Redigera, ta bort eller ladda ned negativa sökord

Negativa sökord kan hjälpa dig att fokusera din kampanj på det som dina kunder faktiskt söker efter.

I den här artikeln beskriver vi hur du hanterar dina negativa sökord genom att redigera, ta bort och ladda ned dem i grupp. Beskrivningen gäller sökkampanjer. Läs mer om hur du lägger till negativa sökord

Så här får du åtkomst till dina negativa sökord

Du kan komma åt dina negativa sökord genom att klicka på Sökord i sidmenyn och sedan på Negativa sökord högst upp.

Så här redigerar du negativa sökord

1. Placera markören över den högra sidan av det negativa sökordet och välj pennikonen Redigera.
  2. Redigera ditt negativa sökord. Om du vill ändra det negativa sökordets matchningstyp använder du rullgardinsmenyn för att välja en ny matchningstyp.
  3. Klicka på Spara.

Så här tar du bort dina negativa sökord

1. Markera kryssrutorna vid de negativa sökord som du vill ta bort.
  2. Välj Ta bort

Så här laddar du ned dina negativa sökord

1. Klicka på ikonen med tre punkter ovanför tabellen.
  2. Klicka på nedladdningsknappen download icon.
  3. Välj nedladdningsformat för rapporten. Du kan också skicka rapporten till dig själv via e-post eller schemalägga rapporter som ska skickas till dig.