Oprettelse af en videokampagne med bumperannoncer

Bumperannoncer er korte videoer, som giver dig mulighed for at nå ud til flere kunder og øge kendskabet til dit brand vha. korte, fængende budskaber. Du kan oprette bumpervideokampagner i Google Ads ved hjælp af kampagnetypen "Video".

Sådan fungerer det

• Videoer skal være på seks sekunder eller derunder. Seerne kan ikke springe din annonce over.
  • En visning af din bumperannonce øger ikke videoens visningsantal på YouTube.
  • Bumperannoncer bruger CPM-budgivning (CPM, cost-per-thousand impressions). Du betaler, når annoncen er blevet vist 1000 gange.
  • Bumperannoncer fungerer ofte godt, når de kører sammen med relaterede TrueView-annoncer. (Bemærk! TrueView-annoncer skal oprettes i en separat kampagne). Få flere oplysninger om TrueView-kampagner
  • Det korte format kan især være effektivt på mobil, hvor folk ofte ser videoer, mens de er på farten.

Nedenfor gennemgår vi, hvordan du opretter en bumpervideokampagne i Google Ads.

Før du begynder

Inden du opretter en bumpervideokampagne, skal du være fortrolig med videokampagner og videoannonceformater. Husk! En bumperkampagne kan kun indeholde bumperannoncer. Du skal oprette TrueView-annoncer i en separat kampagne.

Bumperkampagner kræver en video på seks sekunder eller derunder, og videoen skal hostes på YouTube.

Vejledning:

Her er en trinvis vejledning i oprettelse af bumpervideoannoncekampagner:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen, og klik derefter på den blå plusknap , og vælg Ny kampagne.
  3. Vælg kampagnetypen Video.
  4. Vælg Brandbevidsthed og rækkevidde som mål, eller opret kampagnen uden et mål.
  5. Vælg kampagneundertypen Standard opmærksomhed – Generér rækkevidde, eksponeringer og visninger.
  6. Angiv et kampagnenavn.
  7. Angiv dit budget. Vælg netværk, steder, du vil målrette mod, kundernes sprog og eventuelle avancerede indstillinger.
  8. Angiv "Budstrategi" til Maks. CPM.
  9. Navngiv annoncegruppen.
  10. Angiv dit maksimale CPM-bud.
  11. Under "Opret din videoannonce" skal du indtaste webadressen for din YouTube-video (videoen skal være seks sekunder eller derunder) og følge vejledningen for at oprette din videoannonce.
  12. Under "Videoannonceformat" skal du vælge Bumperannonce.
  13. Angiv videoens endelige webadresse, en annonceret webadresse og webadresseindstillinger.
  14. Vælg, om du vil generere videoens ledsagende banner automatisk (anbefales), eller om du vil uploade et billede.
  15. Angiv din annonces navn, og klik derefter på Gem og fortsæt.