Føj målretning til dine videokampagner

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted, på fanen "Målgrupper" i navigationsmenuen til venstre. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilsvarende målgrupper, tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk

Du kan bruge en række forskellige målretningsmetoder til dine kampagner, så du kan nå ud til din ideelle målgruppe ud fra, hvem de er, hvad de interesserer sig for, og hvilket indhold de ser.

I denne artikel kan du læse om de trin, som du skal følge for at tilføje eller ekskludere målretningsmetoder i annoncegrupperne i en videokampagne.

Før du begynder

Hvis du ikke ved, hvilke målretningsmetoder der er tilgængelige til videokampagner, kan du læse Om målretning for videokampagner, før du går i gang.

Bemærk! Brug Målgruppeadministrator til at tilføje målgruppekriterier for dine videoannoncer på kampagneniveau, hvis kampagnen understøtter det.

Du skal være opmærksom på, at din målretning indsnævres for hver målretningsmetode, du tilføjer.

Vejledning

Tilføj demografisk målretning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Målgrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Vælg Rediger demografiske oplysninger i modulet "Demografiske oplysninger".
  4. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for det demografiske segment, som du vil inkludere i annoncegruppen. Du kan opdatere disse demografiske segmenter:
  6. Klik på Gem demografiske oplysninger.

Tilføj specifikke demografiske grupper

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Målgrupper på sidemenuen til venstre.
  3. Vælg Rediger målgruppesegmenter i modulet "Målgruppesegment".
  4. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  5. Brug valgmuligheden Gennemse til at finde og vælge de segmenter, du vil målrette mod.
  6. Klik på navnet på den relevante demografiske gruppe under "Hvem de er (detaljerede demografiske oplysninger)" for at åbne en liste med specifikke demografiske oplysninger for den pågældende gruppe.
    Bemærk! Du skal muligvis vælge "Andre segmenter" først for at finde muligheden "Hvem de er (detaljerede demografiske oplysninger)".
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver af de detaljerede demografiske grupper, du vil medtage i annoncegruppen.
  8. Klik på Gem.

Tilføj interessebaseret målretning (interessebaserede segmenter eller segmenter i markedet)

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Målgrupper på sidemenuen til venstre.
  3. Vælg Rediger målgruppesegmenter i modulet "Målgruppesegmenter".
  4. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  5. Brug valgmuligheden Gennemse til at finde og vælge de segmenter, du vil målrette mod.
  6. Føj dit interessebaserede segment eller segment i markedet til annoncegruppen.
    • Interessebaseret målgruppe: Markér afkrydsningsfeltet ud for hvert enkelt interessebaseret segment, du vil inkludere i annoncegruppen, under "Hvad er deres interesser og vaner (interessebaseret)?"
    • I markedet: Markér afkrydsningsfeltet ud for hvert enkelt segment i markedet, du vil inkludere i annoncegruppen, under "Hvad søger de aktivt efter, eller hvad planlægger de (Målgruppe i markedet og livsbegivenheder)?"
  7. Klik på Gem.

Tilføj dine data og tilsvarende segmenter

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Målgrupper på sidemenuen til venstre.
  3. Vælg Rediger målgruppesegmenter i modulet "Målgruppesegmenter".
  4. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  5. Brug valgmuligheden Gennemse til at finde og vælge de segmenter, du vil målrette mod.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for alle de data eller lignende segmenter, du vil medtage i annoncegruppen, under "Hvordan har de interageret med din virksomhed? (dine data og lignende segmenter)".
  7. Klik på Gem.
Hvis du bruger abonnenter eller besøg på YouTube-musikkanaler til remarketing, skal du bekræfte, at du er linket til den rette kanal. Få flere oplysninger om ændringer af musikkunstnerkanaler på YouTube

Tilføj indholdsmålretning

Når din videokampagne fokuserer på konverteringer, skal du sørge for, at din målretning er så bred som muligt for at nå ud til nye og relevante seere, der sandsynligvis vil foretage en konvertering. Specifikt begrænser tilføjelse af indholdsmålretning (søgeord, emner eller placeringer) normalt din kampagnes evne til at nå ud til de seere, der sandsynligvis vil foretage en konvertering. Få flere oplysninger om, hvordan du optimerer din kampagne til konverteringer

Du kan tilføje indholdsmålretning, så dine videoannoncer vises sammen med bestemte placeringer, emner eller søgeord.

