Føj målretning til dine videokampagner

Der er en række forskellige målretningsmetoder tilgængelige til dine kampagner, så du kan nå ud til din ideelle målgruppe ud fra, hvem de er, hvad de interesserer sig for, og hvilket indhold de ser.

I denne artikel kan du læse om de trin, som du skal følge for at tilføje eller ekskludere målretningsmetoder i annoncegrupperne i en videokampagne.

Før du begynder

Hvis du ikke kender de målretningsmetoder, der er tilgængelige for videokampagner, bør du læse Om målretning af videokampagner, før du går i gang.

Vær opmærksom på, at med hver målretningsmetode, som du tilføjer, indsnævres din målretning – den udvides ikke.

Vejledning

Tilføj demografisk målretning

1. Klik på Demografi på sidemenuen til venstre.
    • Bemærk! Der målrettes automatisk mod alle demografiske grupper. Det er kun nødvendigt at redigere en demografisk gruppe, hvis du ønsker, at personer i disse grupper ikke skal se din annonce.
  2. Klik på den specifikke demografiske gruppe, du vil redigere, på sidemenuen øverst i sektionen Demografi:
    • Alder
    • Køn
    • Forældrestatus
    • Husstandsindkomst
    • Kombinationer
    • Ekskluderinger
  3. Tilføj (eller ekskluder) specifikke demografiske grupper i tabellen ved at ændre prikkens status. Der vises en grøn prik ud for de demografiske grupper, der målrettes mod, og en rød prik ud for de demografiske grupper, som du har ekskluderet.

Tilføj specifikke demografiske grupper

1. Klik på Målgrupper på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på blyantikonet .
  3. Klik på Specifikke demografiske grupper under "Alle målgrupper".
  4. Klik på navnet på den relevante demografiske gruppe under "Specifikke demografiske grupper" for at åbne en liste med specifikke demografiske oplysninger for den pågældende gruppe.
  5. Du kan tilføje nye specifikke demografiske grupper ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for hver målgruppe, du tilføjer.
  6. Gentag trin 4 og 5, indtil du har valgt alle de specifikke demografiske segmenter, du vil føje til din kampagne.
  7. Klik på Gem for at føje de valgte demografiske grupper til din kampagne.

Tilføj interessebaseret målretning (tilknytningsbaserede målgrupper eller målgrupper i markedet)

1. Klik på Målgrupper på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på blyantikonet Rediger.
  3. Du kan oprette et nyt målgruppesegment eller føje tidligere oprettede målgrupper til dine kampagner eller annoncegrupper ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for kolonnen "Målgruppe".
  4. Vælg "Kampagne" eller "Annoncegruppe" under "Føj til", alt efter hvilket niveau målgrupperne skal anvendes på.
  5. Vælg en remarketingliste ved at markere afkrydsningsfeltet ud for den pågældende liste. Du kan vælge alle remarketinglister ved at klikke på afkrydsningsfeltet ved kolonneoverskriften "Målgruppe".
  6. Ud for "Føj til" skal du enten vælge "Vælg en kampagne" eller "Vælg en annoncegruppe", afhængigt af hvad du tidligere valgte under "Føj til".
  7. Hvis du har valgt at føje målgrupperne til en kampagne:
    1. Vælg den kampagne, du vil målrette din liste mod.
    2. Vælg "Målretning" som målretningsmetode. Du kan få flere oplysninger om disse målretningsmuligheder i artiklen Om målretning og observationer for kampagner på Displaynetværket.
    3. (Valgfrit) Føj flere interessebaserede målgrupper eller målgrupper i markedet til din kampagne.
  8. Hvis du har valgt at føje målgrupperne til en annoncegruppe:
    1. Vælg en kampagne og derefter en annoncegruppe.
    2. Vælg "Målretning" som målretningsmetode. Du kan få flere oplysninger om disse målretningsmuligheder i artiklen Om målretning og observationer for kampagner på Displaynetværket.
    3. (Valgfrit) Føj flere interessebaserede målgrupper eller målgrupper i markedet til din annoncegruppe.
  9. Klik på Gem.

