Opret en kampagne af typen "Video – rækkevidde"

Kampagner af typen "Video – rækkevidde" gør det muligt for dig at nå ud til flere unikke brugere eller nå ud til brugere med hele dit budskab. I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Video – rækkevidde", der er optimeret til dit mål for rækkevidde.

Før du begynder

Når du opretter en kampagne af typen "Video – rækkevidde", kan du vælge, hvordan du vil nå dit mål. Dette afgør, hvilke annonceformater du har adgang til.

• "Effektiv rækkevidde" giver dig mulighed for at nå ud til flere unikke brugere til en lavere pris ved hjælp af bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, eller en valgfri blanding af begge annonceformater i samme kampagne. Hvis du aktiverer "annoncer i multiformat", kan du også bruge InFeed- og Shorts-annoncer for at få endnu større rækkevidde for dit budget.
  • "Instream-annoncer, der ikke kan springes over" giver dig mulighed for at nå ud til din målgruppe med hele dit budskab.
  • "Målfrekvens" giver dig mulighed for at nå ud til de samme brugere et bestemt antal gange om ugen ved hjælp af bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, og instream-annoncer, der ikke kan springes over.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret en kampagne af typen "Video – rækkevidde" for effektiv rækkevidde (med bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, InFeed-annoncer, Shorts-annoncer eller en blanding)

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik på Kampagner.
  3. Klik på plusknappen Add, og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Vælg målet Kendskab og overvejelse.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Vælg Video – rækkevidde som kampagneundertype.
  7. Vælg Effektiv rækkevidde for at finde ud af, hvordan du når dit mål.
  8. Klik på Fortsæt.
  9. Vælg, hvordan du vil købe dine annoncer, ved at vælge enten Auktion eller Reservation.
  10. Navngiv din kampagne.
  11. (Anbefales) Vi anbefaler, at du aktiverer annoncer i multiformat ved at markere afkrydsningsfeltet "Nå ud til flere unikke brugere med videoannoncer i multiformat" i afsnittet "Annoncer i multiformat"
    • Bemærk! I sektionen kan du vælge den beholdning, som din kampagne skal vise. De tilgængelige annoncer er: Instream-annoncer (bumpere og annoncer, der kan springes over), InFeed-annoncer og Shorts-annoncer. Du skal have valgt mindst én beholdning. Vi anbefaler, at du bruger alle tre beholdninger, da det maksimerer den unikke rækkevidde, du kan få for din kampagne.
  12. Angiv oplysninger om din kampagne, f.eks. budstrategi og budget.
  13. Valgfrit: Hvis du vil angive en begrænsning for, hvor mange gange en annonce må vises for samme bruger, skal du klikke på Yderligere indstillinger og derefter på Frekvensgrænse for eksponering i sektionen "Frekvensbegrænsning". Når du angiver en grænse for eksponeringsfrekvens, skal du enten angive det maksimale antal eksponeringer pr. dag, pr. uge eller pr. måned.
  14. Navngiv din annoncegruppe.
  15. Vælg de demografiske segmenter og målgruppesegmenter, som din annoncegruppe skal nå ud til.
  16. Vælg de søgeord og emner, der skal aktivere visning af dine annoncer, og vælg de ønskede placeringer.
  17. Angiv dit mål-CPM-bud.

Se widgetten "Kampagneestimater" for at få et estimat af det tilgængelige antal eksponeringer og den estimerede effektivitet. Den estimerede effektivitet er baseret på en kombination af målretning, budget og bud. Du kan justere dine kampagneindstillinger for at opnå det ønskede resultat. Husk! Hvis dit bud er for lavt, medfører det muligvis, at din kampagne ikke er så effektiv på Google Ads-auktionen, og at du ikke bruger hele dit budget. Estimater angives kun, når du har tilføjet mindst ét annonceformat i din kampagne.

Når der er aktiveret flere annonceformater, kan det desuden medføre, at dine annoncer ikke vises i alle de valgte formater, hvis du angiver et for lavt bud.

18. Brug redigeringsværktøjet til at oprette din annonce.
    • Din YouTube-video: Søg efter en video, du har uploadet, eller indsæt videoens webadresse fra YouTube. Når du angiver din videos webadresse, afgør Google Ads automatisk videoannonceformatet ud fra din videos længde.
    • Endelig webadresse: Angiv den endelige webadresse, dvs. den landingsside, som folk besøger, når de interagerer med din annonce.
    • Annonceret webadresse: Angiv den annoncerede webadresse, som er den websiteadresse, der vises i din annonce (op til 255 tegn).
    • [Valgmulighed] Opfordring til handling: Angiv en opfordring til handling, der ansporer folk til at klikke på annoncen (op til 10 tegn).
    • [Valgmulighed] Kort overskrift med opfordring til handling: Angiv eventuelt en overskrift,  der ledsager opfordringen til handling (op til 15 tegn).
    • Lang overskrift: Når du bruger annoncer i multiformat, skal du angive en overskrift, der promoverer dit produkt eller din tjeneste (op til 90 tegn).
    • Beskrivelse: Når du bruger annoncer i multiformat, skal du angive en beskrivelse, der forklarer mere om dit produkt eller din tjeneste (op til 90 tegn).
  19. Klik på Valgmuligheder for annoncewebadresse (avancerede) for at tilføje en sporingsskabelon, et suffiks i den endelige webadresse eller tilpassede parametre i den endelige webadresse.
  20. Vælg enten et billede, der genereres automatisk ud fra videoerne på din YouTube-kanal (anbefales), eller et billede, du uploader manuelt, som dit ledsagende banner. Ledsagende bannere vises kun på computere.
  21. Navngiv din annonce.
  22. Hvis du vil oprette en anden annonce i den samme kampagne, skal du klikke på Ny videoannonce.
  23. Klik på Opret kampagne, når du er færdig.

