Opret og rediger aktiver til undersidelinks

Hvis du vil føje flere links til dine annoncer, kan du oprette undersidelinks. Undersidelinks fører brugerne til bestemte sider på dit website (f.eks. et specifikt produkt eller butikkens åbningstider). I denne artikel kan du læse om, hvordan undersidelinks fungerer, og hvordan du kan bruge dem i kvalificerede kampagner.

Fordele

• Opdater nemt og enkelt: Udskift linktekst og webadresser efter behov, så du er sikker på, at de altid er opdateret i forbindelse med udsalg og særtilbud. Du behøver ikke at oprette nye annoncer eller redigere dem for at medtage undersidelinks.
  • Se detaljerede data om dine klik: Find ud af, hvor mange klik din annonce fik, da der blev vist undersidelinks. Se statistikken opdelt efter kampagne, annoncegruppe eller annonce. Segmentér dine statistikker for at se antallet af klik på det individuelle undersidelink i forhold til en anden del af annoncen, f.eks. overskriften, andre undersidelinks eller et andet aktiv.
  • Brug konverteringssporing til landingssider: Konfigurer konverteringssporing for de landingssider, som brugerne besøger, når de klikker på undersidelinks under annoncen. Du bør optimere dine landingssider til tidlige konverteringshændelser, f.eks. besøg på websitet eller "læg i kurven".
  • Rediger dine undersidelinks uden at miste data: Rediger dine undersidelinks uden at nulstille deres effektivitetsstatistik.
  • Planlægning med start- og slutdatoer: Angiv de datoer, ugedage eller tidspunkter på dagen, hvor dine undersidelinks er kvalificerede til at blive vist.

Før du begynder

Undersidelinks er kompatible med søgekampagner og videokampagner på YouTube og AdSense til søgning. Husk på disse optimale løsninger, når du konfigurerer dine undersidelinks:

• Opret først undersidelinks på kontoniveau: Hvis du først tilføjer undersidelinks på kontoniveau, kan du opnå den optimale dækning af undersidelinks hurtigere, men sørg for, at de er relevante for alle dine kampagner og annoncegrupper.
  • Hold linkteksten kort: Korte links gør det muligt at vise flere links, så sørg for at holde dig inden for grænserne. Tegnbegrænsningen for tekst i undersidelinks er 25 tegn på de fleste sprog og 12 tegn på såkaldte dobbeltbreddesprog (f.eks. kinesisk, japansk og koreansk).
  • Opret links, der afspejler dit website: Tjek dit websites navigationslinjer for at få idéer til undersidelinks.
  • Tilføj beskrivelser: En beskrivelse for hvert link gør din annonce mere nyttig for dem, der ser den. Beskrivelser er desuden obligatoriske for at få mulighed for at bruge annonceformater, der har vist sig at øge effektiviteten. Beskrivelser medfører ikke, at der kan vises færre links.
  • Sørg for, at dynamiske undersidelinks er aktiveret: Hvis dynamiske undersidelinks er aktiveret, giver det systemet flere muligheder for at vise aktiver sammen med dine annoncer. Disse undersidelinks forventes at forbedre din annonces effektivitet og vises muligvis sammen med eller i stedet for manuelt oprettede undersidelinks. Hvis du ikke længere vil have et automatisk oprettet aktiv vist sammen med dine annoncer, kan du sætte det på pause eller fjerne det.
Bemærk! Hvis du ikke har tid til at skrive beskrivelser til dine undersidelinks, kan du få dem genereret automatisk i Google Ads, forudsat at du har tilvalgt dynamiske undersidelinks.

Sådan fungerer undersidelinks

Du kan tilføje undersidelinks på niveauet "Konto", "Kampagne" eller "Annoncegruppe". Du angiver linkteksten (det, der vises til brugerne) og webadresserne (de sider, de klikker sig til).

I nogle tilfælde supplerer Google muligvis dine undersidelinks med beskrivelser, som du har angivet om dine sider. Du kan enten angive disse oplysninger selv, når du opretter eller redigerer undersidelinks, eller lade Google gøre det automatisk ved brug af de oplysninger på din konto, der er relateret til individuelle undersidelinks – f.eks. fra forskellige annoncer på din konto. Når der vises ekstra oplysninger sammen med dine undersidelinks, kan dine annoncer blive mere relevante for potentielle kunder.

