genereres automatisk (anbefales), eller om du vil laste opp et bilde selv.
  14. Skriv inn navnet på annonsen, og klikk så på Lagre og fortsett.

Linker til beslektet innhold