Slik finner du budstrategirapportene dine

I budstrategirapporten får du et øyeblikksbilde av viktige beregninger som er relevante for den enkelte strategitypen.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du finner rapporten for budstrategier for porteføljer og den vanlige budstrategirapporten. Finn ut mer om budstrategirapporter.

Veiledning

Sånn finner du rapporten om budstrategier for porteføljer

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet .
  3. Velg Budstrategier under «Delt bibliotek».
  4. Klikk på en rad under Budstrategietype-kolonnen for å se rapporten om de enkelte budstrategiene for porteføljer.

Sånn finner du standardrapporten om budstrategier

Du har tilgang til den vanlige budstrategirapporten din fra to steder på «Kampanjer»-siden.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer.
  3. Se under Budstrategitype. Her kan du klikke på radene for kampanjene der du bruker en automatisk budstrategi. Klikk på raden for å se rapporten om budstrategien din.