Rediger flere opkaldsudvidelser på én gang

Opkaldsudvidelser viser dit telefonnummer sammen med din annonce. Hvis du bruger mange opkaldsudvidelser, kan du spare tid ved at redigere og uploade mange på én gang. Hvis du vil have flere oplysninger om opkaldsudvidelser, kan du starte med at læse Om opkaldsudvidelser. Hvis du vil se en vejledning i, hvordan du tilføjer nogle få opkaldsudvidelser, kan du gå til Brug opkaldsudvidelser.

Vejledning

Rediger flere opkaldsudvidelser på én gang på din konto

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Vælg Udvidelsesvisning fra rullemenuen over tabellen med udvidelser.
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for alle de opkaldsudvidelser, du vil redigere.
  5. Klik på Rediger på den blå linje over tabellen, og vælg derefter Rediger udvidelser på rullemenuen.
  6. Klik på Rediger eller Find og erstat for at redigere dine udvidelser.
  7. Klik på Se forhåndsvisning for at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud.
  8. Klik på Anvend for at gemme dine ændringer.

Hvis du vil fjerne flere udvidelser på én gang, skal du gennemføre trin 1-2 og vælge Tilknytningsvisning i rullemenuen. Markér afkrydsningsfelterne ud for alle de udvidelser, du vil fjerne, klik på Rediger på den blå bjælke, og vælg derefter Fjern på rullemenuen.