Kontrollér din annoncegruppestatus

Kolonnen "Status" for dine annoncegrupper fortæller dig, om din annoncegruppe er aktiv. Ud fra din annoncegruppes status kan du finde ud af følgende:

• Hvilke af dine annoncegrupper der er sat på pause, aktiveret eller i andre tilstande
  • Hvilke ændringer du skal foretage for en annoncegruppe eller dens kampagne
  • Hvorvidt en annoncegruppe er blevet godkendt eller ej på baggrund af Google Ads-politikker

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan tjekker du din annoncegruppes status

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner øverst.
  3. Klik på fanen Annoncegrupper.
  4. Du kan se annoncegruppens status i kolonnen "Status".
  5. Du kan klikke på overskriften "Status” for at sortere dine annoncegrupper efter status.
Gå til AdWords

Hvad betyder din annoncegruppestatus?

Annoncegruppestatus Betydning
Kvalificeret Denne annoncegruppe er klar til at blive vist. Det er en god idé at tjekke fanen Annoncer for at se, om der er angivet nogen overtrædelser af politikkerne, som forhindrer individuelle annoncer i at blive vist.
Sat på pause Du har midlertidigt forhindret denne annoncegruppe i at vise annoncer. Dens annoncer vises ikke. Du kan genoptage visningen af annoncegruppen for at begynde at vise annoncer igen.
Fjernet Du har fjernet denne annoncegruppe. Dens annoncer vises ikke. Du kan gendanne den fjernede annoncegruppe for at starte med at vise annoncer igen.
Ufuldstændig Du mangler at oprette nødvendige dele af denne annoncegruppe (såsom søgeord eller annoncer). Dens annoncer vises ikke.
Kampagne sat på pause Du har sat denne annoncegruppes kampagne på pause. Dens annoncer vises ikke. Du kan genoptage kampagnen, der er sat på pause, for at vise annoncer igen.
Kampagne fjernet Du har fjernet denne annoncegruppes kampagne. Dens annoncer vises ikke. Du kan gendanne den fjernede kampagne for at begynde at vise annoncer igen.
Kampagne suspenderet Annoncegruppen kører ikke, fordi din forudbetalte kontosaldo er opbrugt. Din kampagne og annoncegrupperne i den genoptages, når du sætter penge ind på kontoen.
Kampagne afsluttet Denne annoncegruppe findes i en kampagne, der er afsluttet. Dens annoncer vises ikke.
Kampagne afventer Du har planlagt denne annoncegruppes kampagne til at starte senere. Dens annoncer vises ikke endnu.