Tilføj udvidelser med undersidelinks

Du kan føje udvidelser med undersidelinks til dine annoncer, der fører brugerne til bestemte sider på dit website, f.eks. et bestemt produkt eller butikkens åbningstider. I denne artikel kan du læse om, hvordan du føjer udvidelser med undersidelinks til kvalificerede kampagner.

Før du begynder

• Udvidelser med undersidelinks er kompatible med søgekampagner og videokampagner på YouTube.
  • Husk på disse optimale løsninger, når du konfigurerer dine udvidelser med undersidelinks:
    • Hold linkteksten kort: Korte links gør det muligt at vise flere links, så sørg for at holde dig inden for grænserne. Tegnbegrænsningen for tekst i undersidelinks er 25 tegn på de fleste sprog og 12 tegn på såkaldte dobbeltbreddesprog (f.eks. kinesisk, japansk og koreansk).
    • Opret links, der afspejler dit website: Se på dit websites navigationslinjer for at få idéer til nemme undersidelinks.
    • Tilføj beskrivelser: Med beskrivelser for hvert link bliver din annonce en større hjælp for de personer, der ser din annonce. Beskrivelser medfører ikke, at der kan vises færre links.
Bemærk! Hvis du ikke har tid til at skrive beskrivelser til dine undersidelinks, kan du få dem genereret automatisk i Google Ads, forudsat at du har tilvalgt udvidelser med undersidelinks til dynamiske annoncer.

Udvidelser med undersidelinks på kontoniveau

• Hvis du allerede har udvidelser med undersidelinks på kontoniveau på din Google Ads-konto, vises de i alle kvalificerede søgekampagner. Udvidelser med undersidelinks på kontoniveau kan ikke bruges sammen med videokampagner.
  • Udvidelser med undersidelinks på kampagneniveau eller på annoncegruppeniveau i Google Ads tilsidesætter altid udvidelser med undersidelinks på kontoniveau.
  • Hvis en udvidelse med undersidelinks på kontoniveau ikke skal vises i en kvalificeret kampagne, kan du fjerne den fra kontoen eller vælge en udvidelse med undersidelinks på kampagne- eller annoncegruppeniveau i stedet.

Udvidelser med undersidelinks på kampagne- og annoncegruppeniveau

• En annoncegruppe bruger som standard udvidelserne med undersidelinks fra den kampagne, som den er en del af.
  • Hvis du opretter udvidelser med undersidelinks for en annoncegruppe, tilsidesætter de udvidelser med undersidelinks på kampagneniveau. Du kan også vælge ikke at vise nogen udvidelser med undersidelinks for en annoncegruppe.
  • Hvis du vil gendanne standardindstillingen for brug af udvidelser med undersidelinks på kampagneniveau, skal du fjerne eventuelle udvidelser med undersidelinks på annoncegruppeniveau.

Vejledning

Tilføj udvidelser med undersidelinks

1. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Klik på den blå plusknap Add button (plus button FAB).pngog klik derefter på + Udvidelse med undersidelinks.
  3. Vælg det niveau, hvor du vil tilføje undersidelinket, i rullemenuen "Føj til": Konto, Kampagne eller Annoncegruppe.
  4. Hvis du vil bruge et eksisterende undersidelink, skal du klikke på Brug eksisterende og vælge de undersidelinks, du vil tilføje.
  5. Klik på Opret nyt for at oprette et nyt undersidelink.
  6. Udfyld teksten til undersidelinket og webadressen.
  7. Angiv yderligere tekst om dit link i felterne under Beskrivelse (valgfrit, men anbefales på det kraftigste). Når du udfylder de to linjer i beskrivelsen, er dit undersidelink muligvis kvalificeret til at blive vist med disse oplysninger.
  8. Klik på Gem for at gemme indstillingen for undersidelinket for din kampagne.

Husk at oprette mindst to til fire undersidelinks. Undersidelinks vises ikke sammen med dine annoncer, før du har oprettet mindst to undersidelinks og knyttet dem til den konto, kampagne eller annoncegruppe, som annoncen er en del af.

Rediger udvidelser med undersidelinks

Rediger undersidelinks på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau ved at følge denne vejledning:

1. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre, og klik på Udvidelser øverst på siden.
  2. Der vises en liste med alle de udvidelser, som du har oprettet.
  3. Klik på "Udvidelsestype", vælg "Udvidelse med undersidelinks" i rullemenuen, og klik derefter på Anvend.
  4. Find det specifikke undersidelink, du vil redigere, og klik på blyantikonet ud for det.
  5. Foretag ændringer af undersidelinket.
  6. Husk! Alle de ændringer, du foretager, anvendes på alle annoncegrupper, kampagner eller konti, der deler dette undersidelink.
  7. Klik på Gem, når du er færdig med at redigere.

Planlæg udvidelser med undersidelinks

1. Vælg kampagnen med det undersidelink, som du vil redigere.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på den udvidelse, som du vil planlægge.
  4. I det viste vindue skal du klikke på pilen i øverste højre hjørne.
  5. Klik på rullemenuen Avancerede indstillinger.
  6. Angiv en start- og slutdato for kun at vise din udvidelse i en bestemt periode.
  7. Under "Udvidelsestidsplan" skal du vælge de dage og tidspunkter, hvor din udvidelse skal vises. Klik på Tilføj for at planlægge flere dage og tidspunkter.
  8. Klik på Gem.

Konfigurer enhedspræferencer for udvidelser med undersidelinks

Følg nedenstående vejledning, hvis du vil optimere dine udvidelser med undersidelinks til visning på mobilenheder:

1. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen til venstre, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  2. Find kampagnen med det undersidelink, du gerne vil optimere, og klik på blyantikonet for det.
  3. I det viste vindue skal du klikke på pilen i øverste højre hjørne.
  4. Klik på rullemenuen Avancerede indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Mobil" for at optimere til mobilenheder.
  6. Klik på Gem.