Undersidelinks, der er oprettet på højere niveauer i dit kontohierarki, er kvalificerede til at blive vist sammen med undersidelinks, der er oprettet på lavere niveauer, når det forudsiges, at de kan forbedre din effektivitet. Hvis du f.eks. har undersidelinks på kampagne- og kontoniveau, vil dine undersidelinks på kontoniveau være kvalificerede til at blive vist sammen med de undersidelinks, der er defineret på kampagneniveau.

Aktiver til undersidelinks på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau

• Hvis du allerede har aktiver til undersidelinks på kontoniveau på din Google Ads-konto, vises de muligvis i alle kvalificerede kampagner.
  • Tilsvarende hvis du har allerede har aktiver til undersidelinks på kampagneniveau, vises de muligvis i alle kvalificerede annoncegrupper i den pågældende kampagne.
  • En annoncegruppe bruger som standard aktiverne til undersidelinks fra den kampagne og konto, som den er en del af.
  • Det er kun undersidelinks i en bestemt "gren" af konto- > kampagne- > annoncegruppehierarkiet, der kan vises sammen. Undersidelinks i én kampagne vises f.eks. ikke i en anden kampagne.
  • Hvis et aktiv til undersidelinks på kontoniveau ikke skal vises i en kvalificeret kampagne, kan du fjerne det fra kontoen og tilføje et andet aktiv til undersidelinks på kampagne- eller annoncegruppeniveau i stedet.
Husk!
  • Undersidelinks, der er defineret på alle niveauer i den samme "gren" af konto- > kampagne- > annoncegruppehierarkiet, er kvalificerede til at blive vist sammen.
  • Undersidelinks skal oprettes på et niveau, der giver mening for alle efterfølgende dele af kontohierarkiet.
  • Hvis et undersidelink f.eks. gælder for alle annoncegrupper på en hel konto, skal undersidelinket tilføjes på kontoniveau.
  • Hvis et undersidelink kun gælder for en delmængde af kampagnerne, skal det kun tilføjes i de relevante kampagner.
  • Google vælger de bedste undersidelinks, der vil maksimere din annonceeffektivitet, fra den kvalificerede pulje med undersidelinks.

Husk, at aktiver kan knyttes til en hvilken som helst annoncegruppe eller kampagne eller til hele kontoen. Hvert aktiv kan med andre ord have flere tilknytninger.

Tip! Du kan maksimere effektiviteten ved at angive mindst 4 undersidelinks med beskrivelser for alle dine annoncegrupper og kampagner med stor volumen.

Pris

Undersidelinks kan blive faktureret anderledes baseret på din kampagnetype eller kampagnens format og mål. Gennemgå detaljerne nedenfor for at få flere oplysninger om de omkostninger, der er knyttet til undersidelinks og kampagner.

Søgekampagner

Det er gratis at tilføje undersidelinks, og du bliver kun debiteret, når der er nogen, der klikker på din annonce. Prisen på et klik på et undersidelink svarer til prisen på et klik på overskriften i samme annonce. Du debiteres med andre ord det samme beløb, uanset hvilket link i samme annonce (landingsside eller undersidelink) en bruger klikker på. Undersidelinks giver kunderne flere muligheder for at klikke på og i din annonce, men du bliver ikke debiteret for mere end 2 klik pr. annonceeksponering. Men hvis en bruger hurtigt klikker på mere end ét link, mens vedkommende får vist en annonce, behandles det som et dubleret eller ugyldigt klik, og du debiteres ikke for det.

Videokampagner

Kampagnen faktureres i henhold til format og mål. Hvis der f.eks. er tale om en TrueView for Action-kampagne eller en videokampagne med handling, bliver du debiteret på basis af pris pr. tusinde eksponeringer (CPM, cost per thousand impressions) fra personer, der ser din annonce. Du betaler, hver gang din annonce vises 1.000 gange. Hvis du føjer undersidelinks til dine videokampagner, kan det reducere din pris pr. handling (CPA, cost-per-action).

