Lägga till eller ta bort kolumner i statistiktabellen

Kolumner i statistiktabellen visar mätvärden, resultatdata och statusuppdateringar om dina kampanjer, annonsgrupper, annonser och sökord.

I den här artikeln beskriver vi hur du anpassar statistiktabellen så att du ser den data som är viktigast för ditt företag.

Anvisningar

1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer. Klicka på Kampanjer, Annonsgrupper eller Annonser.
    • Alternativt kan du klicka på rullgardinsmenyn Målgrupper, sökord och innehåll. Klicka sedan på Sökord.
  3. Klicka på ikonen Kolumner En bild på kolumnikonen i Google Ads ovanför statistiktabellen.
  4. Välj Ändra kolumner på rullgardinsmenyn.
  5. Välj vilka kolumner som ska ingå i tabellen. Du kan markera eller avmarkera valfria kolumner i en enskild kategori.
  6. (Valfritt) Om du vill spara kolumnuppsättningen för framtida bruk klickar du på fältet Spara dina kolumner (valfritt) och ger kolumnuppsättningen ett namn. De sparade kolumnerna visas på rullgardinsmenyn Ändra kolumner.
  7. Klicka på Använd. Om du har lagt till kolumner syns de i statistiktabellen.

Tips

När du har lagt till kolumnerna du vill använda kan du sortera tabellen genom att klicka på kolumnnamnen. Klicka till exempel på kolumnen Annonsgrupp om du vill sortera efter annonsgrupper i bokstavsordning, eller klicka på kolumnen Exponeringar om du vill sortera annonsgrupperna från flest till minst antal exponeringar.