Du kan føje flere annoncer til en kampagne, når den er oprettet. Du kan gøre dette ved at gå til siden "Annoncer" i Google Ads, vælge plusknappen Add og vælge Videoannonce. Du kan kun føje instream-annoncer eller bumperannoncer, der kan springes over, til kampagnen, når du vælger "Effektiv rækkevidde".

Opret en kampagne af typen "Video – rækkevidde" med instream-annoncer, der ikke kan springes over

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik på Kampagner.
  3. Klik på plusknappen Add, og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Vælg målet Kendskab og overvejelse.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Vælg Video – rækkevidde som kampagneundertype.
  7. Vælg Instream-annonce, der ikke kan springes over for at se, hvordan du når dit mål.
  8. Klik på Fortsæt.
  9. Vælg, hvordan du vil købe dine annoncer, ved at vælge enten Auktion eller Reservation.
  10. Navngiv din kampagne.
  11. Angiv oplysninger om din kampagne, f.eks. budstrategi og budget.
  12. Valgfrit: Hvis du vil angive en begrænsning for, hvor mange gange en annonce må vises for samme bruger, skal du klikke på Yderligere indstillinger og derefter på Frekvensgrænse for eksponering i sektionen "Frekvensbegrænsning". Når du angiver en grænse for eksponeringsfrekvens, skal du enten angive det maksimale antal eksponeringer pr. dag, pr. uge eller pr. måned.
  13. (Valgfrit) Hvis du vil føje et produktfeed til din kampagne, skal du udvide feltet "Produktfeed" og markere afkrydsningsfeltet.
  14. Navngiv din annoncegruppe.
  15. Vælg de demografiske segmenter og målgruppesegmenter, som din annoncegruppe skal nå ud til.
  16. Vælg de søgeord og emner, der skal aktivere visning af dine annoncer, og vælg de ønskede placeringer.
  17. Angiv dit mål-CPM-bud.
    Se widgetten "Kampagneestimater" for at få et estimat af det tilgængelige antal eksponeringer og den estimerede effektivitet. Den estimerede effektivitet er baseret på en kombination af målretning, budget og bud. Du kan justere dine kampagneindstillinger for at opnå det ønskede resultat. Husk! Hvis dit bud er for lavt, medfører det muligvis, at din kampagne ikke er så effektiv på Google Ads-auktionen, og at du ikke bruger hele dit budget.
  18. Brug redigeringsværktøjet til at oprette din annonce.
    • Din YouTube-video: Søg efter en video, du har uploadet, eller indsæt videoens webadresse fra YouTube. Når du angiver din videos webadresse, afgør Google Ads automatisk videoannonceformatet ud fra din videos længde.
    • Endelig webadresse: Angiv den endelige webadresse, dvs. den landingsside, som folk besøger, når de interagerer med din annonce.
    • Annonceret webadresse: Angiv den annoncerede webadresse, som er den websiteadresse, der vises i din annonce (op til 255 tegn).
    • Opfordring til handling: Angiv en opfordring til handling, der ansporer folk til at klikke på annoncen (op til 10 tegn).
    • Overskrift: Angiv en overskrift, der promoverer dit produkt eller din tjeneste (op til 15 tegn).
  19. (Valgfrit) Klik på Valgmuligheder for annoncewebadresse (avancerede) for at tilføje en sporingsskabelon, et suffiks i den endelige webadresse eller tilpassede parametre i den endelige webadresse.
  20. Vælg enten et billede, der genereres automatisk ud fra videoerne på din YouTube-kanal (anbefales), eller et billede, du uploader manuelt, som dit ledsagende banner. Ledsagende bannere vises kun på computere.
  21. Navngiv din annonce.
  22. Hvis du vil oprette en anden annonce i den samme kampagne, skal du klikke på Ny videoannonce.
  23. Klik på Opret kampagne, når du er færdig.
Du kan føje flere annoncer til en kampagne, når den er oprettet. Du kan gøre dette ved at gå til siden "Annoncer" i Google Ads, vælge plusknappen Add og vælge Videoannonce. Du kan kun føje instream-annoncer, der ikke kan springes over, til kampagnen, når du vælger "Instream-annoncer, der ikke kan springes over".

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Video – rækkevidde" med målfrekvens for at nå ud til de samme personer flere gange