Tilføj målretning baseret på remarketinglister

1. Klik på Målgrupper på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på blyantikonet Rediger.
  3. Du kan føje tidligere oprettede målgrupper til dine kampagner eller annoncegrupper ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for kolonnen "Målgruppe".
  4. Vælg "Kampagne" eller "Annoncegruppe" under "Føj til", alt efter hvilket niveau målgrupperne skal anvendes på.
  5. Vælg en remarketingliste ved at markere afkrydsningsfeltet ud for den pågældende liste. Du kan vælge alle remarketinglister ved at klikke på afkrydsningsfeltet ved kolonneoverskriften "Målgruppe".
  6. Ud for "Føj til" skal du enten vælge "Vælg en kampagne" eller "Vælg en annoncegruppe", afhængigt af hvad du tidligere valgte under "Føj til".
  7. Hvis du har valgt at føje målgrupperne til en kampagne:
    1. Vælg den kampagne, du vil målrette din liste mod.
    2. Vælg "Målretning" som målretningsmetode. Du kan få flere oplysninger om disse målretningsmuligheder i artiklen Om målretning og observationer for kampagner på Displaynetværket.
    3. (Valgfrit) Føj flere remarketinglister til din kampagne.
  8. Hvis du har valgt at føje målgrupperne til en annoncegruppe:
    1. Vælg en kampagne og derefter en annoncegruppe.
    2. Vælg "Målretning" som målretningsmetode. Du kan få flere oplysninger om disse målretningsmuligheder i artiklen Om målretning og observationer for kampagner på Displaynetværket.
    3. (Valgfrit) Føj flere remarketinglister til din annoncegruppe.
  9. Klik på Gem.
Hvis du bruger abonnementer eller besøg på YouTube-musikkanaler til remarketing, skal du bekræfte, at du er linket til den rigtige kanal. Få flere oplysninger

Tilføj placeringsmålretning

1. Klik på Placeringer på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på plusikonet .
  3. Tilføj webadresser, eller søg efter de ønskede YouTube-placeringer og displayplaceringer.
  4. Du kan oprette en ny placering eller føje tidligere oprettede placeringer til dine annoncegrupper ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for kolonnen "Placering".
  5. Klik på blyantikonet Rediger ud for "Vælg en annoncegruppe".
  6. Vælg den kampagne og de annoncegrupper, som du vil føje placeringsmålretning til.
  7. Vælg mellem YouTube-kanaler, YouTube-videoer, Websites, Apps og/eller Appkategorier.
  8. Klik på Gem.
Hvis du målretter mod bestemte YouTube Music-kunstnerkanaler, skal du muligvis kontrollere, hvilke videoer der vil blive inkluderet. Få flere oplysninger

Tilføj målretning efter emne

1. Klik på Emner på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på blyantikonet Rediger.
  3. Du kan føje tidligere oprettede målgrupper til dine kampagner eller annoncegrupper ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for kolonnen "Emne".
  4. Klik på blyantikonet Rediger ud for "Vælg en annoncegruppe".
  5. Vælg den kampagne og de annoncegrupper, som du vil føje målretning efter emne til.
  6. Vælg de emner, du vil tilføje.
  7. Klik på Gem.

Tilføj søgeordsmålretning

1. Klik på Søgeord på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på plusikonet .
  3. Klik på blyantikonet Rediger ud for "Vælg en annoncegruppe".
  4. Vælg den kampagne og de annoncegrupper, som du vil føje søgeord til.
  5. Vælg de søgeord, du vil tilføje.
    1. Indtast eller indsæt dine søgeord i feltet til venstre.
    2. Få forslag til søgeord ved at indtaste din landingsside, et relateret website eller ord eller udtryk, der beskriver dit produkt eller din tjeneste, i feltet til højre. Google Ads viser kun forslag til søgeord, der er relevante for din virksomhed.
  6. Klik på Gem.

