Kolommen toevoegen aan of verwijderen uit uw tabel met statistieken

In de kolommen van de tabel met statistieken vindt u statistieken, prestatiegegevens en statusupdates voor uw campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden.

In dit artikel leest u hoe u de tabel met statistieken aanpast zodat u de gegevens ziet die het meest relevant zijn voor uw bedrijf.

Instructies

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik op het dropdownmenu Campagnes. Klik op Campagnes, Advertentiegroepen of Advertenties.
  3. Klik op het icoon Kolommen Een afbeelding van het Google Ads-kolommenicoon boven de tabel met statistieken.
  4. Selecteer Kolommen aanpassen in het dropdown-menu.
  5. Selecteer de kolommen die u in de tabel wilt weergeven. U kunt in een categorie iedere kolom aanvinken of het vinkje verwijderen.
  6. (Optioneel) Als u de kolommenset voor later gebruik op wilt slaan, klikt u op het veld 'Sla uw kolommenset op (optioneel)' en geef een naam op voor uw kolommenset. De opgeslagen kolommen worden nu weergegeven in het dropdown-menu 'Kolommen aanpassen'.
  7. Klik op Toepassen. Als u kolommen heeft toegevoegd, worden deze weergegeven in uw tabel met statistieken.

Tip

Nadat u de kolommen heeft toegevoegd die voor u interessant zijn, kunt u op een kolomnaam klikken om de kolommen te sorteren op het desbetreffende onderwerp. Als u bijvoorbeeld op de kolom 'Advertentiegroep' klikt, wordt de informatie alfabetisch op advertentiegroep gesorteerd. Als u op de kolom 'Vertoningen' klikt, worden uw advertentiegroepen gesorteerd op basis van het aantal vertoningen, te beginnen met de advertentiegroep met de meeste vertoningen.