Om opkaldskampagner

Hvis du ønsker at få telefonopkald til din virksomhed, kan du opsætte en opkaldskampagne, der opfordrer brugerne til at ringe til dig ved at klikke eller trykke på din annonce. Med opkaldskampagner byder du på opkald til din virksomhed frem for klik til dit website. Du kan indstille dine annoncer, så de kun vises i din virksomheds telefontid, så kunderne ikke risikerer at ringe forgæves.

I denne artikel får du en introduktion til opkaldskampagner. Du kan få en nærmere vejledning under Opret en opkaldskampagne. Hvis du vil føje telefonnumre til eksisterende tekstannoncer, skal du gå til Om opkaldsudvidelser.

Sådan fungerer de

Annoncer, der er oprettet i opkaldskampagner, er optimeret til at blive vist på mobilenheder, der er i stand til at foretage opkald. Tryk på annoncerne genererer udelukkende opkald – de linker ikke til et website. Annoncerne er meget fleksible i forhold til, hvordan de vises. For at optimere annoncerne til mobilenheder og gøre dem endnu mere effektive viser annoncerne ikke nødvendigvis alle de tekstlinjer, du indtaster, når du opretter din kampagne. På samme måde kan udvalgte udvidelser, som er tilgængelige til opkaldskampagner, også skjules med henblik på at udnytte den mindre skærm på mobilenheder bedst muligt.

Udvidelser udvider din annonce med yderligere oplysninger og kan betyde, at annoncen bliver mere synlig og fremtrædende på siden med søgeresultater. Der er ingen omkostninger ved at tilføje udvidelser, og det anbefales, at du tilføjer alle udvidelser, som er relevante for din virksomhed. Klik på din annonce (herunder din udvidelse) debiteres som normalt. Du kan få flere oplysninger om udvidelser under Om udvidelser.

Her er nogle vigtige oplysninger om brugen af opkaldskampagner:

• Du kan dele dine telefonnumre på flere annoncer i en annoncegruppe eller en hel kampagne.
  • Du kan konfigurere annoncerne, så telefonnumrene kun bliver vist inden for virksomhedens telefontid
  • Du kan tælle opkald som konverteringer. Få flere oplysninger om opkaldskonverteringer og Om opkaldsrapportering.
  • Klik på dit nummer koster det samme som overskriftsklik (en standard-CPC)
  • Opkaldskampagner er endnu ikke tilgængelige for kampagner, der er målrettet Displaynetværket
  • Når du opretter en ny annonce i din opkaldskampagne, skal du angive et telefonnummer til din virksomhed og en bekæftelseswebadresse. Bekræftelseswebadressen skal føre til en side, der viser din virksomheds telefonnummer, så vi kan bekræfte din annonce og dit telefonnummer. Få flere oplysninger om Krav til opkaldsannoncer.

Budgivning og rapportering

Fordi opkaldskampagner genererer et opkald, hver gang der klikkes på en af dine annoncer, kan du byde på opkald til din virksomhed frem for klik til dit website. Det betyder, at dit bud på pris pr. klik skal matche den værdi, du tillægger et telefonopkald ud fra din annonce. Standardbudstrategien er maksimer antallet af klik eller i dette tilfælde opkald. Hvis du har opsat konverteringssporing af opkald, kan du bruge "Maksimer antallet af konverteringer" eller "Budgivning baseret på mål-CPA".

Opkald fra dine annoncer vises i kolonnen "Klik" i rapporteringstabellen for dine respektive opkaldskampagner.