Sitelinkextensies bulksgewijs bewerken

Sitelinkextensies leiden mensen naar specifieke pagina's op uw site, zoals uw openingstijden, een specifiek product of iets anders. Als u veel sitelinkextensies gebruikt, kunt u tijd besparen door ze bulksgewijs te bewerken en te uploaden. Voor meer informatie over sitelinkextensies leest u eerst Over sitelinkextensies. Voor instructies om slechts een paar prijsextensies toe te voegen, leest u Sitelinkextensies gebruiken.

Sitelinkextensies bulksgewijs bewerken in uw account

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu op Advertenties en extensies.
  3. Klik in het subpaginamenu op Extensies en klik rechtsboven op het weergave-icoon Tabel .
  4. Selecteer Extensieweergave in het dropdownmenu boven de tabel met extensies.
  5. Vink de selectievakjes aan naast alle sitelinkextensies die u wilt bewerken.
  6. Klik op Bewerken in de blauwe balk boven de tabel en selecteer Extensies bewerken in het dropdownmenu.
  7. Klik op Bewerken, Zoeken en vervangen, Tekst toevoegen of Hoofdlettergebruik wijzigen om wijzigingen aan te brengen in de extensies.
  8. Klik op Voorbeeld om te kijken hoe de wijzigingen eruitzien.
  9. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

Als u extensies bulksgewijs wilt verwijderen, voert u stap 1-2 uit en selecteert u Koppelingsweergave in het dropdownmenu. Vink de selectievakjes aan naast alle extensies die u wilt verwijderen, klik in de blauwe balk op Bewerken en selecteer vervolgens Verwijderen in het dropdownmenu.