Slik finner du budstrategirapporter

I budstrategirapporten får du en oversikt over viktige beregninger som er relevante for den enkelte strategitypen.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du finner rapporten for budstrategier for porteføljer og den vanlige budstrategirapporten. Finn ut mer om budstrategirapporter.

Veiledning

Slik finner du budstrategirapporter (for standardstrategier og porteføljestrategier)

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer. Du kan se en rad for hver kampanje.
  3. Klikk på linken i «Budstrategitype»-kolonnen for å se budstrategirapporten din.
  4. Hvis en standard budstrategi (på kampanjenivå) brukes for kampanjen, ser du en rapport på kampanjenivå. Hvis kampanjen er en del av en portefølje, sendes du til budstrategirapporten for hele budstrategien for porteføljen.
Tips: Hvis du ikke ser «Budstrategitype»-kolonnen, kan du legge den til som kolonne i kampanjene, annonsegruppene eller søkeordtabellene.

Slik finner du budstrategirapporter (bare for porteføljestrategier)

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet .
  3. Velg Budstrategier under «Delt bibliotek».
  4. Klikk på navnet på budstrategien for porteføljen for å se rapporten.