Sådan når du ud til de rette mobilappbrugere: Googles optimale løsninger

Evaluering af effektiviteten baseret på dit mål

Sørg for, at Google Ads har nok konverteringsdata

Jo flere data Google Ads har til at identificere de almindelige karakteristika blandt dine ønskede brugere, jo mere konsekvent kan det finde nye brugere, der passer til den pågældende profil.

Du kan forvente, at universelle appkampagner stabiliseres, når Google Ads har indsamlet nok data til at identificere værdifulde nye brugere. Din metric for pris pr. konvertering (CPI eller CPA) kan f.eks. variere fra dag til dag, men blive udjævnet til et månedligt tal, der stemmer overens med dit mål. Du bør ideelt set vente mindst 100 konverteringer, før du evaluerer din pris pr. konvertering.

Tag højde for konverteringsforsinkelse, når du evaluerer effektiviteten

Husk at tage højde for den tid, det tager en person at konvertere, efter vedkommende har klikket på en annonce. Dette kaldes konverteringsforsinkelsen

I Google Ads tilskrives konverteringen den dag, hvor brugeren klikker på annoncen, og dine seneste data er derfor sandsynligvis ufuldstændige, da der mangler konverteringer, der finder sted på et senere tidspunkt.

Tip!

Når du har en tilstrækkelig mængde konverteringsdata, kan du se, hvilken andel af dine appkonverteringer der sker over forskellige tidsintervaller. Du kan f.eks. se, hvilken procentdel af konverteringerne der sker inden for de første 7, 14 og 30 dage, efter en person klikker på en annonce. Identificer, hvornår størstedelen af appkonverteringerne sker, for at finde ud af, hvad din typiske konverteringsforsinkelse er. Tjek derefter, om den konverteringsperiode, du har valgt, er lang nok til at tage højde for denne konverteringsforsinkelse.

Det er vigtigt at analysere effektiviteten ved at angive et tidsinterval, der mindst svarer til din konverteringsforsinkelse. Fjern derefter de nyere klikdata, som med stor sandsynlighed mangler konverteringer.

Evaluer din målpris pr. konvertering

1. Se først, om den universelle appkampagne overholder den målsatte pris pr. konvertering over en tidsperiode, der tager højde for den typiske konverteringsforsinkelse for dine annoncer.
  2. Beslut derefter, om du vil have flere konverteringer eller et højere investeringsafkast. Hvis du vil have flere konverteringer, skal du angive et højere målbud og -budget. Hvis du vil tjene flere penge, i forhold til hvad du bruger, skal du angive et lavere målbud.

Tilmeld dig nyhedsbrevet med optimale løsninger for at få avancerede Google Ads-tips og -opdateringer sendt direkte til din indbakke.