Osuus impressioista ‑tietojen hankkiminen

"Osuus impressioista" kertoo, kuinka tehokkaita mainoksesi ovat verrattuina toisten mainostajien mainoksiin.

Nämä tiedot lasketaan jakamalla mainoksesi saamien impressioiden määrä sillä impressioiden kokonaismäärällä, jonka mainoksesi oli kelvollinen saamaan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit näyttää Osuus impressioista ‑tiedot ja mitä kohteita sinun kannattaa tarkastella. Saat myös lisätietoja Osuus impressioista ‑ominaisuuden toimintaperiaatteista.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Jos osuus impressioista ‑ominaisuus ei ole sinulle entuudestaan tuttu, lue ensin artikkeli Osuus impressioista.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa Sarakkeet-painiketta ja valitse sitten avattavasta valikosta Muokkaa sarakkeita.
  4. Valitse Kilpailutiedot ja lisää haluamasi näyttökertojen osuussarakkeet.
  5. Klikkaa Tallenna. Impressioiden osuustiedot tulevat näkyviin tilastotaulukkoon.
  6. Jos haluat ladata tiedot raporttiin, klikkaa taulukon yläpuolella olevan työkalupalkin latauspainiketta download icon.

Muita tapoja tarkastella impressioiden osuutta

• Voit tarkastella tiettyjen mainosryhmien ja avainsanojen impressioiden osuustietoja ottamalla Osuus impressioista -sarakkeen käyttöön Mainosryhmät- ja Avainsanat-välilehdillä.
  • Voit tarkastella Shopping-kampanjoiden impressioiden osuustietoja Kampanjat-, Mainosryhmät- tai Tuoteryhmät-välilehdellä.
  • Käytä raportin muokkaustyökalua, jos haluat luoda muokatun taulukon tai kaavion, joka sisältää impressioiden osuustiedot. Lisätietoja raportin muokkaustyökalusta

Tarkasteltavat tiedot

Tässä on muutamia määrityksiä, jotka auttavat sinua tulkitsemaan Osuus impressioista ‑tietojasi:

• Haun impressioiden osuus: Impressiot, jotka olet saanut hakuverkostossa, jaettuna sillä impressioiden arvioidulla määrällä, jonka olit kelvollinen saamaan.

• Display-verkoston impressioiden osuus: Display-verkostossa saamiesi impressioiden määrä jaettuna sillä arvioidulla impressioiden määrällä, jonka olit kelvollinen saamaan.

• Haun menetettyjen näyttökertojen osuus (budjetti): Niiden kertojen prosenttiosuus, joina mainostasi ei näytetty hakuverkostossa, koska budjetti ei riittänyt. Tämä tieto on saatavilla vain kampanjatasolla.

• Display-mainonnan menetettyjen näyttökertojen osuus (budjetti): Niiden kertojen prosenttiosuus, joina mainostasi ei näytetty Display-verkostossa, koska budjetti ei riittänyt. Tämä tieto on saatavilla vain kampanjatasolla.

• Haun menetettyjen näyttökertojen osuus (sijoitus): Niiden kertojen prosenttiosuus, joina mainostasi ei näytetty hakuverkostossa, koska huutokaupan mainossijoitus ei ollut riittävän hyvä. Huom. Menetettyjen näyttökertojen osuutta (sijoitusta) ei näytetä Mainosryhmät-välilehdellä, jos budjettisi on käytetty loppuun tarkastellun ajanjakson aikana.

• Display-mainonnan menetettyjen näyttökertojen osuus (sijoitus): Niiden kertojen prosenttiosuus, joina mainostasi ei näytetty Display-verkostossa, koska huutokaupan mainossijoitus ei ollut riittävän hyvä. Huom. Menetettyjen näyttökertojen osuutta (sijoitusta) ei näytetä Mainosryhmät-välilehdellä, jos budjettisi on käytetty loppuun tarkastellun ajanjakson aikana.

• Hakumainonnan tarkan haun näyttökertojen osuus: Saamasi näyttökerrat jaettuna hakuverkostosta saatavilla olevilla näyttökerroilla hakutermeistä, jotka vastasivat tarkasti avainsanojasi (tai olivat avainsanojen läheisiä muunnelmia). Tämä tieto ei ole käytettävissä Shopping-kampanjoissa.

Muista seuraavat seikat

• Impressioprosenttimittarit raportoidaan erikseen kullekin kampanjatyypille, eikä niitä yhdistetä tilitasolla.
  • Kaikki impressioprosenttimittarit päivitetään kaksi kertaa päivässä.
  • Hakuverkoston ja Display-verkoston kampanjoiden impressioprosenttisarakkeiden data on käytettävissä lokakuun 2012 ja nykyhetken väliseltä ajalta. Shopping-kampanjoiden Osuus impressioista ‑tiedot ovat olleet käytettävissä syyskuusta 2013 lähtien. Poikkeuksen muodostaa Haun menetettyjen näyttökertojen osuus (budjetti) ‑tieto, joka on ollut saatavilla marraskuusta 2014 lähtien.