Afegir paraules clau negatives a les campanyes

Afegint paraules clau negatives al compte o a les campanyes podeu evitar segmentar pel contingut que inclogui aquests termes. En utilitzar paraules clau negatives amb altres exclusions o mètodes de segmentació per contingut, els anuncis se segmentaran per tots els continguts seleccionats al grup d'anuncis i us ajudaran a arribar a un públic més ampli.

Aquest article explica com podeu afegir paraules clau negatives als nivells de compte i de campanya. També podeu obtenir més informació per editar, treure o baixar paraules clau negatives.

Abans de començar

Si és el primer cop que utilitzeu paraules clau negatives, comenceu per obtenir més informació sobre les paraules clau negatives.

Recordatori

Tingueu present que les paraules clau negatives no són tan precises a la Xarxa de Display com ho són a la Xarxa de Cerca i, per tant, pot ser que els anuncis es mostrin igualment en alguna pàgina que contingui els termes en qüestió. Es poden considerar un màxim de 5.000 paraules clau negatives als anuncis de display. Les opcions de categories de lloc web i les exclusions de contingut són la millor manera d'evitar segmentar per llocs web o vídeos no relacionats.

En el cas de les campanyes de display i de vídeo, totes les paraules clau negatives es consideraran de concordança ampla.

Afegir paraules clau negatives a grups d'anuncis, campanyes i llistes de paraules clau negatives

1. Trieu si voleu afegir paraules clau negatives a totes les campanyes o a una de concreta i, tot seguit, seleccioneu la campanya o grup d'anuncis específic.
    • Per editar les paraules clau negatives de totes les campanyes, feu clic a Edita les exclusions.
    • Per editar les paraules clau negatives d'una campanya concreta, feu clic a la fletxa que hi ha al costat de "Mostra la taula", seleccioneu la campanya que voleu editar i, tot seguit, feu clic a Edita les exclusions.
  2. Afegiu les paraules clau, una per línia. Assegureu-vos que les paraules clau negatives no coincideixin amb les paraules clau normals, ja que això farà que no es mostri l'anunci.
    • Nota: si afegiu paraules clau negatives a una campanya de cerca, podeu triar el tipus de concordança mitjançant els símbols corresponents. En el cas de les campanyes de display i de vídeo, totes les paraules clau negatives s'afegiran com a paraules clau de concordança ampla i el tipus de concordança no es pot canviar.
  3. Si afegiu les paraules clau negatives a una campanya, teniu l'opció de desar-les en una llista de paraules clau negatives nova o existent i d'aplicar aquesta llista a la campanya. Marqueu l'opció Desa les paraules clau en una llista nova o existent i, a continuació, doneu un nom a la llista nova o seleccioneu-ne una d'existent.
  4. Feu clic a Fet.
Nota: per a Màxim rendiment, podeu afegir paraules clau negatives al nivell de compte.

Utilitzar una llista de paraules clau negatives existent

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Cerca de paraules clau.
  4. Aneu a la pestanya "Paraules clau de cerca negatives" i feu clic al botó de més .
  5. Trieu l'opció Utilitza una llista de paraules clau negatives i seleccioneu la campanya a la qual voleu aplicar llistes de paraules clau negatives.
  6. A la taula següent, marqueu les caselles de selecció de les llistes de paraules clau negatives que vulgueu utilitzar.
  7. Feu clic a Desa.

Afegir o treure llistes de paraules clau negatives de diverses campanyes

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Llistes d'exclusions i aneu a la pestanya "Llistes de paraules clau negatives".
  4. Per afegir una llista de paraules clau negatives a diverses campanyes:
    1. Seleccioneu la llista de paraules clau negatives que vulgueu afegir.
    2. Feu clic a Aplica a les campanyes.
    3. Marqueu les caselles de les campanyes a les quals vulgueu aplicar la llista.
    4. Feu clic a Fet.
  5. Per treure una llista de paraules clau negatives de diverses campanyes:
    1. Seleccioneu la llista de paraules clau negatives que vulgueu treure.
    2. Marqueu les caselles de les campanyes de les quals vulgueu treure la llista.
    3. Feu clic a Treu la llista de les campanyes seleccionades.

Afegir paraules clau negatives al nivell de compte

Podeu afegir paraules clau negatives al nivell de compte i s'aplicaran automàticament a tot l'inventari de cerca i de compres dels tipus de campanya rellevants. Hi ha un límit de 1.000 paraules clau negatives que es poden afegir al nivell de compte. Obteniu més informació sobre les paraules clau negatives al nivell de compte.

Nota: les llistes de paraules clau negatives no es poden excloure de les campanyes intel·ligents de display, i les paraules clau només es poden excloure manualment d'aquest tipus de campanyes.

Consell

Proveu d'excloure llocs web o categories per limitar la visibilitat dels anuncis de display.