Määritä mobiililaitekohdistus

Tärkeää: Alla kuvatut laitteiden kohdistusasetukset ovat muuttuneet.

Tämä artikkeli sisältää ohjeita Asetukset‑välilehdeltä löytyvän mobiililaitekohdistuksen käyttämiseen. Näiden asetusten avulla voit kohdistaa mainoksesi tiettyihin laitetyyppeihin.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Aloita lukemalla lisätietoja näistä asetuksista artikkelista Tietoja mobiililaitekohdistuksen asetuksista

Ohjeet

Mainonnan kohdistaminen käyttöjärjestelmiin, laitemalleihin, operaattoreihin ja langattomiin verkkoihin älypuhelimilla ja tableteilla, joissa on kaikilla toiminnoilla varustetut selaimet

Näyttökampanjat

Display‑verkoston kampanjat, joissa näytetään teksti‑, kuva‑ tai videomainoksia:

1. Kirjaudu Google Adsiin.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Valitse jokin Vain Display-verkosto – kaikki ominaisuudet -kampanjoistasi.
  4. Klikkaa Asetukset‑välilehteä.
  5. Valitse Lisäasetukset‑kohdassa plusmerkki ja laajenna vaihtoehto Laite: kohdista mainoksesi valittuihin mobiililaitteisiin ja tabletteihin.
  6. Laajenna osio klikkaamalla Laitteet‑kohdan vieressä Muokkaa.
  7. Jos haluat lopettaa mainosten näyttämisen tietyssä laitetyypissä, poista valintaruudun valinta kyseisen laitetyypin kohdalta.
  8. Voit valita tietyt mainosjakaumatyypit (tietyt paikat mainoksillesi) valitsemalla laitetyyppien valintaruudut. Klikkaa sitten avattavaa valikkoa ja valitse mainosjakaumatyypit.

• Tietokoneet: Oletusasetus on kaikki mainosjakaumat.
    • Mobiili: Vaihtoehdot ovat mobiilisovellus, mobiilisovelluksen välimainos ja mobiiliverkko. Jos valitset kaikki, mainoksesi näkyvät aina mobiililaitteiden mainosjakaumassa.
    • Tabletti: Vaihtoehdot ovat tablettisovellus, tablettissovelluksen välimainos ja tablettiverkko. Jos valitset kaikki, mainoksesi näkyvät aina tablettien mainosjakaumassa.
  9. Voit kohdistaa mainonnan tiettyihin käyttöjärjestelmiin, malleihin tai operaattoreihin klikkaamalla Mobiililaitteiden ja tablettien lisäasetukset.

• Käyttöjärjestelmät: Valitse, näytetäänkö mainoksiasi kaikissa käyttöjärjestelmissä vai kohdistetaanko ne vain tiettyihin käyttöjärjestelmiin. Esimerkki: Android tai iOS.
    • Laitemallit: Valitse, näytetäänkö mainoksiasi kaikissa laitemerkeissä ja ‑versioissa vai kohdistetaanko ne vain tiettyihin merkkeihin ja versioihin.
    • Operaattorit: Valitse, näytetäänkö mainoksiasi kaikkien operaattoreiden palveluissa vai kohdistetaanko ne tiettyihin operaattoreihin kohdistusalueellasi. Muista, että mahdollisuus valita tiettyjä operaattoreita kohdistusta varten on saatavilla monissa maissa, mutta ei kaikkialla.
    • Wi-Fi: Jos haluat näyttää mainoksiasi langattomia verkkoja käyttäville henkilöille, valitse Wi-Fi-liikenne. Tätä toimintoa käytettäessä mainokset kohdistetaan kaikille Wi-Fi-käyttäjille käytetystä operaattorista riippumatta.

Vain mobiililaitteisiin kohdistetut kampanjat

Kampanjat, joissa näytetään sovelluksen kampanjamainoksia tai muita vain mobiililaitteille kohdistettuja mainoksia älypuhelimilla ja tableteilla, joissa on kaikilla toiminnoilla varustetut selaimet:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Valitse yksi Vain Display-verkosto ‑kampanja.
  4. Klikkaa Asetukset‑välilehteä.
  5. Klikkaa Laitteet-kohdan vieressä Muokkaa.
  6. Osio laajentuu, ja voit sen jälkeen valita käyttöjärjestelmät, laitemallit, operaattorit ja Wi-Fi-verkot.
    • Käyttöjärjestelmät: Valitse, näytetäänkö mainoksiasi kaikissa käyttöjärjestelmissä vai kohdistetaanko ne vain tiettyihin käyttöjärjestelmiin. Esimerkki: Android tai iOS.
    • Laitemallit: Valitse, näytetäänkö mainoksiasi kaikissa laitemerkeissä ja ‑versioissa vai kohdistetaanko ne vain tiettyihin merkkeihin ja versioihin.
    • Operaattorit: Valitse, näytetäänkö mainoksiasi kaikkien operaattoreiden palveluissa vai kohdistetaanko ne tiettyihin operaattoreihin kohdistusalueellasi. Muista, että mahdollisuus valita tiettyjä operaattoreita kohdistusta varten on saatavilla monissa maissa, mutta ei kaikkialla.
    • Wi-Fi: Jos haluat näyttää mainoksiasi langattomia verkkoja käyttäville henkilöille, valitse Wi-Fi-liikenne. Tätä toimintoa käytettäessä mainokset kohdistetaan kaikille Wi-Fi-käyttäjille käytetystä operaattorista riippumatta.