Sådan vises undersidelinks

Undersidelinks vises på en række forskellige måder afhængigt af enhed, position og andre faktorer. Undersidelinks er kompatible med søgekampagner og videokampagner på YouTube.

Søgekampagner

• Undersidelinks vises i annoncer øverst og nederst i Google-søgeresultater.
  • Du skal have mindst 2 undersidelinks (på computere) og mindst 2 undersidelinks (på mobilenheder) for at få undersidelinkene vist i annoncen. Hvor mange undersidelinks der vises, afhænger af, hvor annoncen vises:
    • På computere: Der kan vises op til 6 undersidelinks i annoncen. Undersidelinks kan vises under hinanden eller side om side og fylde 1 eller 2 linjer i din annonce.
    • På mobilenheder: Der kan vises op til 8 undersidelinks i annoncen. Disse undersidelinks vises sideordnede på en enkelt linje i et karruselformat. Brugerne kan stryge mod venstre eller højre på karrusellen for at gennemse de forskellige undersidelinks. Hvis din annonce vises øverst, er dine undersidelinks kvalificerede til at blive vist i en fremtrædende række med kun ét undersidelink på hver linje.

Eksempel: Undersidelinks i en søgeannonce (på en computer)

An illustrated example of sitelinks in a search ad.

Videokampagner

• Undersidelinks vises under kvalificerede annoncer, der afspilles før, under eller efter en anden video på YouTube. Undersidelinks vises kun under kvalificerede annoncer på mobilenheder.
  • Du skal have mindst 2 undersidelinks for at få undersidelinkene vist i annoncen.
  • Der kan vises op til 4 undersidelinks i din annonce. Folk kan gennemse og vælge undersidelinkene, mens de ser annoncen.
  • Du kan føje undersidelinks til skjulte videoer.
Bemærk! Der vises ikke undersidelinks i videokampagner, der køres hos Google-videopartnere.

Eksempel: Undersidelinks i en videoannonce på YouTube (på en mobilenhed)

Tip! For både søge- og videokampagner skal følge nedenstående tips for at få den bedste mulighed for at vise mere end 4 aktiver til undersidelinks sammen med dine tekstannoncer. Få flere oplysninger om krav vedrørende aktiver til undersidelinks.
  • Brug unik tekst til undersidelinks: Aktiver til undersidelinks med den samme eller tilsvarende tekst vises ikke sammen med en annonce. Hvis du har 2 aktiver til undersidelinks med samme eller lignende tekst, er det kun det ene af dem, der bliver vist.
  • Tjek tidsplanen: Sørg for, at dine aktiver til undersidelinks ikke er planlagt til andre tidspunkter end de tidspunkter, som annoncerne er planlagt til.
  • Tilføj nye aktiver til undersidelinks: Hvis dine aktiver til undersidelinks ikke får det forventede antal eksponeringer, kan du prøve at tilføje nye aktiver til undersidelinks.

Vejledning

Læs følgende vejledning for at tilføje, redigere, planlægge eller finde og løse problemer med dine undersidelinks i Google Ads.

Tilføj aktiver til undersidelinks

Følg denne fremgangsmåde for at tilføje undersidelinks på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver på rullemenuen.
  3. Du kan nu se en tabel med alle dine aktiver. Klik på plusknappen og derefter på Undersidelink.
  4. Vælg det niveau, som undersidelinket skal tilføjes på, i rullemenuen "Tilføj på": "Kontoniveau", "Kampagneniveau" eller "Annoncegruppeniveau".
  5. Vælg aktivet under "Aktiv".
    • Vælg Opret nyt, hvis du vil oprette et nyt undersidelink.
    • Vælg Brug eksisterende, hvis du vil bruge et allerede oprettet aktiv til undersidelink, og vælg de undersidelinks, der skal tilføjes.
  6. Udfyld felterne "Tekst til undersidelink", "Beskrivelseslinje" og "Webadresse".
    • Bemærk! Det er valgfrit, om du vil angive yderligere tekst om dit link i felterne under "Beskrivelse", men det anbefales på det kraftigste. Hvis du udfylder begge beskrivelseslinjer, er dit aktiv til undersidelink muligvis kvalificeret til at blive vist med disse oplysninger.
  7. Gentag trin 6 efter behov. Bemærk! Du kan klikke på Tilføj undersidelink for at tilføje yderligere undersidelinks, inden du gemmer.
  8. Klik på Gem.

