Mainosryhmän tilan tarkistaminen

Mainosryhmien Tila-sarake näyttää, onko mainosryhmäsi aktiivinen. Mainosryhmän tilan avulla saat selville

• onko mainosryhmäsi keskeytetty, otettu käyttöön tai jossain muussa tilassa
  • mitä muutoksia sinun täytyy tehdä mainosryhmään tai sen kampanjaan
  • onko mainosryhmä hyväksytty eli onko se Google Adsin käytäntöjen mukainen.

Ohjeet

Mainosryhmän tilan tarkistaminen

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse Mainosryhmät.
  3. Katso Tila-sarakkeesta mainoksen tila.
  4. Voit järjestää mainosryhmät uudelleen tilan mukaan klikkaamalla Tila‑sarakkeen otsikkoa.
Siirry Google Adsiin

Mainosryhmän tilan merkitys

Mainosryhmän tila Mitä se tarkoittaa
Kelvollinen Mainosryhmä on määritetty näytettäväksi. Kannattaa tarkistaa Mainokset-välilehdestä, estävätkö käytäntörikkomukset yksittäisten mainosten näyttämisen.
Keskeytetty Olet tilapäisesti keskeyttänyt tämän mainosryhmän mainosten näyttämisen. Mainosryhmän mainoksia ei näytetä. Voit jatkaa keskeytetyn mainosryhmän käyttämistä, jos haluat aloittaa mainosten näyttämisen uudelleen.
Poistettu Olet poistanut tämän mainosryhmän. Mainosryhmän mainoksia ei näytetä. Voit jatkaa poistetun mainosryhmän käyttämistä, jos haluat aloittaa mainosten näyttämisen uudelleen.
Vaillinainen Et ole määrittänyt tarvittavia osia tälle mainosryhmälle (esimerkiksi avainsanoja tai mainoksia). Mainosryhmän mainoksia ei näytetä.
Kampanja keskeytetty Olet keskeyttänyt tämän mainosryhmän kampanjan. Mainosryhmän mainoksia ei näytetä. Voit jatkaa keskeytetyn kampanjan käyttämistä, jos haluat aloittaa mainosten näyttämisen uudelleen.
Kampanja poistettu Olet poistanut tämän mainosryhmän kampanjan. Mainosryhmän mainoksia ei näytetä. Voit jatkaa poistetun kampanjan käyttämistä, jos haluat aloittaa mainosten näyttämisen uudelleen.
Kampanja jäädytetty Mainosryhmä ei ole käynnissä, koska ennakkomaksutilisi saldo on kulunut loppuun. Kampanjaa ja siihen kuuluvia mainosryhmiä jatketaan, kun lisäät varoja.
Kampanja päättynyt Tämä mainosryhmä kuuluu kampanjaan, joka on päättynyt. Mainosryhmän mainoksia ei näytetä.
Kampanja odotustilassa Olet ajoittanut tämän mainosryhmän kampanjan myöhemmin aloitettavaksi. Kampanjan mainoksia ei näytetä vielä.