Opnå en bedre eksponeringsandel

I denne artikel får du nogle tips til, hvordan du forbedrer din eksponeringsandel. Hvis du vil øge din eksponeringsandel, skal dine annoncer enten vises oftere eller flere steder.

Før du begynder

Hvis du ikke har hørt eller læst om eksponeringsandel før, er det en god idé først at læse Om eksponeringsandel. Du kan få en vejledning i, hvordan du kan få vist din eksponeringsandel, ved at læse Hent data om eksponeringsandel.

Sådan forbedrer du din eksponeringsandel

Her følger et par generelle tips, der hjælper dig med at forbedre din eksponeringsandel:

• Øg dit kampagnebudget: Det er vigtigt at huske på, at dit budget er afgørende for, hvor ofte en annonce vises, så hvis du øger budgettet, kan du øge annoncens eksponeringsandel (målt i forhold til det samlede antal eksponeringer).
  • Hæv dit bud: Hvis du hæver dit bud, øger du sandsynligheden for at få din annonce vist på en given annonceauktion.
  • Reducer antallet af regionale mål: Hvis du reducerer antallet af regionale mål, kan det udmønte sig i en højere eksponeringsandel. Du skal dog huske på, at en reduktion af antallet af regionale mål også medfører en reduktion af det potentielle antal tilgængelige eksponeringer.
  • Genjuster dit budget: Hvis du øger antallet af regionale mål, kan det medføre en lavere eksponeringsandel. Det skyldes, at der nu er flere potentielle tilgængelige eksponeringer for dine annoncer. Hvis du vil undgå dette, bør du overveje at genjustere dit budget, så det dækker omkostningerne til dine nye kampagneindstillinger.
  • Optimer annoncekvaliteten: Hvis der er tale om kampagner på Søgenetværket, kan du forbedre annoncekvaliteten.

Kampagner på Displaynetværket:

Noget af det bedste, du kan gøre, er at forbedre displayannoncekvaliteten.

Juster dine administrerede placeringer. Med administrerede placeringer kan du vælge websites eller undersæt af websites på Displaynetværket, hvor du gerne vil have, at dine annoncer bliver vist.

• Hvis du øger antallet af placeringer, skal du huske at genjustere dit budget, så det dækker omkostningerne til dine nye kampagneindstillinger.
  • Hvis du reducerer antallet af placeringer, kan det resultere i en større eksponeringsandel, men husk på, at det gør "lagkagens" størrelse mindre.

Forbedring af andelen af eksponeringer allerøverst på siden:

Andelen af eksponeringer allerøverst på siden er procentdelen af de eksponeringer, der er mest fremtrædende på siden for Shopping-kampagner eller i bookingmodulet i Hotelannoncer for hotelkampagner.

• Optimer din datakvalitet: Dine produktdata er afgørende for, hvor effektive dine annoncer er. Se, hvordan du optimerer dine produktdata.
  • Hæv dit bud: Hvis du hæver dit bud, øger du sandsynligheden for at få din annonce vist på en mere fremtrædende position.
  • Øg dit budget: Hvis du opbruger dit budget, inden dagen er omme, kan du ved at øge dit budget øge sandsynligheden for, at din annonce vises et mere fremtrædende sted.