Tip! For at opnå de bedst mulige resultater skal du oprette mindst 4 undersidelinks på kontoniveau og sørge for, at de er relevante i forhold til alle dine kampagner og annoncegrupper. Du skal også have mindst 2 undersidelinks på en mobilenhed.

Rediger aktiver til undersidelinks

Følg denne fremgangsmåde for at redigere undersidelinks på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver på rullemenuen.
  3. Du kan nu se en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytninger på rullemenuen "Tabelvisning".
  4. Vælg Undersidelink på listen oven for værktøjslinjen i tabellen.
  5. Klik på blyantikonet Rediger ud for det undersidelink, du vil opdatere. Klik på Rediger.
  6. Foretag de relevante ændringer af undersidelinket. Husk! De ændringer, du foretager, anvendes på alle annoncegrupper, kampagner eller konti, der deler det aktuelle undersidelink.
  7. Klik på Gem.

Læg en tidsplan for aktiver til undersidelinks

Følg denne fremgangsmåde for at lægge en tidsplan for undersidelinks på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau:
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver på rullemenuen.
  3. Du kan nu se en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytninger på rullemenuen "Tabelvisning".
  4. Klik på blyantikonet Rediger ud for det undersidelink, du vil opdatere. Klik på Rediger.
  5. Klik på Avancerede indstillinger for at åbne rullemenuen.
  6. Angiv start- og slutdato for kun at vise dit aktiv i en bestemt periode.
  7. Vælg de dage og tidspunkter, hvor dit aktiv skal vises, under "Planlægning af aktiv". Klik på Tilføj tidsplan for at lægge en tidsplan for flere dage og tidspunkter.
  8. Klik på Gem.

Fjern aktiver til undersidelinks, eller sæt dem på pause

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver på rullemenuen.
  3. Du kan nu se en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytninger på rullemenuen "Tabelvisning".
    • Gør følgende for at fjerne flere aktiver til undersidelinks eller sætte dem på pause:
      1. Vælg aktiverne ved at markere afkrydsningsfeltet.
      2. Klik på Sæt på pause eller Fjern på den blå bjælke øverst.
    • Gør følgende for at fjerne et enkelt aktiv eller sætte det på pause:
      1. Vælg aktivet ved at klikke på rullemenuen ud for den farvede indikator.
      2. Vælg Sæt på pause eller Fjern.

Find og løs problemer med aktiver til undersidelinks

Bemærk" Undersidelinks er muligvis ikke synlige, hvis visse Google Ads-krav (f.eks. brugen af tredjeparts- eller duplikerede webadresser) ikke er opfyldt. Undersidelinks er muligvis heller ikke synlige, hvis Google forudser lav effektivitet. Få flere oplysninger om krav vedrørende aktiver til undersidelinks.

Bekræft det relevante niveau for aktiver til undersidelinks

Følg denne fremgangsmåde for at bekræfte, at aktiv til undersidelinks er tilknyttet det relevante niveau:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver på rullemenuen.
  3. Der vises en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  4. Se, hvilket niveau undersidelinket er knyttet til, og klik på blyantikonet for at redigere niveauet efter behov.
  5. Hvis du vil gendanne standardindstillingen for brug af undersidelinks på kampagneniveau, skal du fjerne dine undersidelinks på annoncegruppeniveau. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for undersidelinket, og klik på Fjern i den blå bjælke. Dine undersidelinks på kampagneniveau vil igen blive vist.

Hvis du bruger mange undersidelinks, kan du spare tid ved at redigere og uploade dem på en gang. Følg vejledningen nedenfor for at masseredigere aktiver.

Fjern aktiver til undersidelinks

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver.
  3. Du kan nu se en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytninger på rullemenuen "Tabelvisning".
  4. Vælg Undersidelink på listen oven for værktøjslinjen i tabellen.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for alle de undersidelinks, du vil redigere.
  6. Klik på Fjern på den blå bjælke over tabellen.
  7. Klik på Anvend.