Placeringer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Placeringer på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på blyantikonet Rediger.
  4. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  5. Vælg en placeringstype i det felt, der vises. Husk! Med nogle placeringstyper skal du søge efter et ord, et udtryk, en webadresse eller et video-id, før du kan medtage placeringstypen i din annoncegruppe:
    • Websites: Placer dine annoncer på bestemte websites. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • YouTube-kanaler: Placer dine annoncer på bestemte YouTube-kanaler. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • Videosamlinger: Placer dine annoncer ud for landespecifikt indhold for at opnå større lokal relevans.
    • YouTube-videoer: Placer dine annoncer i bestemte YouTube-videoer. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • Apps: Placer dine annoncer i bestemte apps. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • Appkategorier: Placer dine annoncer i apps inden for en bestemt kategori (f.eks. "Bøger"). Kvalificerede appbutikker omfatter Apple App Store og Google Play. Hvis du vælger denne placeringstype, behøver du ikke bruge søgefeltet for at indsnævre søgningen.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver placering, du vil målrette mod.
  7. Klik på Gem.
Hvis du målretter mod bestemte YouTube-musikkunstnerkanaler, skal du muligvis bekræfte, hvilke videoer der inkluderes. Få flere oplysninger om ændringer af musikkunstnerkanaler på YouTube

Emner

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Emner på sidemenuen til venstre. Du skal muligvis vælge Mere i sidemenuen først, før du kan vælge Emner.
  3. Klik på blyantikonet Rediger.
  4. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for hvert emne, du vil målrette mod.
  6. Klik på Gem.

Søgeord

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Søgeord > Display-/videosøgeord på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusikonet .
  4. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  5. Tilføj søgeord, som du vil målrette mod.
    • Indtast eller indsæt dine søgeord i feltet til venstre.
    • Få forslag til søgeord ved at indtaste din landingsside, et relateret website eller ord eller udtryk, der beskriver dit produkt eller din tjeneste, i feltet til højre. Google Ads viser kun forslag til søgeord, der er relevante for din virksomhed.
  6. Klik på Gem.
Søgeordsmålretning opfører sig forskelligt afhængigt af de netværk, du målretter mod:
  • YouTube-søgeresultater: Vi målretter mod det ord eller udtryk, som folk bruger til at søge på YouTube.
  • YouTube-videoer og Google-videopartnere på Displaynetværket: Vi målretter mod websidens indhold (kontekstmålretning).
Du kan se de netværk, din kampagne er målrettet mod i øjeblikket, ved at gå til kampagnens indstillingsmenu i Google Ads. Hvis du vil bruge søgeord til at målrette ud fra brugersignaler, kan du bruge tilpassede segmenter.

Tilføj steder

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Steder på sidemenuen til venstre. Du skal muligvis vælge Mere i sidemenuen først, før du kan vælge Steder.
  3. Klik på blyantikonet Rediger.
  4. Klik på Vælg en kampagne, og vælg derefter kampagnen.
  5. Tilføj din placering (eller en radius omkring en bestemt placering).
    • Placering: Hvis du vælger denne mulighed, kan du tilføje flere steder på én gang. Hvis ikke, skal du blot angive ét sted, der skal målrettes mod. Steder kan være byer, postnumre, lande, amter, stater, distrikter, lufthavne eller regioner.
    • Radius: Du kan angive en målradius, hvor dine annoncer skal vises. Angiv et stednavn, en adresse eller koordinater.
  6. Klik på Gem.

Tilføj sprog

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre.
  3. Vælg Kampagneindstillinger.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for kampagnen i tabellen.
  5. Vælg Rediger på den blå bjælke, der vises over tabellen, for at åbne en rullemenu.
  6. Vælg Skift sprog.
  7. Indtast eller vælg et sprog.
  8. Klik på Anvend.

Tilføj enhedsmålretning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Indstillinger på sidemenuen til venstre.
  3. Vælg Kampagneindstillinger.
  4. Vælg den kampagne, du vil opdatere.
  5. Udvid sektionen Yderligere indstillinger, og udvid derefter sektionen Enheder.
  6. Vælg din indstilling for enhedsmålretning.
    • Vis på alle kvalificerede enheder (computere, mobilenheder, tablets og tv-skærme): Vis dine annoncer på alle kvalificerede enheder, der understøtter din videokampagnetype. Dette er standardindstillingen for enhedsmålretning.
    • Angiv specifik målretning for enheder: Vis dine annoncer på bestemte enheder (f.eks. kun Android-enheder). Du kan også tilføje avanceret målretning for mobilenheder (f.eks. målretning efter operativsystem, enhedsmodeller og udbyder af trådløse netværk).
  7. Klik på Gem.

Brug ekskluderinger for at forhindre, at dine annoncer bliver vist i bestemte sammenhænge

Du finder måske ud af, at din annonce ikke er relevant i forhold til et bestemt emne eller for en bestemt demografisk gruppe. Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at tilføje dette emne eller denne demografiske gruppe som en ekskludering. Dette kan være nyttigt, når din video er mest relevant for en bestemt demografisk gruppe, og du vil målrette mod bestemte emner, men ekskludere visse seere.

Tilføj en ekskludering i målretningen af din videokampagne eller annoncegruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Målgrupper på sidemenuen til venstre.
  3. Vælg Rediger ekskluderinger i modulet "Ekskluderinger".
  4. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  5. Brug valgmulighederne "Søg" og "Gennemse" til at finde og vælge de segmenter, som du vil ekskludere.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for det segment, du vil ekskludere. Dette fjerner segmentet fra din målretning.
  7. Klik på Gem.
Hvis du ekskluderer bestemte YouTube-musikkunstnerkanaler, skal du muligvis bekræfte, hvilke videoer der inkluderes. Få flere oplysninger om ændringer af musikkunstnerkanaler på YouTube