Negatiivisten avainsanojen muokkaaminen, poistaminen tai lataaminen

Negatiivisten avainsanojen avulla voit keskittyä kampanjoissasi paremmin siihen, mitä asiakkaasi todellisuudessa hakevat.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit hallita negatiivisia avainsanoja muokkaamalla, poistamalla ja lataamalla useita avainsanoja kerralla. Tämä sisältö koskee hakukampanjoita. Lue lisää negatiivisten avainsanojen lisäämisestä

Negatiivisten avainsanojen katsominen

Näet negatiiviset avainsanat, kun klikkaat sivuvalikosta Avainsanat ja sitten ylhäältä Negatiiviset avainsanat

Negatiivisten avainsanojen muokkaaminen

1. Vie kohdistin negatiivisen avainsanan oikealle puolelle ja valitse kynäkuvake Muokkaa.
  2. Muokkaa negatiivista avainsanaa. Jos haluat vaihtaa negatiivisen avainsanan hakutyypin, valitse avattavasta valikosta uusi hakutyyppi.
  3. Klikkaa Tallenna.

Negatiivisten avainsanojen poistaminen

1. Valitse poistettavien negatiivisten avainsanojen viereiset valintaruudut.
  2. Valitse Poista

Negatiivisten avainsanojen lataaminen

1. Klikkaa taulukon yläpuolelta kolmen pisteen kuvaketta .
  2. Klikkaa latauspainiketta download icon.
  3. Valitse raportin latausmuoto. Voit myös lähettää raportin itsellesi sähköpostilla tai ajoittaa raporttien lähettämisen itsellesi.

Aiheeseen liittyvä linkki