Impressioprosentin parantaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan vinkkejä siihen, miten voit parantaa mainostesi impressioprosenttia. Jotta mainosten impressioprosentti kasvaisi, niiden pitää näkyä joko useammin tai useammissa paikoissa.

Ennen kuin aloitat

Jos impressioprosentin käsite ei ole sinulle entuudestaan tuttu, lue ensin Impressioprosentti-artikkeli. Jos tarvitset ohjeita impressioprosentin tarkistamiseen, tutustu artikkeliin Impressioprosenttidatan katsominen.

Arvon parantaminen

Kuinka voit parantaa mainostesi osuutta impressioista

• Korota kampanjan budjettia: Muista, että mainoksen näyttötiheys määräytyy budjetin perusteella. Budjetin korottaminen voi kasvattaa mainoksesi näyttöjen prosenttiosuutta impressioiden kokonaismäärästä.
  • Korota hintatarjousta: Korottamalla hintatarjousta voit parantaa mainoksesi mahdollisuuksia mainoshuutokaupassa.
  • Vähennä aluekohdistusten määrää: Jos vähennät aluekohdistusten määrää, impressioprosentti voi kasvaa. Muista kuitenkin, että aluekohdistusten vähentäminen pienentää potentiaalisten impressioiden määrää.
  • Muokkaa budjettia: Jos kasvatat aluekohdistusten määrää, impressioprosentti voi pienentyä. Tämä johtuu siitä, että mainoksesi potentiaalisten impressioiden määrä on kasvanut. Voit välttää tämän muokkaamalla budjettia, jotta se kattaa uusien kampanja-asetusten kulut.
  • Paranna mainosten laatua: Voit parantaa mainostesi laatua Hakuverkostokampanjoissa.

Display-verkoston kampanjat:

Yksi parhaista keinoista on Display-mainosten laadun parantaminen.

Muokkaa ohjattuja sijoittelujasi. Ohjatuilla sijoitteluilla voit valita Display-verkostosta verkkosivustoja tai niiden osia, joissa haluat mainoksesi näkyvän.

• Jos lisäät sijoittelujen määrää, muista muokata myös budjettia, jotta se kattaa uusien kampanja-asetusten kulut.
  • Jos vähennät sijoittelujen määrää, osuus impressioista saattaa kasvaa. Muista kuitenkin, että jaettava kakku on nyt pienempi.

Korkeimman sijainnin impressioiden osuus ‑arvon parantaminen

Korkeimman sijainnin impressioiden osuus on niiden impressioiden prosenttiosuus, jotka ovat näkyvimmällä paikalla Shopping-kampanjoiden sivulla tai Hotellikampanjoille varatussa Hotellimainosten varausmoduulissa.

• Paranna datan laatua: Tuotetietosi vaikuttavat mainostesi toimintaan ja tuloksiin. Lue lisää tuotetietojen optimoinnista.
  • Korota hintatarjousta: Korottamalla hintatarjousta voit parantaa mainoksesi mahdollisuuksia päästä näkyvämmälle paikalle.
  • Korota budjettia: Jos budjettisi kuluu loppuun kesken päivän, budjetin korottaminen voi parantaa mainoksen mahdollisuutta päästä näkyvälle paikalle.