Brug opkaldsudvidelser

Hvis du vil vise dit telefonnummer sammen med dine annoncer, kan du oprette opkaldsudvidelser. Når dine opkaldsudvidelser vises, kan folk trykke eller klikke på en knap for at ringe direkte til din virksomhed. De kan også trykke eller klikke på din annonce for at gå til dit website. På den måde giver opkaldsudvidelser dig flere muligheder for at opnå og spore værdifulde konverteringer.

Før du begynder

I denne artikel giver vi dig en vejledning i, hvordan du bruger opkaldsudvidelser. Før du går i gang, kan du læse artiklen Om opkaldsudvidelser. Hvis du vil tilføje mange opkaldsudvidelser, kan du vælge at følge vejledningen i artiklen Massetilføj eller masserediger opkaldsudvidelser.

Husk!

Hvis du opretter opkaldsudvidelser på forskellige niveauer (konto, kampagne eller annoncegruppe), er det den mest specifikke, der anvendes. Det betyder, at hvis du føjer opkaldsudvidelser til en annoncegruppe, vises disse udvidelser i stedet for dine opkaldsudvidelser på kampagne- eller kontoniveau. På samme måde tilsidesætter udvidelser på kampagneniveau udvidelser på kontoniveau.

Målretning efter sted

Du kan opnå den bedste kombination af lokal målretning og bred rækkevidde ved også at bruge adresseudvidelser. Når du bruger både adresseudvidelser og opkaldsudvidelser, kan annoncer for bestemte virksomhedsadresser sende opkald til de telefonnumre, der er knyttet til de pågældende adresser, i stedet for de telefonnumre, der er angivet i dine opkaldsudvidelser. Du kan derefter indsamle opkaldsrapporteringsdata på dine adresseudvidelsesannoncer og opkaldsudvidelsesannoncer for at se, hvilken udvidelsestype der er mest effektiv. Få flere oplysninger om adresseudvidelser.

Vejledning

Sådan opretter du opkaldsudvidelser

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen.
  3. Klik på Udvidelser og derefter på plusikonet .
  4. Vælg Opkaldsudvidelser på listen. "Tilføj opkaldsudvidelse" vises derefter.
  5. Vælg, om du vil tilføje opkaldsudvidelsen til din konto, kampagne eller annoncegruppe.
  6. Vælg Opret ny for at oprette en ny opkaldsudvidelse, eller Brug eksisterende, hvis du tidligere har oprettet en opkaldsudvidelse.
    • Hvis du opretter en ny udvidelse, skal du indtaste dit telefonnummer.
    • Hvis du vælger at bruge en eksisterende udvidelse, skal du vælge dit nummer på den viste liste.

Valgfrie indstillinger

• Vælg, om du vil aktivere opkaldsrapportering (anbefales).
  • Vælg, om du vil tælle konverteringer (anbefales). Google Ads opretter automatisk en standardtype for opkaldskonverteringer, som kaldes "Opkald fra annoncer" (og "Opkald fra AdWords Express-annoncer", hvis du bruger en Google Ads-konto). Du kan oprette din egen tilpassede konverteringstype ved at vælge Administrer konverteringer i rullemenuen. Få flere oplysninger om konverteringssporing til telefonopkald
  • Under "Foretrukken enhed" skal du vælge Mobil, hvis du vil optimere din opkaldsudvidelse til mobilenheder (selv om den stadig vises på computere og tablets).
  • Under Avancerede valgmuligheder skal du vælge, om du vil planlægge din opkaldsudvidelse, så den kun vises på bestemte dage og tidspunkter – f.eks. når din virksomhed besvarer telefonopkald.

Sådan kan du se ​​dine opkaldsudvidelsers effektivitet

Når du har føjet telefonnumre til din annonce, er du sandsynligvis interesseret i at se, hvordan de arbejder for din virksomhed. Få flere oplysninger om, hvordan du analyserer dine opkaldsrapporteringsdata.