Sitelinkextensies bulksgewijs bewerken

Sitelinkextensies leiden mensen naar specifieke pagina's op uw site, zoals uw openingstijden, een specifiek product of iets anders. Als u veel sitelinkextensies gebruikt, kunt u tijd besparen door ze bulksgewijs te bewerken en te uploaden. Voor meer informatie over sitelinkextensies leest u eerst Over sitelinkextensies. Als u instructies voor het toevoegen van een klein aantal sitelinkextensies nodig heeft, gaat u naar Sitelinkextensies gebruiken.

Sitelinkextensies bulksgewijs bewerken in uw account

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu op Advertenties en extensies en klik vervolgens bovenaan de pagina op Extensies.
  3. Selecteer Extensieweergave in het dropdownmenu boven de tabel met extensies.
  4. Vink de selectievakjes aan naast alle sitelinkextensies die u wilt bewerken.
  5. Klik op Bewerken in de blauwe balk boven de tabel en selecteer Extensies bewerken in het dropdownmenu.
  6. Klik op Bewerken, Zoeken en vervangen, Tekst toevoegen of Hoofdlettergebruik wijzigen om wijzigingen aan te brengen in uw extensies.
  7. Klik op Voorbeeld om te kijken hoe uw wijzigingen eruitzien.
  8. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

Als u extensies bulksgewijs wilt verwijderen, voert u stap 1-2 uit en selecteert u Weergave Koppelingen in het dropdownmenu. Vink de selectievakjes aan naast alle extensies die u wilt verwijderen, klik in de blauwe balk op Bewerken en selecteer vervolgens Verwijderen in het dropdownmenu.