Føj målretning til dine videokampagner

Der er en række forskellige målretningsmetoder tilgængelige til dine kampagner, så du kan nå ud til din ideelle målgruppe ud fra, hvem de er, hvad de interesserer sig for, og hvilket indhold de ser.

I denne artikel kan du læse om de trin, som du skal følge for at tilføje eller ekskludere målretningsmetoder i annoncegrupperne i en videokampagne.

Før du begynder

Hvis du ikke kender de målretningsmetoder, der er tilgængelige for videokampagner, bør du læse Om målretning af videokampagner, før du går i gang.

Vær opmærksom på, at med hver målretningsmetode, som du tilføjer, indsnævres din målretning – den udvides ikke.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Tilføj demografisk målretning
  1. Klik på underfanen Demografi.
    • Bemærk! Der målrettes automatisk mod alle demografiske grupper. Det er kun nødvendigt at redigere en demografisk gruppe, hvis du ønsker, at personer i disse grupper ikke skal se din annonce.
  2. Under "Demografi" skal du klikke på underfanen på den specifikke demografiske gruppe, du ønsker at redigere.
    • Alder
    • Køn
    • Forældrestatus
    • Husstandsindkomst
  3. Tilføj (eller ekskluder) specifikke demografiske grupper i tabellen ved at ændre prikkens status. Der vises en grøn prik ud for de demografiske grupper, der målrettes mod, og en rød prik ud for de demografiske grupper, som du har ekskluderet.

Bemærk!: I nogle kampagner skal du klikke på knappen +HUSSTANDSINDKOMST for at tilføje denne målretning.

Tilføj interessebaseret målretning (tilknytningsbaserede målgrupper eller målgrupper i markedet)
  1. Klik på underfanen Interesser.
  2. Klik på +INTERESSER for at tilføje tilknytningsbaserede målgrupper og målgrupper i markedet, og klik derefter på Gem.
Tilføj målretning baseret på remarketinglister
  1. Klik på underfanen Remarketing.
  2. Klik på +REMARKETING for at tilføje de ønskede remarketinglister, og klik derefter på Gem.
  3.
Hvis du bruger abonnementer eller besøg på YouTube-musikkanaler til remarketing, skal du bekræfte, at du er linket til den rigtige kanal. Få flere oplysninger
Tilføj placeringsmålretning
  1. Klik på underfanen Placeringer.
  2. Klik på +PLACERINGER på underfanen "Administrerede".
  3. Tilføj webadresser, eller søg efter de ønskede YouTube-placeringer og displayplaceringer. Klik på >> for at tilføje dem, og klik derefter på Gem.
Hvis du målretter mod bestemte YouTube Music-kunstnerkanaler, skal du muligvis kontrollere, hvilke videoer der vil blive inkluderet. Få flere oplysninger
Tilføj målretning efter emne
  1. Klik på underfanen Emner.
  2. Klik på +EMNER for at finde de ønskede emner, klik på >> for at tilføje dem, og klik derefter på Gem.
Tilføj søgeordsmålretning
  1. Klik på underfanen Søgeord.
  2. Klik på +SØGEORD.
  3. Indtast ét søgeord pr. linje, og klik enten på Tilføj søgeord for at tilføje de angivne søgeord eller på Find relaterede søgeord for at se flere forslag.
  4. Tilføj dem enkeltvis ved at klikke på hvert enkelt relateret søgeord. Du kan også vælge at klikke på Massetilføj for at tilføje alle relaterede søgeord.
  5. Klik på Gem.
Tilføj andre typer kampagnemålretning

Hvis du vil vise dine videoannoncer til kunder i bestemte lande eller regioner, som bruger bestemte enheder (f.eks. mobiltelefoner), eller som taler et bestemt sprog, skal du målrette dine annoncer efter geografisk placering, enhed og sprog. Disse typer målretning gælder på kampagneniveau.

Bemærk! Du finder dine TrueView-videokampagner på rullemenuen "Alle kampagner" sammen med dine øvrige kampagner. Hvis du kun vil se dine TrueView-kampagner, skal du vælge Videokampagner på rullemenuen.

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner, og vælg den videokampagne, du vil redigere.
  3. Klik på fanen Indstillinger, og klik derefter på underfanen Alle indstillinger.
  4. Klik på Rediger under "Geografiske områder", vælg dine kunders områder, og klik derefter på Gem.
  5. Klik på Rediger under "Sprog", vælg dine kunders sprog, og klik derefter på Gem.
  6. Udvid Avancerede indstillinger for mobilenheder og tablets under "Enheder", klik på Rediger, og vælg de operativsystemer, enhedsmodeller samt indstillinger for Wi-Fi og mobilselskaber, der er relevante for dine kunder, og klik derefter på Gem.

Brug ekskluderinger for at forhindre, at dine annoncer bliver vist i bestemte sammenhænge

Du kan se, hvor effektive hver enkelt af dine målretningsmetoder har været for dine annoncer, på fanen "Videomålretning". Du finder måske ud af, at din annonce ikke er relevant i forhold til et bestemt emne eller for en bestemt demografisk gruppe. Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at tilføje dette emne eller denne demografiske gruppe som en ekskludering. Dette kan være nyttigt, når din video er mest relevant for en bestemt demografisk gruppe, og du vil målrette mod bestemte emner, men ekskludere visse seere.

Tilføj en ekskludering i målretningen af din videokampagne eller annoncegruppe
  1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner, og vælg den videokampagne, du vil redigere.
  3. Hvis du vil føje en ekskludering til en bestemt annoncegruppe, skal du vælge den annoncegruppe, du vil redigere, på fanen "Annoncegrupper".
  4. Klik på fanen Videomålretning.
  5. Vælg den målretningsmetode, hvor du vil tilføje en ekskludering, ved at vælge en af følgende underfaner: Demografi, Interesser, Remarketing, Emner, Placeringer eller Søgeord.
  6. Følg trinene på den pågældende underfane, og klik derefter på Gem.
    • Demografi: Hver demografisk gruppe har sin egen underfane. Klik på den grønne prik ud for den demografiske gruppe, du vil ekskludere, i tabellen på den enkelte underfane.

Der vises en rød prik ud for demografiske grupper, som du har ekskluderet.

Husk!

Du skal have valgt mindst én demografisk gruppe på hver fane, for at din kampagne kan køre.

• Interesser, Emner, Søgeord, Placeringer eller Remarketing: Klik på +EKSKLUDERINGER, som du finder under tabellen, og skift derefter til en kampagne eller en annoncegruppe, alt efter hvor du vil tilføje ekskluderingen. Ekskludering af emnet "Nyheder" i din kampagne ekskluderer f.eks. dette emne fra alle annoncegrupper i kampagnen.
  7. Klik på Gem.
Hvis du udelukker bestemte YouTube Music-kunstnerkanaler, skal du muligvis kontrollere, hvilke videoer der vil blive inkluderet. Få flere oplysninger