Søgeordsmålretning opfører sig forskelligt afhængigt af de netværk, du målretter mod:

• YouTube-søgeresultater: Vi målretter mod det ord eller udtryk, som folk bruger til at søge på YouTube.
  • YouTube-videoer og Google-videopartnere på Displaynetværket: Vi målretter mod websidens indhold (kontekstmålretning).

Du kan se de netværk, du målretter mod i øjeblikket, ved at vælge Alle kampagner i navigationsmenuen i venstre side og derefter klikke på Indstillinger. Dette giver dig et overblik over indstillingerne på tværs af dine kampagner. Hvis du er interesseret i at bruge søgeord til at målrette ud fra brugersignaler, kan du bruge tilpassede målgrupper med søgehensigt.

Tilføj placeringer

1. Klik på Placeringer på sidemenuen til venstre.
  2. Klik på blyantikonet Rediger.
  3. Klik på blyantikonet Rediger ud for "Vælg en kampagne", og vælg derefter den kampagne, du vil redigere.
  4. Vælg i menuen øverst, om du vil målrette mod eller ekskludere bestemte placeringer for din kampagne.
  5. Tilføj de ønskede placeringer eller en radius omkring en bestemt placering.
    1. Placeringer kan være byer, postnumre, lande, amter, stater, distrikter, lufthavne eller regioner.
    2. Radius er ikke tilgængelig til ekskludering i forbindelse med målretning efter sted.
  6. Klik på Gem.

Tilføj sprog

1. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre.
  2. Vælg en kampagne ved at markere feltet ud for den. Hvis du vil vælge alle kampagner, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for kolonneoverskriften "Kampagne".
  3. Vælg Rediger på den blå bjælke, der vises over tabellen, for at åbne en rullemenu.
  4. Vælg Skift sprog.
  5. Indtast eller vælg et sprog.
  6. Klik på Anvend.

Tilføj enhedsmålretning

Videokampagner:

1. Log ind på Google Ads.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen.
  3. Vælg en af dine videokampagner.
  4. Klik på Enheder i sidemenuen.
  5. Hold markøren over den enhed, som du vil målrette kampagnen mod.
  6. Klik på blyantikonet i kolonnen "Budjust.".
  7. Vælg Hæv eller Sænk i rullemenuen.
  8. Angiv den procentdel, du vil justere målretningen med.
  9. Klik på Gem.

Brug ekskluderinger for at forhindre, at dine annoncer bliver vist i bestemte sammenhænge

Du finder måske ud af, at din annonce ikke er relevant i forhold til et bestemt emne eller for en bestemt demografisk gruppe. Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at tilføje dette emne eller denne demografiske gruppe som en ekskludering. Dette kan være nyttigt, når din video er mest relevant for en bestemt demografisk gruppe, og du vil målrette mod bestemte emner, men ekskludere visse seere.

Tilføj en ekskludering i målretningen af din videokampagne eller annoncegruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Videokampagner i navigationspanelet, og klik derefter på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på blyantikonet Rediger ud for den videokampagne, du vil redigere.
  4. Hvis du vil føje en ekskludering til en bestemt annoncegruppe, skal du vælge den annoncegruppe, du vil redigere, under Annoncegrupper på sidemenuen til venstre.
  5. Vælg den målretningsmetode, du vil føje en ekskludering til, på sidemenuen til venstre: Søgeord. Målgrupper, Demografi, Emner, Placeringer eller Steder.
  6. Klik på "Ekskluderinger" på sidemenuen oven for hver målretningsmetode.
  7. Følg fremgangsmåden for at tilføje ekskluderinger, og klik derefter på Gem.
Hvis du udelukker bestemte YouTube Music-kunstnerkanaler, skal du muligvis kontrollere, hvilke videoer der vil blive inkluderet. Få flere oplysninger