Føj negative søgeord til kampagner

Når du føjer negative søgeord til din konto eller dine kampagner, kan du undgå at målrette mod indhold, der indeholder disse termer. Når du bruger negative søgeord sammen med andre ekskluderinger eller indholdsbaserede målretningsmetoder, målrettes dine annoncer mod det valgte indhold i din annoncegruppe og hjælper dig med at nå ud til en bredere målgruppe.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du tilføjer negative søgeord på konto- og kampagneniveau. Du kan også få flere oplysninger om, hvordan du redigerer, fjerner eller downloader negative søgeord.

Før du begynder

Hvis negative søgeord er helt nyt for dig, kan du starte med at få flere oplysninger om negative søgeord.

Husk!

Negative søgeord er ikke så præcise på Displaynetværket, som de er på Søgenetværket. Din annonce vises muligvis stadig en gang imellem på sider, der indeholder disse termer. For displayannoncer tages maksimalt 5.000 negative søgeord i betragtning. Indstillinger for websitekategorier og indholdekskluderinger er de bedste måder at undgå at målrette mod irrelevante websites eller videoer.

For display- og videokampagner betragtes alle negative søgeord altid som brede match.

Føj negative søgeord til annoncegrupper, kampagner og lister med negative søgeord

1. Vælg, om du vil føje negative søgeord til alle kampagner eller en bestemt kampagne, og vælg derefter den specifikke kampagne eller annoncegruppe.
    • Klik på Rediger ekskluderinger for at redigere negative søgeord for alle kampagner.
    • Hvis du vil redigere negative søgeord for en bestemt kampagne, skal du klikke på pilen ud for "Vis tabel", vælge den kampagne, du vil redigere, og derefter klikke på Rediger ekskluderinger.
  2. Tilføj dine søgeord, ét pr. linje. Sørg for, at dine negative søgeord ikke overlapper dine almindelige søgeord, da dette vil medføre, at din annonce ikke vises.
    • Bemærk! Hvis du føjer negative søgeord til en søgekampagne, kan du vælge en matchtype ved at bruge de relevante symboler. I forbindelse med display- og videokampagner tilføjes alle negative søgeord som eksakt match, og du kan ikke ændre matchtypen.
  3. Hvis du føjer dine negative søgeord til en kampagne, har du mulighed for at gemme søgeordene i en ny eller eksisterende liste med negative søgeord og anvende denne liste på kampagnen. Markér afkrydsningsfeltet ud for Gem på en ny eller allerede oprettet liste, og navngiv derefter din nye liste, eller vælg en eksisterende liste.
  4. Klik på Udfør.
Bemærk! For kampagner af typen "Maksimal effektivitet" kan du tilføje negative søgeord på kontoniveau.

Brug en eksisterende liste med negative søgeord

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgeord til Søgenetværket.
  4. Gå til fanen "Negative søgeord", og klik på plusknappen .
  5. Vælg indstillingen Brug liste med negative søgeord, og vælg den kampagne, du vil anvende lister med negative søgeord på.
  6. Markér afkrydsningsfelterne ud for de lister med negative søgeord, du vil bruge, i tabellen nedenfor.
  7. Klik på Gem.

Tilføj eller fjern lister med negative søgeord fra flere kampagner

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Ekskluderingslister, og gå til fanen "Lister med negative søgeord".
  4. Sådan føjer du en liste med negative søgeord til flere kampagner:
    1. Vælg den liste over negative søgeord, du vil tilføje.
    2. Klik på Anvend på kampagner.
    3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de kampagner, du vil anvende listen på.
    4. Klik på Udfør.
  5. Sådan fjerner du en liste med negative søgeord fra flere kampagner:
    1. Vælg den liste med negative søgeord, du vil fjerne.
    2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de kampagner, som listen skal fjernes fra.
    3. Klik på Fjern liste fra valgte kampagner.

Tilføj negative søgeord på kontoniveau

Du kan tilføje negative søgeord på kontoniveau, hvorefter de automatisk anvendes på al søge- og Shopping-beholdning i relevante kampagnetyper. Der kan maksimalt tilføjes 1.000 negative søgeord på kontoniveau. Få flere oplysninger om negative søgeord på kontoniveau.

Bemærk! Lister med negative søgeord kan ikke ekskluderes fra Smart-displaykampagner, og søgeord kan kun ekskluderes manuelt fra Smart-displaykampagner.

Tip!

Prøv at ekskludere websites eller kategorier for at begrænse dine displayannoncers synlighed.